anna78

Alla inlägg under augusti 2008

Av Anna L - 1 augusti 2008 21:24

Varje morgon lyssnar jag på Äntligen morgon med Adam & Gry, de har ett inslag som heter milt pinsamt som är grymt kul! där ska Adam, Anders eller Gry göra något pinsamt ex. ringa till någon.

Det här inslaget när Adam ringer till sin syster är min favorit, första gången jag hörde det då höll jag nästan på att köra av vägen för att jag skrattade så.

Av Anna L - 1 augusti 2008 20:56

Måste bara skriva en sak till om mitt besök hos Jade idag, när jag skulle handla en lugnande spray till ansiktet så fick jag lite prover av Jade på ansiktskrämer som hon tyckte att jag skulle testa av märket decleor som hon arbetar med. Det värsta var att hon tyckte att jag skulle testa en anti-rynk kräm som var anpassat till oss som är 30+ hallå! jag som redan har ångest för att jag fyllt 30.

Av Anna L - 1 augusti 2008 20:29

Idag har jag varit hos Jade som är en fantastisk hudteraput och plockat ögonbrynen och fixat tånaglarna

Jag älskar att vara hos Jade och få bli lite ompysslad och Jade är så himla härlig att det är roligt att bara få träffa henne.

Jag hade i alla fall bestämt mig för att göra fransk manikyr på mina tånaglar idag fast jag var väldigt nervös för att det skulle se ut som att jag har långa tånaglar då men resultatet blev fantastiskt tycker jag.

Jag har fotat mina tår för att kunna visa.......... det var inte det lättaste, jag tycker att jag har fula fötter i verkligheten och det såg ännu värre ut på kort,  här är bilden i alla fall:


Ovido - Quiz & Flashcards