anna78

Alla inlägg under augusti 2008

Av Anna L - 23 augusti 2008 16:24

Nu är Miras barnkalas avklarat :-) eftersom vi hade hyrt gymnastiksalen i skolan så var det väldigt smidigt både innan, under och efter kalaset (lättstädat).

Vi ställde upp en hinderbana och två bord, ett med snacks och ett med läsk och så på med lite musik, barnen sprang omkring och hade tävlingar i två timmar.

Alla barn verkade glada och nöjda när kalaset var slut och Mira tyckte att det var det bästa kalaset någonsin!

Av Anna L - 22 augusti 2008 09:00

Som jag tidigare skrev, så har jag nu börjat heja på de (några i alla fall) som jag möter varje morgon, jag började igår.

Precis som igår så hejade jag på de mina "bilkompisar" imorse och en bil som hejade tillbaks igår blinkade med lysena och hejade idag :-) haha hon var med på noterna!

Det blir ju mycket roligare att åka till jobbet när man hejar på varandra, vi får väl se hur det går nästa vecka :-)

Av Anna L - 21 augusti 2008 17:33

Jag har precis läst ut Marie Jungstedts nyaste bok Den Mörka Ängeln, den var ganska bra men inte riktigt lika bra som de andra böcker som hon skrivit.

Just nu så vet jag inte vad jag ska börja med för ny bok?????

Jag tycker att det är ganska skönt att läsa lite på kvällarna och i väntan på att jag hittar en ny bok så blir det skvallertidningar :-) och det är inte så dåligt det heller ;-)

Jag funderar på att läsa om På liv och död (historien om Micke Dubois) av Gitte Nilsson & Niklas Bodell, det var en bok som berörde mig väldigt, jag grät flera gånger när jag läste den.

Ja, den ska jag nog börja läsa ikväll.

Av Anna L - 21 augusti 2008 09:01

Trött, trött, trött, regn, regn, regn - känns som det kommer att bli en lång höst :-(

Av Anna L - 20 augusti 2008 18:55

Skratt!

Av Anna L - 20 augusti 2008 18:35

Hade tänkt att vara hemma idag men jag fick åka till jobbet efter att jag varit med barnen i skolan för min chef ville att jag skulle boka planeringsdagar/konferens för min avdelning,  vi ska åka till Skebo Herrgård senare under hösten.

Min chef ville så gärna åka dit för han har hört att de har så fin mat och en otroligt vacker omgivning (så sa han)

Haha det är lite roligt för jag är uppvuxen i Skebobruk och bodde då med bara ett stenkast mellan herrgården och vårt hus, min mamma, pappa Rolle och syster bor fortfarande kvar där.

Jag tycker att det ska bli väldigt roligt men.......alla i Skebo pratar om att det spökar i ett av rummen på herrgården, jag vet vilket rum det är så jag får väl se till att jag inte får det (annars får jag gå hem till mamma och sova ;-))

Av Anna L - 20 augusti 2008 18:28

Nu är skolan igång igen!

Både Mira och Ebba var lite pirriga imorse när vi gick till skolan men det släppte ganska snabbt när de fick träffa sina kompisar och fröknar.

Jag tycker att det känns väldigt skönt att skolan börjat igen, det blir lite mer rutiner då som kan vara ganska skönt!

Nu gäller det bara för mig att lära mig barnens nya scheman så jag inte glömmer att packa ner gympakläder, frukt, biblioteksböcker mm. de är fortfarande lite får små för att hålla reda på det själva.

Av Anna L - 19 augusti 2008 20:47

Nu har jag precis bakat rågbullar som vi ska äta till frukost imorgon :-)

När jag kom hem från jobbet idag så upptäckte jag att brödet var slut, husmor som man är ;-) så ställde jag mig och bakade bröd.

Nu när brödet är klart så är det bara det jobbiga kvar - att stå emot den goda doften som får en att vilja äta upp alltihop på en gång, tänk ett nybakat bröd som är så varmt så smöret smälter, mums!

Ovido - Quiz & Flashcards