anna78

Alla inlägg under augusti 2008

Av Anna L - 15 augusti 2008 16:38

Oj oj oj vilken galen kvinna! det här klippet har cirkulerat på mailen under många år.

Av Anna L - 15 augusti 2008 16:06

Jag läste ett riktigt bra blogginlägg av Glada Katarina som handlade om stora bröst och de problem de för med sig.

Jag tyckte att det var väldigt roligt att läsa för jag har precis samma bekymmer som Katarina, jag spiller alltid på "hyllan" när vi äter mat.

Jag undviker tex att ha vita tröjor de dagar vi ska äta köttfärssås osv.....

Magnus brukar titta på mig och nicka lite, då vet jag att det ligger lite matsäck på hyllan ;-) jag har funderat på att skaffa haklapp till mig för att slippa förstöra så många tröjor.


Jag har många kompisar som har förstorat brösten för hutlöst mycket (lånade) pengar, och efter ett tag så är det trötta på sina bröst, och sitter där med sina lån och ont i ryggen.

Jag har istället funderat på att förminska mina bröst, gud så skönt det skulle vara!


Av Anna L - 15 augusti 2008 15:56

Vi hittade inte en enda svamp i skogen, jag tror inte ens att vi såg en flugsvamp.

Fast det har regnat så mycket de senaste veckorna så kändes det torrt i skogen, grymt konstigt! Vi såg väldigt mycket lingon så vi får kanske rikta in oss på det istället.

När vi kom hem åkte jag till ICA och köpte lite kantareller istället så att vi kan få varsin svamp macka ikväll  i alla fall :-)


Av Anna L - 15 augusti 2008 08:10

Vi fick så god mat igår, det var grillad fläskfile, potatisgratäng eller klyftpotatis och äppelpaj till äfterrätt.

Mamma har en hund och fem katter och min bror hade med sig deras två hundar så det var drag ;-) Barnen tyckte att det var jätte kul, mammas hund ären liten valp som gillar och leka (precis som barnen)


Det känns riktigt härligt att vara ledig idag!!! vi pratade igår om att vi ska gå ut i skogen idag och leta efter svamp, och/eller så ska vi åka någonstans och handla nya slangar och ytterdäck till våra cyklar för både Magnus och jag har punka.

Just nu ligger jag i soffan och tittar lite på OS och det tänker jag göra ett tag till :-)

Av Anna L - 14 augusti 2008 15:17

Nu är vi hemma igen från Täby centrum!

Jag hittade ett par jeans och en tunika som jag köpte.

Naturligtvis så var vi in på min favvo affär Indiska, där brukar jag alltid köpa dukar och ljuslyktor, idag vart det en ljuslykta :-)

Mira och Ebba handlade en varsin film, Mira köpte vänner år 5 och Ebba köpte Askungen 1.

Alla var glada och nöjda tills vi kom till bilen.......jag hade fått parkeringsböter på 300 kr :-O snopet! tyckte jag först men sen kom jag på att jag glömt lägga fram P-skivan ååååhhhh vad tröttsamt! Hur kan man vara så slarvig.


Min svärfar råkade ut för samma sak en gång när han lånade min bil till Täby centrum och vi har väl retat honom en del för det - så nu får jag väl igen ;-)


Nu ska vi åka till Mamma och Pappa Rolle och äta middag, jag hörde att det skulle bli grillat mmm... vad gott det ska bli, hörde även att min bror och hans flickvän skulle komma - kul! 

Av Anna L - 14 augusti 2008 08:13

Idag när vi är lediga så tänkte jag åka till Täy centrum och titta och kanske handla lite.

Mina barn kommer inte att bli glada när jag säger att vi ska åka och gå i affärer men jag kanske kan muta med att de får köpa glass ;-)

Vi ska i alla fall köpa en vänner box  (nr1) till min syster på OnOff, hon ska få den som tack för att hon varit barnvakt till Mira och E bba. När hon får den boxen så har hon alla vänner boxar, gissa om Mira är avundsjuk.

Av Anna L - 14 augusti 2008 08:09

Vilken tråkig film det var!

Jag somnade tom efter halva filmen, när jag vaknade igen efter 10 minuter så kände jag att jag inte ens ville spola tillbaka och se vad som hade hänt.

Jag hade kanske lite för höga förväntningar???

Av Anna L - 13 augusti 2008 17:38

Jag har varit och hyrt en film som heter Himlens Hjärta.

Jag älskar svenska filmer (Magnus brukar hata svenska filmer så jag brukar få se dem själv) och i den här filmen medverkar Mikael Persbrandt, Lena Endre, Maria Lundqvist och Jakob Eklun, behöver jag säga mer ;-)........ alltså riktigt bra skådisar!

Jag har höga förväntningar på filmen, den har fått bra betyg.

Filmen handlar om ett klassiskt ämne: relationsdrama som man nog kan lista ut rätt fort hur det kommer att sluta, men jag gillar sånna filmer eller jag gillar väl alla svenska filmer iofs :-)



Skapa flashcards