anna78

Alla inlägg under augusti 2008

Av Anna L - 9 augusti 2008 18:45

Har just varit på ICA och hanlat lite lördagsgodis, chips och läsk :-) så nu ska vi mysa och titta på sommarkrysset!

Läste att det skulle vara The Poodles och Sanna Nilsen som ska uppträda idag, det blir nog bra fast jag är inte så förtjust i Sanna Nilsen, eller jag tycker att hon sjunger ganska bra men hon ser så töntig ut när hon sjunger, hon ser liksom ut som hon ska börja grina och skita på sig på samma gång.

Av Anna L - 9 augusti 2008 17:29

Nu har jag jobbat första veckan efter semestern, och jag känner mig så trött och sliten.

Jag hoppas verkligen att det släpper snart, och att man kommer in i alla rutiner igen.

Magnus kalas igår gick jättebra, det var mycket folk, presenter och fika.

Idag har min mamma och "låtsaspappa" varit här och grattat Magnus, de hade med sig en "stock" snus som de köpt när de var på kryssnin, den var väldigt uppskattad.

Tänk att det är halva priset på snus när man handlar på båten (ex. Birka) än när man handlar här hemma - Helt sjukt!


Av Anna L - 8 augusti 2008 08:42

 Glass Gud vad jag blir nostalgisk! jag var 12 år när de här glassarna fanns.

mmmmmm jag kommer ihåg Alexandra, den var min favvo den sommaren och Igloo, Snack ååååå vad goda glassar det fanns då.

Det är ju tur att TipTop har kommit tillbaks i alla fall, det är bara att hoppas att GB blir nostalgiska och tar tillbaks fler gamla klassiker som Alexandra!

Vi brukar köpa glass av glassbilen på torsdagar och de har en gamal barndomsfavorit som heter Dubbelnougat, den är riktigt god (jag sa till mina barn att det var vuxenglass för att jag skulle få flest själv men det funkade inte, de är så stora så de kan titta i frysen själva :-( )

Av Anna L - 8 augusti 2008 07:25

Det är helt sjukt hur mycket det regnar, det tar normalt 12 minuter för mig att köra till jobbet men idag tog det 25 minuter.

Det var sjöar på körbanan så det gick knappt att köra på vissa ställen - läskigt!

Undra hur det kommer att bli på eftermiddagen om det fortsätter att regna och blåsa såhär, min bil (suzuki baleno) som är lite vindkänslig i vanliga fall kommer väl att blåsa ner i en vattenpöl och drunkna idag när jag åker hem från jobbet ;-)


Av Anna L - 7 augusti 2008 20:27

Vi har just haft besök av vår äldsta dotter Miras kompis,mamma och lillebror. Vi har suttit och planerat tjejernas 9-års kalas som de ska ha tillsammans om två veckor :-)

Vi bestämde vilket godis mm. som skulle handlas och vilken musik det ska vara.

Lillebrorsan som var med är bara lite drygt en månad, jag gosade naturligtvis mest med honom men jag blev väldigt trött i armen av att bära honom, jag är ju inte van längre för det var ju 6 år sedan vi hade en bebis (jag är inte sugen på en egen, det är så skönt att lämna tillbaks till mamman så fort de grinar ;-))

Av Anna L - 7 augusti 2008 15:20

Jag blir så trött av det här vädret, vill bara ligga i soffan och glo på tv.

Läste alldeles nyss att det skulle bli ännu mer regn imorgon och det kunde tom. bli fara för allmänheten pga. stora vattenmängder.

Jag har i alla fall handlat presenter till Magnus idag, det vart 3st tröjor (som vanligt), 2 cigarrer och två whiskey´s (Magnus samlar på Whiskey och cigarrer) Jag tror i alla fall att han kommer att bli glad :-)

Av Anna L - 6 augusti 2008 19:35

Nu har jag varit och grillat mig lite i solariet, jag vet att det inte är särskilt hälsosamt men det är så skönt så jag gör det ibland ändå .

När det är sånt här ruskväder så är det ganska skönt att lägga sig i solariet en stund och bättra på sommarbrännan lite.

Och så har jag bakat bullar som också ska vara till på fredag när Magnus fyller 36 år, känner mig riktigt duktig!

Nu är det bara det tråkiga kvar, att städa köket för det ser alltid ut som ett bombnedslag när jag bakat.

Här är en bild på mina bullar :-) 





Av Anna L - 6 augusti 2008 13:11

När jag åkte till jobbet imorse så lyssnade jag som vanligt på MixMegapol och nu på sommaren så är det Katrin Schulman och Raz som vikarierar för Adam och Gry.

Imorse var ett riktigt bra program så jag skrattade, trummade på ratten och sjöng hela vägen till jobbet, under 12 minuter som det tar för mig att åka till jobbet så spelade de både Jason Mraz och Takida som är lite av mina favoriter just nu! 

Men mina riktiga favoriter Adam och Gry är tillbaks på måndag!!!!!

Här är ytterligare ett av mina favorit inslag från äntligen morgon, Anders som testar ett par latex trosor med inbyggd vibrator Lyssna !!!!

Ovido - Quiz & Flashcards