anna78

Alla inlägg under september 2008

Av Anna L - 26 september 2008 10:33

Idag fyller min mormor 70 år, jag och barnen om de vill ska dit idag och gratta henne.

Mormor har för länge sedan bjudit hela släkten på middag imorgon och då trodde vi att det var för att fira hennes födelsedag, det är det ju också naturligtvis men mormor var väldigt noga med att påpeka att hon räknar med att vi kommer idag också  alltså ska vi på kalas 2 dagar på raken.

Eftersom många jobbar idag så blir det inte riktigt så men jag känner att jag måste gå dit idag med, hon är ju ändå min mormor och världens bästa mormor dessutom!

GRATTIS MORMOR!

Av Anna L - 26 september 2008 07:46

Igår fick jag för mig att börja banka ner vårat kakel i köket för min bror som är murare ska komma och sätta nytt på lördag.

Magnus och jag pratade om hur det skulle gå till innan och då talade jag om för honom att jag har sett hur Martin Timell gör så det klarar jag helt själv  ;-) men det slutade med att Magnus också stod och bankade ner kakel (som tur var) och han fixade allt med elsladdarna.

Jag har ju sett på tv hur Martin Timell bara bankar till lite med hammaren och vips så lossnar kakelplattan men så vart det inte riktigt för mig ;-) jag slog och slog och det hände ingenting jag slog och slog igen tills jag fick en spricka så jag kunde pilla loss bit för bit och därför så blöder jag på nästan varenda finger idag, just nu har jag 8 plåster - det ser inte klokt ut!

Jag tror i alla fall att det kommer att bli jättefint när allt är klart :-)

Av Anna L - 24 september 2008 15:42

Idag har jag varit på Ikea och handlat ett barbord och barstolar till vårat fikarum på jobbet, det kändes lite lyxigt att gå på Ikea på arbetstid :-)

Jag hittade naturligtvis lite till mig själv också, en svart toaborste, sänglampor till mig och Magnus och en lampskärm till Ebba - allt för 129 kr (det var ganska bra jobbat för att vara mig på Ikea, det brukar sluta mycket dyrare)


Håller på och laga middag just nu, det blir pasta med räkor och kantareller ihop rört med lite matlagningsgrädde (man tager vad man haver ;-))

Senare är det jympa! nu börjar det kännas kul att jympa för jag har gått ner 3kg på 4 veckor genom att bara ha börjat på Friskis och svettis jympa 3 ggr i veckan :-) det känns sååå skönt och jag känner mig mycket piggare.

Nu ringde äggklockan, pastan är klar! 

Av Anna L - 22 september 2008 10:46

Nyss så åkte bussen med Ebbas klass som har varit i badhuset förbi mitt jobb och jag hade precis varit och hämtat posten på sjukhuset så jag var utanför huset när bussen kom.

Ebba som alltid sitter längst fram (hon är åksjuk) vinkade som sjutton och såg så glad ut ( hennes fröken och kompisar vinkade också :-))- jag blir alltid gråtfärdig när jag ser mina barn på håll och inte får krama dem, jag ville hoppa på bussen och åka med henne :-)

Av Anna L - 22 september 2008 09:17

Vi har två bärbara datorer hemma, en är Miras och en är Ebbas och båda har lagt av samtidigt :-(

Miras dator laddar inte så den är typ strömlös och Ebbas dator bara lá av så den måste installeras om.

Man får lite abstinens när man är van att kunna surfa lite, läsa tidningar, läsa bloggar och själv blogga lite.

Jag hoppas att allt ska börja fungera snart igen ( alltså att Magnus ska laga datorerna ;-))


Igår kväll började andra avenyn igen! Mira var så lycklig för hon älskar den serien, hon är lite som mig - Älskar svenska serier på tv.

Hon satt och väntade säkert en timme innan det började för att vara säker på att inte missa något, hon var så nyfiken på hur det skulle gå för Angelica???? jag såg inte avsnittet igår utan tänkte titta på svt.se.

Av Anna L - 18 september 2008 14:47

Idag har jag jobbat igen och Mira har gått till skolan, hon hade lite ont i halsen imorse men hon var feberfri både igår och idag så hon fick gå.

Mira gillar ju inte att vara hemma från skolan, hon är fortfarande i den åldern sdå alla älskar skolan och det är ju ,bra men ibland måste man vara hemma har jag försökt att förklara för henne.

Jag ska till frissan snart och vet inte alls hur jag ska klippa mig förutom att det ska tunnas ur massor!, kanske ska ge min frissa fria händer ;-) 

Av Anna L - 16 september 2008 21:11

Mira har varit sjuk idag med så jag har varit hemma med henne.

Mira har ont i halsen och huvudet och känner sig yr och matt så det är bara att ta alvedon och vila som gäller. 

Vi har legat i soffan och tittat på film och haft det mysigt och så åt vi pannkakor till lunch (en av Miras favorit rätter).

Efter middagen så tog Mira ett varmt bad och sen verkade hon lite piggare ett tag men nu tycker jag att hon verkar hängig igen.


Jag var på apoteket i måndags och tittade efter vitaminer, jag fundera på att köpa någon slags barnvitamin för nu har Mira varit sjuk 2 ggr på ganska kort tid och kanske behöver lite tillskott för att bli pigg igen.


VAB

Av Anna L - 15 september 2008 10:57

Miras fröken ringde till min mobil vid 09.30 och sa att Mira har så ont i halsen att hon bara gråter och hon är väldigt varm.

Det var bara att gasa hem igen och hämta henne i skolan och hon såg verkligen dålig ut och är smällhet.

Nu ligger Mira i sängen och tittar på en film och jag sitter i soffan och vet inte riktigt vad jag ska göra??? det finns ju massor av svamp att rensa så det får nog bli mitt arbete idag, fast först ska jag lägga mig bredvid Mira och gosa lite.

Ovido - Quiz & Flashcards