anna78

Alla inlägg under september 2008

Av Anna L - 8 september 2008 07:24

Ny

Av Anna L - 7 september 2008 15:08

Jag ska testa en ny bakgrund på bloggen ett tag, få se om jag gillar den!

Av Anna L - 7 september 2008 14:59

Det går väldigt trögt idag med städningen, jag har bara hunnit övervåningen än så länge :-(

Mira är också seg, hon ligger i soffan och tittar på disney chanel (tror jag att det är) men Ebba hon är ute och leker med en kompis, de cyklar runt kvarteret, hon är inte den stillsamma typen direkt ;-)hon leker tills jag ropar in henne.


Ett sista städryck innan det är dags att laga middag!

Av Anna L - 7 september 2008 09:30

Jaha då var det söndag igen = städdag! urk vad tråkigt.

 Nu har vi just avnjutit en frukost med havregrynsgröt och limpsmörgås, jag gillar egentligen inte havregrynsgröt men det är ju nyttigt och vill man gå ner i vikt så får man pinas lite, barnen älskar alla srters gröt.

Igår var jag så flitig att jag duschade alla blommor som nu står i badrummet och ska ställas tillbaka i fönstrena, sen ska jag städa badrummet, jag såg att Mira och Ebba haft lite problem med tandkrämen den här veckan för det sitter kluttar lite här och var ;-)

Nej, det är väl inget att dra på - bara att sätta igång!

Av Anna L - 7 september 2008 00:37

Innan jag åkte iväg på kräftskivan så bäddade jag rent i sängen, det är så himla skönt att krypa ner i nytvättade lakan :-)


Natti natti

Av Anna L - 7 september 2008 00:31

Jag läste i tidningen att ensam mamma söker börjar imorgon igen, jag kollade på den förra omgången och tyckte att den var lite rolig men jag kan tycka att vissa serier borde sluta efter en säsong.

Nu vet man ju liksom precis vad som kommer att hända, de förra mammorna har varit med i massor av intervjuer där de berättat att de var tvugna göra vissa saker.

Av Anna L - 6 september 2008 23:58

Kommer precis hem från en kräftskiva hos en fd jobbarkompis.

Jag fick en inbjudan för några veckor sedan där det stod att Helénè som hon heter ville att vi skulle träffas och äta något, jag tackade naturligtvis ja!

Jag trodde att det skulle vara en lugn tillställning med det gamla gänget som består av 4 personer, men........ det var en stor kräftskiva med 18 personer, massor av sprit (jag drack naturligtvis inget eftersom jag körde bil), massor av kräftor, massor av snapsvisor (vi fick ett helt häfte + ett löst papper), massa tal till värdinnan mm, ja hade sagt till familjen att jag bara skulle vara borta en kort stund så de var inte så glada när jag kom hem 6 timmar senare, Mira kom direkt till hallen och sa "du sa kort stund mamma".

Av Anna L - 5 september 2008 18:10

Det är väldigt svårt att fota en svart katt, jag har i alla fall försökt att få ett bra kort på vår katt Bruce, tycker själv att det blev ok.

Ovido - Quiz & Flashcards