anna78

Alla inlägg under september 2008

Av Anna L - 5 september 2008 18:03

Ännu en arbesvecka är slut! skönt att vara lite ledig.

Jag tycker att fredagskvällarna är de bästa, då har man hela helgen framför sig, enda nackdelen med fredagskvällarna är att jag brukar vara ganska trött då :-(

Denna helg blir det dock inte så mycket roligt utan det är mycket som behövs göras här hemma som att ta in utemöblerna men för att det skall gå så måste vi åka till soptippen med en garderob som står ivägen, några fönster som behövs putsas, tvätta massa kläder för det går åt så himla mycket kläder för barnen nu när skolan har börjat igen, fast lite lugn och ro och mys ska vi hinna med såklart.


Idag kom Miras skolkort och hon var sååååå fin, synd bara att Ebbas kort inte kom, hoppas att de kommer på måndag.

Vad dyra skolkorten har blivit 419 kr och sen skolkatalogen 98 kr hualien!!

Av Anna L - 4 september 2008 18:06

Jag fick den här bilden i ett mail där det stod - Tänk på att man aldrig, aldrig, aldrig får fisa i en våtdräkt! då kan det bli såhär.

Av Anna L - 4 september 2008 17:56

Om en timme så ska jag på friskis IGEN! för tredje dagen i rad, måste erkänna att jag känner mig ganska duktig.

Jag har rejäl träningsvärk i magen, det var riktigt jobbigt att komma upp ur sängen (kände mig väldigt stel) vi får se hur det kommer att kännas imorgon ;-)

Träningsvärk är ju på något sätt en skön värk (om nu någon värk kan vara skön) det är ju ett bevis på att man gjort något nyttigt.

Efterson jag kämpar med att gå ner i vikt så tror (hoppas)  jag att jympan kommer att hjälpa till på traven, eller det måste den göra eftersom jag inte rörde på mig alls förut om inte annat så mår man mycket bättre när man rör på sig!

Av Anna L - 4 september 2008 10:31

Av Anna L - 3 september 2008 17:32

Läste i aftonbladet att en höjdhoppare (ryssen Ukhov) var full på en tävlng igår och han blev utskrattad hahaha det såg väldigt roligt ut, Ukhovs hopp .

Ukhov var själv glad och nöjd efter hoppet!

Vilken idrottsman........

Av Anna L - 3 september 2008 17:26

Hörde den här nya låten med Agnes och tyckte att den är riktigt bra!

Av Anna L - 2 september 2008 20:15

Nu har jag jympat klart och tagit en skön dusch efteråt.

Det var otroligt jobbigt pass men jag klarade det :-) och ryggen kändes ganska ok. Det var hyfsat bra musik, blandat med lite nytt och gamalt, som avslappningslåt var det en låt ur Arn filmen som var såååå bra.

Imorgon klockan 19.00 är det dags igen! såhär första veckan vill jag testa så många pass som möjligt så jag vet vilka jag vill gå på i fortsättningen.

Av Anna L - 2 september 2008 17:33

Om 20 minuter ska jag iväg och träna på friskis och svettis :-) jag måste komma igång nu! (fast idag får jag ta det lite försiktigt eftersom jag har ont i ryggen)

Hoppas att det är ett bra pass, musiken spelar stor roll tycker jag för är den bra så orkar man mycket mer och så ska ju ledaren vara bra såklart (men det vet jag att hon är)

Jag har planerat att jag ska gå och träna 3 gånger i veckan, ska faktiskt bli skönt annas sätter jag mig bara i soffan och somnar framför teven.

Nu ska jag svida om till trikåer ;-)


Ovido - Quiz & Flashcards