anna78

Alla inlägg under november 2008

Av Anna L - 25 november 2008 19:32

Herregud vilket väglag det är i Norrtälje kommun där vi bor, snöröjningen fungerar inte alls.

Det är inte plogat, saltat eller sandat över huvud taget så det är väldigt svårt att ta sig fram.

I morse när jag åkte till jobbet så var det så knöligt och halt att jag gled in mot drivorna flera gånger och det snöade så jag såg inte skillnad på vägen eller himlen, allt var bara vitt! Det tar normalt ca: 15minuter för mig att åka till jobbet men idag tog det nästan 2 timmar.

På parkeringen utanför mitt jobb så gled bilarna in i varandra hela dagen, folk skrek åt varandra och tutade - det var kaos helt enkelt.

Jag hoppas verkligen att väglaget är bättre imorgon!

Av Anna L - 24 november 2008 06:54

Vi kan inte ta oss till jobbet idag pga all snö!

Det stormar och snöar så drivorna på vägen är så höga att det går inte att köra och alla bussar är inställda så det är bara att stanna hemma idag.

Mgnus försökte att köra iväg med bilen vid 05.30 men han fick vända på gatan igen för han höll  på att fastna.


Av Anna L - 23 november 2008 17:10

Började dagen med att baka lussebullar :-) så att det finns till Ebbas födelsedag 1 december, skönt att ha det gjort i fall jag inte har någon lust nästa helg.

Idag har Ebba haft barnkalas tillsammans med en kompis i gymnastilhallen, det var 24 barn som lekte massa lekar och hade tävlingar somlimbo, dansstopp, plåsterkull och kasta godispåse i basketkorg :-) alla barn verkade ha väldigt roligt och Ebba var såååå nöjd när kalaset var slut och det är det viktigaste.


Snön den bara fortsätter att ösa ner :-( har redan skottat 2 gånger idag och jag läste nyss på smhi´s hemsida att det skall komma 2 dm till i natt och det skall blåsa 20 ms, det är alltså en klass 2 varning utfärdad, undra hur det ska gå att åka till jobbet imorgon.

Min mamma skall åka båt hem från Åbo ikväll och just nu så blåser det 25 ms i finska viken stod det, hua vad det kommer att gunga när hon åker hem - stackars mamma!


Tänkte lägga ut lite bilder på all snö men kameran trasslar, hoppas att Magnus kan hjälpa mig senare.

Av Anna L - 22 november 2008 08:56

Oj, vad det snöar, det bara vräker ner, synd bara att det är nollgradigt så allt kommer att slaska bort.

Snart dags för jumpa :-) ska väcka barnen nu så de hinner äta frulle innan jag går.

Av Anna L - 21 november 2008 17:24

Gud vad skönt med fredag och med hela helgen framför sig :-)

Idag vart det hämt pizza till middag, väldigt skönt att slippa laga mat ibland och ännu skönare att slippa ta hand om massa disk (vi åt i kartongerna)

Jag såg att det är längdskidor imorgon och på söndag på tv´n, det är roligt att titta på tycker jag, ganska mysigt att gå upp och sätta sig i soffan och glo på skidor hela förmiddagen.

Ikväll ska vi titta på Narnia prins caspian, Mira och Magnus har sett den på bio och tyckte att den var bra så vi har hyrt den


Av Anna L - 19 november 2008 20:25

Det snöar här, det har kommit typ 1 cm och det ärså vitt och fint!

Ebba frågade direkt om hon fick gå ut och leka. Undra om det kommer att bli väldigt halt nu??


Nu har jag kommit hem nyjumpad och glad :-) nu väntar duschen och sen ett stort glas vatten och Persbrandt på tv4 klockan 21.00 - ibland känns livet underbart :-)

Av Anna L - 19 november 2008 16:35

Jag får ofta höra att jag har städmani ;-) det tycker jag inte själv förstås.

En sak som jag är lite nojig på är att bädda rent i sängarna (kan jag erkänna, kanske är det för att vi har en katt som älskar att ligga i sängarna och håra ner????) så därför har jag startat en omröstning gällande det - hur ofta Ni bäddar rent i sängen

Ovido - Quiz & Flashcards