anna78

Alla inlägg under november 2008

Av Anna L - 19 november 2008 16:19

Nu är bilen nyservad! det kostade hutlösa 3700:-, när jag frågade varför det vart så dyrt den här gången så var det tydligen att vid 6000 mila service så byter man växellådsolja (det brukar kosta 3000 i vanliga fall då det var väl inte så stor skillnad på priset men ändå)

Det var i alla fall fruktansvärt kallt när jag lämnat bilen på verkstaden och sen skulle gå till jobbet, det är en promenad på ca 15 minuter men mina kinder värkte av blåsten och kylan :-( har aldrig längtat till jobbet sååå mycket ;-)


Nu är familjen utfodrad, idag vart det pommes och korv (riktig barnmat) Ebba tyckte att det var jättegott, hon älskar allt med korv, Mira tycker inte att något är gott just nu men jag antar att det är en fixidé att inget är gott - det går nog över.


Idag är det dags för jympa igen, jag har haft ett uppehåll när Magnus varit borta så det ska bli skönt *not* att komma igång igen eller rättare sagt så ska det bli skönt att komma hem igen när man får ta en varm dusch :-)


Av Anna L - 19 november 2008 05:42

Vilken tur att vissa företag har sms påminnelse!

Igår vid 22 tiden så fick jag ett sms från Toyota där det stod att "den 19/11 har du bokat tid för servive - välkommen" vilken tur att det smset kom för jag hade helt glömt bort det.

Magnus hade redan gått och lagt sig när smset kom igår så han fick höra att hans bil skulle på service när han vaknade imorse, han vart nog inte så glad när han fick ta min bil till jobbet (eftersom jag jobbar ett stenkast från verkstaden så får jag lämna hans bil där)

Av Anna L - 17 november 2008 06:11

Usch,idag är det minusgrader ute, nu är det bara snön som fattas - nej,jag känner mig inte riktigt redo för vintern än men barnen de längtar såååå.

Jag blir hemma med Ebba idag med, hon är inte riktigt pigg igen, det sista hon gjorde innan hon gick och lá sig iår var att ta en alvedon för att hon hade huvudvärk.

Jag tror att det tag minst två dagar för kroppen att åtehämta sig efter magsjuka, jag kan tänka mig att huvudvärken kommer av vätskebrist så idag ska jag försöka att få henne att dricka och äta ordentligt så hoppas jag att allaär på fötterna imorgon igen.

Av Anna L - 16 november 2008 05:26

Ebba har fått magsjuka i natt, hon började kräkas vid 03.00 första gången.

Usch, stackarn! det är ju så fruktansvärt äckligt att ha magsjuka.

Just nu verkar det ha lugnat ner sig ( peppar, peppar) hon sover igen, när hon började kräkas så fick hon samtidigt en väldig huvudvärk så hon höll sig för pannan hela tiden, jag gav henne en alvedon som smälter på tungan men den kom ju upp lika fort igen.

Vi som ska åka till Arlanda och hämta Magnus om ca 1 timme, jag vet inte riktigt hur det ska gå men det är väl bara att ta med en burk och massor med papper i bilen men stackars Ebba ärju väldigt åksjuk i vanliga fall och behöver åksjuketabletter men det är nog ingen idé att ge det idag :-(

Nu är det bara att hoppas att alla andra i familjen klarar sig från magsjuka.

Av Anna L - 15 november 2008 17:52

Hittade det här klippet på You Tube, vilken nostalgi tripp, jag älskade verkligen Solstollarna, jag tror att det gick som sommarlovs morgon när jag var liten.

Av Anna L - 15 november 2008 17:49

En ruggigt bra låt, jag lyssnar på den flera gånger varje dag :-)

Av Anna L - 15 november 2008 17:33

Idag har en jobbarkompis till mig varit här och köpt vår gamla soffa som stod i garaget :-)

Min jobbarkompis Anders är sambo med en klasskamrat till mig från gymnasiet, Frida så de kom med sin lilla son Malte och fikade lite när de hämtade soffan, det var jätte kul att sitta och prata med Frida om gamla klasskompisar som fått barn mm.

Tänk vad världen är liten! när jag började på mitt nuvarande jobb i februari så kände jag ingen där men efter ett tag så visade det sig att Anders var sambo med Frida och Royne är sambo med min friskis instruktör och Anne bor på samma gata som min pappa, ja..... världen är verkligen liten


Kollade just på nätet att Magnus plan lyfter 22.25 ikväll (svensk tid) så imorgon bitti är det bara att dra till Arlanda och hämta honom!!! :-)

Både barnen och jag längtar verkligen!

Av Anna L - 14 november 2008 17:12

Nu har vi ätit middag, idag blev det taccos med både hårda och mjuka bröd, det var väldigt gott tills jag såg att det var mögel längst ner i ostpåsen som jag  hade ätit av :-(, jag fick öppn en ostpåse till som jag var först att ta ur och det smakade inget konstigt men när jag skulle ta mer ost så såg jag att det var en grön klump längst ner i påsen - urk! hoppas att jag inte blir magsjuk av osten.

Nu sitter vi och tittar på AFV, herregud vad roliga vissa filmklipp är:-)

Ikväll ska vi titta på idol tycker Mira så det blir väl så, jag har inte hängt med så jag vet inte vilka som är kvar så det kanske kan bli kul att uppdatera sig lite.


Ovido - Quiz & Flashcards