anna78

Alla inlägg under november 2008

Av Anna L - 11 november 2008 18:18

Nu har vi fått ännu ett livstecken från staterna :-) Magnus smsade idag att allt var bra men han har inte fått igång internet på hotellet så han kan inte maila eller chatta med oss :-(, det är i alla fall skönt att höra att allt är bra.

När Mira är ledsen på kvällarna för att hon saknar pappa så pratar vi om att en vecka går så fort, nu är det bara 4 dagar kvar tills pappa kommer hem igen :-)



Av Anna L - 10 november 2008 16:56

Hmmmm, Bruce kom just in alldeles lerig om tassarna och först gick han en sväng på den vita mattan vid köket och sen hoppade han upp i soffan.......han ligger inte på plus just nu

Av Anna L - 10 november 2008 16:48

Mira har ont i halsen men hon har varit i skolan i alla fall, hoppas att det går över snart, vi har handlat både vicks och fishermans friend som nog ska lindra halsontet lite.


Vädret är ju grymt tråkigt idag, redan vid 14 tiden så var det mörkt ute :-( det regnar och blåser som sjutton så vi har redan krupit upp i soffan med tända ljus på bordet - mysigt!

Ikväll får jag väl titta på Livet i fagervik själv eftersom Magnus är borta, eller så får jag övertala Mira att titta med mig.

Nu när Magnus är borta så har Mira sovit hos mig men igår när vi skulle sova så sa hon "mamma, jag vill nog sova i min säng imorgon för det är lättare när det är skola" VA! ska jag sova helt själv i natt! kanske Ebba vill sova hos mig i natt ;-)


SMS

Av Anna L - 9 november 2008 17:29

Mira kom uppspringandes för trappan nyss och skrek att hon fått ett sms av pappa! han skrev att resan gått bra och att han skulle gå och äta frukost snart  :-) Nu är Mira riktigt lycklig!

Miras kompis Julia som är här hos oss förstod inte riktigt uppståndelsen kring ett sms, hon bor varannan vecka hos sin mamma och varannan hos sin pappa så hon tycker inte att det är så konstigt att inte se pappa på en vecka men Mira skiner ialla fall somen sol.


Skönt att höra något ifrån honom och att resan gått bra.


Min underbara jobbarkompis Sanna ringde nyss och sa att hon installerat om min mammas dator och fixat massa uppdateringar mm så nu fungerar datorn jättebra sa hon - mamma kommer att bli jätte jätte lycklig


Av Anna L - 9 november 2008 17:08

Mira och Ebba tillverkade fars dags kort timm Magnus som han ska få när hankommer hem, jättefina :-)

Av Anna L - 9 november 2008 17:05

Idag har vi pysslat, Mira och Ebba har tillverkat massor med kort :-) så nu är hela bordet fullt med glitterlim och paljetter.


Idag har vi pysslat, Mira och Ebba har tillverkat massor med kort

Av Anna L - 9 november 2008 07:52

Mira kom just på att vi inte har någon pappa här hemma att gratta på fars dag :-( men vi gömde en teckning och ett fars dags kort i han resväska som vi får hoppas att han hittar.

Jag ska ringa till min pappa och min pappa Rolle och gratta dem idag i alla fall.


Igår kväll så tittade vi på tomten är far till alla barnen och sen på Svensson Svensson, sen var både jag och Mira ganska trötta så vi gick och lá oss i  min säng :-) Ebba somnade i soffan redan vid 19 tiden så henne var det bara att "styra" in i hennes säng så somnade hon om.


Idag funderar jag på att övertala mina barn att vi ska till Täby centrum och köpa den där fina fönsterdekorationen som de har på Design torget ;-) Mira och Ebba vill gå på bio och se High school musical 3 men det var slutsållt igår och idag fanns det bara 2 biljetter kvar (som var bredvid varandra) så vi får väl rikta in oss på en annan helg.

Av Anna L - 8 november 2008 16:32

Nu är vi mätta och belåtna, det vart ingen pizza till middag idag utan Mira kom med förslaget att vi skulle åka till Sibylla grillen och äta hamburgare och så fick det bli :-)

Nu har Mira sin kompis Julia här, det är bra för då tänker hon på lite annat en stund och inte bara på att hon saknar pappa.

Ebba ligger i sin säng och tittar på alla barnen i Bullerbyn och jag har tagit plats i soffan och tänkte titta på design Simon och Thomas som börjar om tio minuter.


Här är min halvätna portion från Sibylla ;-)

Ovido - Quiz & Flashcards