anna78

Alla inlägg under januari 2009

Av Anna L - 22 januari 2009 17:23

Vi har precis avnjutit en underbar middag HAHAHAHA! vi åt korv med bröd, inte så värst gott tycker jag med alla barn älskar det.

Mira och Ebba åt 3  st i var och Jocke åt 4 st och David 5 st, grabbarna hade dessutom massor med räksallad på - fattar inte hur man kan klämma i sig så många..... fast är man 1,97 cm lång så går det väl åt lite energi ;-)


Jag har skruvat ihop Ebbas hurts idag som jag köpte på Ikea, fasiken vad pulig den var, jag brukar vara ganska duktig (om jag får säga det själv ;-)) på att skruva ihop möbler med den här var svår - vet inte om jag orkar ge mig på hyllan idag heller, vi får se senare.

Av Anna L - 22 januari 2009 05:59

Det är alldeles dimmigt ute så man ser inte många meter och det är + 0,8, alltså slaskigt och blött idag med - tråkigt väder.

Det värsta med det här vädret är att barnen blir ju så himla blöta, det går åt

X antal byxor och strumpor varje dag.

David har dessutom hål i sina sneakers (han går i den hela vintern för det är töntigt med vinterskor) och han tycker att det är så jobbigt att gå till Inter spor och köpa ett par nya - Inter sport ligger 150 meter från skolan!!!!!! konstigt att allt är så himla jobbigt när man är 16 år, han får skylla sig själv om han blir blöt om fötterna.

Av Anna L - 21 januari 2009 21:31

Oj, vad trött jag är nu, snarkade till nyss så det är nog dags att gå till sängen.


ZZZzzzzZZZZzzz


Natti natti

Mal

Av Anna L - 21 januari 2009 19:53

Tror att vi fått mal i vår klädkammare (önskar att jag kunde skriva dressingroom ;-) jag har flera gånger hittat små hål i mina och Magnus kläder men jag har trott att det har varit något i tvättmaskins trumman som varit vasst tills i måndags för då hittade jag ett flygfä på golvet som såg ut precis som en mal, jag googlade och hittade många bilder på malar och de såg ut precis som liket som låg på vårat golv.

Äckligt va!

Jag var och köpte en påse med torkad lavendel igår, det ska tydligen hjälpa, tjejen i affären tipsade om att man kunde ta gamla udda barnstrumpor (det finns det ju alltid) och fylla med lavendel och lägga lite här och var i klädkammaren så ska de snabbt ta kol på malen.

Av Anna L - 21 januari 2009 19:34

Hörde detta på radion idag och det fick mig att skratta hejdlöst, ganska barnsligt men jag tyckte att det var sååååå roligt

Av Anna L - 21 januari 2009 19:18

Har haft ont i huvudet både igår och idag HELA TIDEN!!!!

är så trött på den här sprängande huvudvärken så det finns en skalle till salu nu BILLIGT!

Jag har tagit ipren var 4 timme men det gör ändå ont, jag tror att det är en förkylnin som är på intågande för jag har lite rinnsnuva också och så känns det som att värken kommer från bihålorna.

Ja ja, det finns de som har det värre ;-)

Har varit till Ikea idag och köpt en ny hylla och en hurts till Ebbas rum (det orkade jag ;-)) men det står fortfarande i kartongerna - ska nog skruva ihop det imorgon om jag känner mig piggare.

Idag hittade jag salami utan mjölk på ICA så Ebba kommer att bli så glad när hon får det till frukosten imorgon för hittills så har hon bara fått leverpastej, marmelad eller skinka och inget av det är hon så superförtjust i eller marmelad älskar hon egentligen om hon får ost på också vilket inte går så bra nu.

Har hört att det ska finnas ost utan mjölk - undra hur den smakar???? vad sjutton är den gjord av då ???? måste undersökas!

Av Anna L - 21 januari 2009 19:10

Jag har råkat raderat flera kommentarer, på den bärbara så är det en touchpad (tror jag att det heter) och när min koftärm kom åt den så klickade jag på radera av misstag - tror att det var 6 st kommentarer.

Jag menar alltså inte att dissa någon utan har råkat radera dessa utav misstag.

Av Anna L - 20 januari 2009 18:06

Var precis till apoteket en sväng och när jag skulle åka därifrån så kom det flera polisbilar och ställde sig i båda körriktnngarna och spärrade av vägen, som tur var så kunde jag svänga åt andra hållet och ta mig hem men jag är ju så himla nyfiken på vad som är på gång....... så jag kastade mig över datorn när jag kom hem och kollade tidningarna (de brukar vara grymt snabba på att skriva när det hänt något) men det står inget.

Ovido - Quiz & Flashcards