anna78

Alla inlägg under februari 2009

Av Anna L - 19 februari 2009 11:46

Min frissa ringde nyss och sa att hon är sjuk (flunsan) så jag fick flytta min klipptid tills nästa fredag, jag tycker väldigt synd om henne men hur ska jag stå ut!

Min chef är också hemma med flunsa idag, det verkar alltså som att det "går" igen eller fortfarande, hoppas att jag klarar mig nu då.

Aj

Av Anna L - 19 februari 2009 05:40

Det känns verkligen i magmusklerna att jag var på jympa igår, det är lite besvärligt att röra sig ;-) men jag ska väl vara glad över den sortens värk antar jag.

Idag ska jag till frissan, ska bli så skönt att tunna ur lite igen men jag är lite osäker på hur jag ska klippa mig, jag har ju under de senaste åren haft en ganska kort frisyr men sedan i november så har jag börjat spara till en page liknande frisyr men jag trivs inte riktigt i det......dessutom så gillar inte min psoriasis som jag har i hårbotten när håret blir lite längre för det blir för tätt i hårbotten, antar jag - måste i alla fall bestämma mig innan 14.45 för då ska jag dit.


Nej, nu är det dags att göra sig i ordning och börja väcka barn, de ska åka skridskor idag igen,  hua!  vad det är mycket som skall packas med till skolan jämt, idag skridskor och matsäck (tror att jag kommer ihåg allt då)

Av Anna L - 18 februari 2009 21:29

Äntligen är Grey´s Anatomy tillbaka!!!

Har varit på friskis jympa och är nyduschad och sitter i soffan och njuter och tittar på Grey´s Anatomy :-)

Av Anna L - 18 februari 2009 05:49

Jag gick upp 05.30 med ambitionen att jag skulle ställa mig och laga lunch till mig (göra matlåda alltså) men jag insåg rätt snabbt att jag inte hade varken lust och ork att laga mat så tidigt så det får väl bli luft till lunch på jobbet idag ;-)


Magnus och jag var till Åkersberga och köpte nya lister till vardagsrummet igår, sånna lister som är ihåliga så att man kan stoppa in alla sladdar bakom listen :-) :-) :-) :-) jag kan göra så många glada gubbar som helst för jag hatar sladdar och nu kommer de inte att synas! Magnus började lista direkt igår och han hann nästan hela rummet och det blev riktigt snyggt! Om jag ska göra lite reklam då så heter företaget kanallisten ;-)


I går kväll var vi på fiolkonsert och tittade på Mira, hon var så himla duktig men nervös - allt gick super bra, hon spelade två låtar tillsammans med sin kompis Julia och fiolläraren och så var det någon gitarrlärare som klinkade lite i bakgrunden också.

Denna gången var det musikcafé alltså lite mer avslappnat än när alla sitter på rad och tittar, nu kunde man köpa fika och röra sig lite i lokalen. Ebba höll nästan på och somna (inte för att det var tråkigt) förklockan vart nästan 20.30 innan vi kom hem och hon som brukar sova innan 19.


Av Anna L - 15 februari 2009 19:18

Nu har vi precis ätit hembakad semla, det var var väl ganska gott fast att jag inte ens tycker om semlor men Magnus och tjejerna tyckte att det var gott.

Barnen  är nyduschade och klara för kvällen så snart ska i alla fall Ebba sova men Mira vill nog vara uppe ett tag till, hon får max vara uppe till klockan 21 sen måste hon lägga sig så hon orkar upp till skolan, Ebba är så kvällstrött så hon kan komma och säga godnatt redan klockan 17 på vardagarna.

Magnus konstaterade nyss att vi har över 100 tv kanaler att välja mellan men han hittar inget att titta på, Mira  skulle nog kunna tänka sig att titta på Hairspray på canak+ first så vi får väl stå ut med det en stund.

Av Anna L - 15 februari 2009 11:23

Har suttit och tittat på skidor hela morgonen och förmiddagen idag, ganska skönt och avslappnat :-)

Det var väldigt roligt att se Helena Jonsson ta guld!

Vi skulle ha åkt och grattat min lillasyster idag som fyllde 15 i torsdags men pappa Rolle ringde imorse och sa att mamma fått magsjuka så vi stannar hemma idag - vill inte bli smittade.

Det blir nog en ganska lugn dag med skidor, tvätt och lite bakande kanske och så måste jag väl ut och gå en stund och samla på mig lite steg ;-)

Jag såg att det är repris av en annorlunda familj idag klockan 18 på fyran, det måste jag se, tänk att dessa familjer har 10, 8 och 5 barn - är väldigt impad av mamman som varit ensamstående med 8 barn, var får hon alla krafter ifrån och inte minst av allt var får hon sitt tålamod ifrån(jag kan tycka att 2 är jobbigt ibland ;-))

Av Anna L - 14 februari 2009 18:55

Av Anna L - 14 februari 2009 18:43

Idag var det - 10 grader när vi vaknade, riktigt gnistrande vinterväder.

Mitt på dagen så var temperaturen uppe på - 2 grader och då passade vi på att gå ut på en långpromenad, Magnus drog Ebba på snowracern så hon var överlycklig, jag hade som vanligt lite för lite kläder på mig - skulle ha haft en halsduk för hakan och halsen värkte när vi kom hem igen så då fick det bli ett varmt bad för att tina upp :-)

Jag kommer precis in efter promenadnummer 2 idag men den här gången vart det bara 30 minuters promenad för nu är det - 9 grader, alltså svinkallt! denna gången gick jag ensam (lite skönt att gå i sitt eget tempo :-) när Magnus är med så joggar vi tycker jag ;-)) nu har jag i alla fall kommit upp i 9500 steg och det är ju alldeles för lite om man vill komma bra till i tävlingen men det är i alla fall bättre än ingenting :-)


Magnus och Mira sitter och sorterar alla våra cd skivor i bokstavsordning, vi får se hur länge det kommer att hålla, om jag känner mannen i huset rätt så kommer han om bara någon vecka att stoppa in skivorna där det finns en ledig plats och strunta i bokstavsordninen men vi får väl se ;-)

Skapa flashcards