anna78

Alla inlägg under februari 2009

Av Anna L - 13 februari 2009 21:22

Idag måste väl ändå CJ åka ur let´s dance!! Mira vart överlycklig när Daniel da Silva var tillbaka idag och dansade med proffsen :-) håller med Mira han är bäst!

Tycker att det är så irriterande att det är Hjälp och nyheter innan man får veta vem som åker ut.

Westernsalladen var väldigt god, det finns nog lite kvar till senare ikväll :-) 


Av Anna L - 13 februari 2009 19:26

Snart så ska vi äta western sallad som Magnus håller på och gör just nu, det är baconbitar, osttärningar, isbergssallad och brödkrutonger med en vitlöksvinegrett på - mumma!

Mira och Ebba nöjer sig med chips :-) sen blir det Let´s dance för hela slanten!

Sen ett tag tillbaka så har vi pratat om att vi kanske ska skaffa en ny tv möbel eller en ny möbel som står under tv´n som sitter på väggen, den ev. nya är vit och högblank, den gamla är i ek - det som gör det svårt att bestämma sig är om det kommer att se rörigt ut med vitt när vi har ek på bokhyllan och mörkbrun på bordet........nu är det ju bara brun och ek som samsas och skulle vi köpa ny tv möbel så blir det 3 färger som ska samsas i samma rum.....?????......???? svårt!


Av Anna L - 13 februari 2009 15:10

Gud vad skönt att det är fredag!

Det ska bli god mat, lite gott ikväll, let´s dance och mys!

Av Anna L - 12 februari 2009 14:10

Nu har Ebba och jag varit hos tandläkaren, han behövde inte dra ut hennes tand utan han slipade ner den så att den nästan är halv bara för att det skulle bli stort mellanrum till nästa tand, han tog bort det onda men kunde alltså behålla tanden eftersom att det är en tand som hon kommer tappa först när hon är 10 år så ville han försöka behålla den så länge det går.

Ebba var som vanligt super duktig, hon bara hoppar upp i stolen och gapar, tandläkaren berömde henne så mycket så hon var lite mallig när vi gick därifrån :-)


Har försökt att övertala Ebba till att vi ska gå en promenad (måste ha steg) men hon vill absolut  inte så nu håller jag på och bakar bullar istället samtidigt som jag håller på och förbereder middagen, det kommer att bli fläskpannkaka idag, vi hade massa ägg som går ut imorgon därav middagsvalet :-)

Av Anna L - 12 februari 2009 06:13

Idag fyller min syster 15 år, GRATTIS!!!!

Jag hinner knappt blogga nu på kvällarna för jag är ute och jagar steg till stegtävlingen ;-) igår kväll så gick vi hela familjen en sväng och till slut så lyckades jag få ihop 9548 steg - det är inte så bra men jag har ju ett kontorsjobb så på dagarna får jag inte ihop särskilt mycket steg.


Idag ska jag lämna Ebba på morgon fritids, hon brukar slippa det eftersom att jag och Magnus turas om att åka senare till jobbet men idag ska Ebba till tandläkaren så jag måste gå efter halva dagen från jobbet och då kan det vara bra att vara där tidigt på morgonen så jag hinner undan lite.

Ebba har värk i en tand (igen) som kanske måste dras ut idag, vi får se vad tandläkaren säger men när jag pratade med honom på telefon så sa han att jag skulle förbereda Ebba på att den kanske ska dras ut :-(



Av Anna L - 10 februari 2009 18:04

Nu har jag gått en liten sväng för att få ihop lite steg ;-)

Efter middaen så gjorde jag en deg som skall bli matbröd eller snarare tekakor och medans den skulle jäsa så gick jag en sväng - tvåflugor i en smäll ;-)

När Magnus kommer ska vi till ICA och hämta paket, han har beställt nytt bioljud - kan säga att han vart ganska lycklig när han fick höra att paketen kommit :-) 

Oj, nu kom han


See U


Av Anna L - 10 februari 2009 16:31

Igår började stegräknartävlingen på mitt jobb :-) jag lyckade få ihop 8229 steg igår, känner mig rätt nöjd men målet är naturligtvis att toppa sitt eget resultat!

Eftersom att det är hela SLL som är med i tävlingen så är det många tusen deltagare men på det sjukhuset där jag jobbar så har avdelningarna utmanat varandra, det är just nu 32 lag som tävlar och mitt lag ligger på plats 8 !!!!! ganska bra va!

Idag har jag hittills fått ihop 7051 steg men några till ska det bli :-)

På "mitt" sjukhus så är det en man som jobbar på vaktmästeriet som är med och igår fick han ihop 35 869 steg!!!!! nu är ju han vaktis och går omkring i 7 timmar på jobbet men han cyklar och tränar inför vätternrundan också så nu har några killar på min avdelning som mål att luckas klå honom någon dag.


Av Anna L - 9 februari 2009 06:18

Kom just på att jag sovit tio timmar i natt, vad länge och vad länge sedan jag sov så länge!

Då måste jag vara pigg nu :-)

Ovido - Quiz & Flashcards