anna78

Alla inlägg under februari 2009

Av Anna L - 9 februari 2009 06:09

I går kväll sågick jag och la´mig redan strax efter 20.00, jag somnade i soffan så Magnus sa till mig att gåtill sängen, jag somnade om ganska fort i sängen och sen har jag sovit och sovit och sovit men jag har vaknat ibland av att jag snarkat och tom av att jag hickade :-) det var lite konstigt.

Nu sitter jag och försöker få igång min högra arm,jag har tydligen legat på den när jag sov så nu sover armen ;-)

Mira och Ebba har kompensationsledigt idag eftersom att de gick i skolan i lördags (jag då ;-)) oc Magnus är ledig för att vara hemma med dem, jag måste säga att jag är ganska avis på dem just nu.

Jag,Jocke och David ska upp som vanligt idag, om nu David kommer att vakna, förra veckan fick jag väcka honom 6 ggr per dag och ändå så hann han inte äta frukost utan fick skynda sig för att hinna till bussen - trötta tonåringar!


Av Anna L - 7 februari 2009 21:42

Jag  tycker att det var sååå synd att inte Marie Serneholt inte gick vidare! fast jag är glad att Alcazar gick vidare och jag tror (hoppas) att Marie Serneholts låt kommer att spelas flitigt på radio :-)

Jag gillade inte alls Emilias låt som gick vidare till Globen, så kan det bli (jag ringde ju inte ens och röstade, inte för att min röst skulle göra så stor skilnad men många bäckar små...)

Nu är det 3 höjdpunkter kvar som jag ser fram emot i melodifestivalen, EMD, Måns Zelmerlöw och Lili och Sussi :-) fast jag kommer ju förmodligen att titta varje lördag med dessa 3 vill jag se lite mer än de andra :-)

Av Anna L - 7 februari 2009 09:06

Nu har jag, Mira och Ebba ätit frukost, de andra sover fortfarande.

Jag bakade rågkakor och kokade nyponsoppa så det vart en varm frukost :-) det blir alltid lite problem med smör på nybakade mackor, det droppar ju bara av men det är gott!

Nu ska vi göra oss i ordning för 10.00 är det skola.

wow

Av Anna L - 7 februari 2009 07:23

Tycker att det här var väldigt roligt, David sitter och spelar wow hela tiden och han har likadana hörlurar =)

Av Anna L - 7 februari 2009 07:07

Jag vaknade tidigt som vanligt! jag fattar inte varför jag inte kan sova länge nu för tiden, jag är ju inte ens pigg när jag vaknar.

Ebba vaknade också nyss, det är inte så konstigt för hon somnade säkert redan vid 20.30, direkt efter att Kitty hade dansat...... som jag bara måste skriva något om - alltså Kitty såg ju verkligen ut som ett kylskåp på dansgolvet och ändå så sa jurryn att det var det bästa hon gjort, det är klart att de bedömmer sånt som jag inte ser men det såg inte så fint ut tycker jag.

Idag är det första deltävlingen i melodifestivalen,känns inte så roligt som vanligt att se det, de senaste åren så har ju Kristian Luuk varit programledare och det har ju varit halva nöjet men vi får se Petra Mede kanske också är bra, ikväll så håller jag i alla fall på Alcazar!


Nu ska jag gå ner och förbereda lite frukost, jag ska koka nyponsoppa så den hinner svalna lite tills vi ska dricka den, sen är det skola och Mira ska på kalas senare idag också (och jag har naturligtvis väntat med att handla present tills idag, typiskt mig )


Av Anna L - 7 februari 2009 07:00

Nu är det dags att ta bort min omröstning!

Resultatet blev:

Hur ofta bäddar du rent i sängen?


1 gång i veckan    38.9 %
 

2 gånger i månaden      31.5 %
 

1 gång i månaden     27.8 %

Mer sällan      1.9 %
 

Totalt har 54 personer röstat.
Omröstningen startade 2008-11-19 16:35


Av Anna L - 6 februari 2009 19:41

Nu är det bara 19 minuter kvar till let´s dance!

Vi har laddat upp med popcorn och cola, så nu är vi redo.

Idag så hörde jag en intervju med George Scott på mix megapol och han låter så himla trevlig och snäll så jag hoppas att han inte åker ut idag, fast han kanske inte är så duktig på att dansa ;-) 

Om jag fick välja så skulle Carl-jan eller Hasse åka ut men nu är det ju inte jag som bestämmer.

Mira och Ebba sitter just nu och tittar på Barda, båda tycker att det är sååå läskigt men spännande så de sitter som två ljus och tittar.


Har precis varit och matat mina två favorit birmor som är så keliga nu när de är ensamma hemma så de klättrar på mig hela tiden - mysigt!


Nu är det bara 13 minuter kvar (vad sakta jag skriver;-))

Av Anna L - 6 februari 2009 16:13

Nu är arbetsveckan slut så nu är det bara resten kvar.

Tyvärr så ska Mira och Ebba gå i skolan imorgon, det är öppet hus så det blir ingen sovmorgon :-( 

Håller på och lagar mat, det blir klyftpotatis och kyckling - gott (hoppas jag)

Ovido - Quiz & Flashcards