anna78

Alla inlägg under februari 2009

Av Anna L - 6 februari 2009 07:39

Det har känts som att den här veckan aldrig ska ta slut av olika anledningar -  så det har inte varit någon bra vecka men nu är det i alla fall fredag!

det var så svårt att komma upp imorse, ögonen ville inte öppna sig, Mira, Ebba och Jocke kändenog likadant för de var väldigt sega idag, David han har sovmorgon ända till 11 så han får sussa vidare ett tag till (jag är inta alls avundsjuk)

Fredag = let´s dance!!!!! yippie idag tror jag att george kommer att åka ut (tyvärr, jag tycker att han verkar vara såödmjuk) för han verkar inte ha så stort stöd av folket. Som vanligt så måste jag ju heja på Kitty så att Ebba blir glad :-)

Dags att göra sig i ordning, snart dags att lämna barnen i skolan och sen ska jag mata grannens katter och sen försöka köra till jobbet -håll tummarna för att det går bra,  väglaget ser inte så bra ut, det är nysnö ovapå isen och 0,6 grader - hua!


Av Anna L - 4 februari 2009 07:31

Nu är frukosten avklarad! det vart håda och mjuka mackor med ost eller makrill på och te, inte så gott men det duger.

Måste packa barnens väskor nu, idag är det bibliotek, gympa, och Mira har fiol - tror (hoppas) att jag kommit ihåg allt.

Känner inte för att jobba idag, tänk att krypa ner i sängen igen och se någon bra film - Dirty dancing skulle jag vilja se :-) men det är väl bara att rycka upp sig och inse verkligheten.

Av Anna L - 4 februari 2009 06:46

Sitter här och väntar på att klockan ska bli 7, då ska jag väcka barnen :-)

Jag vaknade redan klockan 5.15 och kunde inte somna om så det känns nästan som att det skulle vara lunch snart ;-)

Ikväll ska vi titta på arga snickar´n på kanal 5klockan 20.00 för då är en klasskompis till Ebba med eller det är väl mest hans mamma och pappa som är med, de har renoverat sitt hus så läng men blir aldrig färdiga så nu ska de få hjälp av den där arga snickaren :-) fast programmet spelades in i somras så det var ju ganska länge sedan som allt vart färdigt men ikväll sänds det på tv.

Jag vet bara inte hur jag ska få Ebba att vara vaken till 20.00 då programmet börjar för hon är så himla kvällstrött, ibland så vill hon gå och sova redan vid 17.30

Oj, nu måste jag klä på mig innan jag ska väcka mina barn, tiden går fort ibland ;-)


See U

Av Anna L - 3 februari 2009 19:40

En kompis till mig var här nyss och lömnade sin nyckel för jag ska vara kattvakt resten ev veckan när de åker till Dalarna och åker skidor.

Det ska faktiskt bli lite mysigt att få vakta deras två katter och framför allt gosa med dem :-) det är två birma katter som heter Sture och Fabian och de är så keliga och gosiga, jag brukar få sitta på golvet och hälla upp mat till dem för de är så keliga så att de klättrar på mig hela tiden :-)

Herregud vad jag saknar min lilla Bruce nu!

Av Anna L - 3 februari 2009 17:53

Igår började jag jobba igen, det var riktigt jobbigt, jag kände mig ganska risig men jag klarade hela dagen :-)

Hittade äntligen ett par skridskor till Ebba på Inter sport för 300 kr, har letat länge men inte hittat några i hennes storlek, de passade och hon vart jätte glad när jag kom hem med dem.

Igår kväll så var jag iväg och träffade en fd. jobbarkompis, Hélène och jag hade bestämt att vi skulle träffas på ett café men tyvärr så stängde det klockan 6 (precis när vi skulle mötas) så vi fick sätta oss på en pizzeria och fika och prata.

Hélène har nyligen gjort en magsäcks operation så det var väldigt roligt att se henne nu när hon gått ner 14 kg!, vi träffas inte såofta nu när vi båda har bytt jobb så det var väldigt roligt att träffa henne igen.


Idag har Mira och Ebba åkt skridskor i skolan och Ebba berättade att hon tom kunde åka på ett ben :-) 

På jobbet idag så har vi aantagit en utmaning från en annan avdelning (växeln) utmaningen är att man ska ut och gå, SLL i form kallas det och alla som deltar får en varsin stegräknare och så ska man fylla i antal steg på en sida på nätet och bästa laget/avdelningen vinner pris - vi har gett oss sjutton på att vi ska klå växeln så from måndag så ska vi gå promenader på luncherna.

Det kom fram väldigt många tips på fusk idag vid fikabordet, man kan tydligen tejpa fast stegräknaren på tvättmaskinen, man kan sätta den i kattens halsband men naturligtvis så ska vi på min avdelning inte fuska.


Av Anna L - 1 februari 2009 17:53

Igår var jag, Mira och Ebba i badhuset med kompisar till Mira och Ebba och deras mamma, de hade väldigt roligt och Ebba lärde sig tom att simma ordentligt :-)

Det var ganska jobbigt att vara i den otroligt bullriga och varma miljön så länge när man inte känner sig pigg, jag var helt slut när vi kom hem.

Jag och Johanna badade inte utan vi satt på kanten och pratade och vaktade tjejerna som i alla fall var väldigt nöjda efter badhusbesöket :-)

När vi kom hem så kom min mamma och pappa Rolle var och hälsade på och lämnade termobyxor till Mira och Ebba som mamma köpt till dem på Thuns i veckan. jättebra för deras gamla ser inte så fina ut längre.



Av Anna L - 1 februari 2009 17:45

Jag har blivit utmanad av Truddelutt


De jag utmanar ska göra följande:



Gå in i din bildmapp på datorn. Ladda upp den fjärde bilden i fjärde mappen och berätta om den:

En rätt så kladdigbild, det är Mira och Ebba som håller på och bakar bröd tillsammans med Magnus :-)


Jag utmanar:

Katarina

Hannah

Yvonne


Ovido - Quiz & Flashcards