anna78

Alla inlägg under mars 2009

Av Anna L - 3 mars 2009 21:02

Idag på jobbet så vart en av mina jobbarkompisar riktigt sjuk så han fick gå till akuten 2 ggr och andra gången så vart han inlagd på sjukhuset.

Han kom till jobbet och var röd i ansiktet och han sa att det stack och kändes varmt men på bara några timmar så svullnade även ansiktet upp så det såg ut som han hade munnen full med mat fast han inte hade det.

Läkarna tror att han har fått rosfeber som är en streptokockinfektion i huden, låter otäckt ock ska behandlas med antibiotika intravenöst.

Hoppas att han blir pigg snart igen.

Av Anna L - 2 mars 2009 18:52

Jag pratade med min frissa idag och hon kunde klippa mig på onsdag sa hon, hoppas att både hon och jag håller oss friska då för jag måste verkligen klippa mig då, man brukar ju säga tredje gången gilt ;-)

Jag har varit på HM idag och handlat present till barnens kusin som fyller år imorgon och då tittade jag på sommarkläderna som de hade plockat fram (till Mira och Ebba alltså) och jösses vad mycket fina kläder det fanns, mycket grått och vitt var det och de färgerna gillar jag, är lite trött på rosa, Mira gillar ju inte heller rosa fast Ebba skulle nog bara ha rosa om hon fick bestämma ;-)


Vilket väder det är ute nu!, snön vräker ner och det blåser, undra hur det kommer att vara på vägarna imorgon bitti

Av Anna L - 1 mars 2009 16:32

Nu har vi precis ätit middag, det vart helstekt fläskfilé, kantareller och potatisgratäng, smakade riktigt bra :-)

Jag marinerade köttet i vitlök och kryddor och det var massor med vitlök i gratängen så vi ska hålla oss friska, Ebba börjar bli förkyld så då tänkte jag att vitlök kan vara bra, mycket C-vitaminer.

När jag var liten så gick jag omkring med vitlök i öronen för att lindra öroninflammationen hahaha  undra om det verkligen funkar - det låter ju mest knäppt och jag måste ha luktat illa ;-) 

Funderar på att slänga ihop en kladdkaka som vi kan äta ikväll - choklad :-)



Sol

Av Anna L - 1 mars 2009 12:46

Nu har vi suttit och tittat på Vasaloppet ända sedan 07.30 och eliten har gått i mål, grannen är snart i Evertsberg.

Vi ska gå ut på en promenad snart för solen skiner så härligt sen är det 5 milen som gäller på em, synd bara att Södergren inte startar idag, det hade varit roligt om han varit med.

Ebba är på kalas nu och Mira är lekledare på samma kalas så hoppas att de har roligt, det som oroar mig lite är att lillebror i familjen har varit magsjuk i veckan och jag har lite bacillskräck, men hoppas att han inte smittar längre.


Av Anna L - 1 mars 2009 07:36

Nu sitter vi och väntar på att vasaloppet ska starta :-) det är tradition att titta på det på tv första söndagen i mars och sitta framför tv´n och äta en långfrukost och bara ta det lugnt.

Vi har en granne som åker idag så naturligtvis måste man hålla utkik efter honom också, heja Roger!!

 


Ovido - Quiz & Flashcards