anna78

Alla inlägg under mars 2009

Av Anna L - 29 mars 2009 14:37

Oj vad spännande det var i damernas skidskytte idag, det var nästan så att jag inte kunde titta.

Helena Jonsson är ju så himla säker på skjutningen och det var ju det som avgjorde och att det dessutom ledde till att hon vann hela världscuppen är ju så himla roligt!


Jag har precis gjort söndags efterrätten, den ska stå i kylen i några timmar innan den ska ätas - det blir panacotta med lite bär till.

Jag hoppas bara att det kommer att stelna, man vet ju aldrig.

Funderar på vad vi ska äta för middag idag, har ingen aning på vad jag är sugen  på, måste höra med familjen vad de är sugna på =)

Av Anna L - 29 mars 2009 09:47

Kom faktiskt ihåg att ställa fram klockan (Tack för tipset stort och smått om hur man vet åt vilket håll man ska vrida klockan) jag vred klockan åt rätt håll direkt den här gången ;-)

Det som är lite tråkigt är att man förlorar en timme av helgen, alltså den lediga tiden, jag tycker att man borde få gå hem från jobbet en timme tidigare imorgon då som kompensation ??? ehh, det vore väl rättvist

Nu är det väl dags att duka fram frukosten, klockan har ju redan hunnit bli nästan 10.00, känns som att jag ligger en timme efter hihihi

Av Anna L - 28 mars 2009 17:22

Middagen var helt underbart god, det är något speciellt med grillad mat.

Kycklingen hade inte legat i marinad så länge men den hade fått god smak ändå och löken blir ju sååå god när den är grillad, jag hade gjort en potatisgratäng till som också var god som sjutton (ska jag vara ärlig så hällde jag bara ut gratängen i en form från vacumförpackningen ;-)).

Nu sitter jag och är alldeles för mätt för det var så svårt att sluta äta när det var så gott men det sjunker väl undan snart ;-)vi har ju handlat ostar och kex till ikväll som vi ska gotta på i mörkret ikväl, det var väl 20.30 som man ska släcka??

Av Anna L - 28 mars 2009 15:04

Vi har varit i Norrtälje och handlat lite idag, bla så har vi köpt en svart skinnjacka till Mira som var väldigt snygg!

Jag har varit och lämnat vin till Rosie som håller i vinlotteriet som jag är med i så nu hoppas jag på att det blir tre 9or på slutat av jokerraden idag för då vinner jag 10 flaskor vin =)

Just nu så håller Magnus, Mira och Ebba på och gör rent grillen för vi tänkte grilla till middag idag (premiär för i år :-)) vi ska grilla kycklingfilé, majskolvar och lök - det ska bli så himla gott!

Jag sitter och tittar på skidskyttet som snart är slut och det var väl ingen lysande dag för svenskarna direkt men det är tydligen tävlingar imorgon igen.

Av Anna L - 28 mars 2009 07:48

Äggen kokar på spisen och sconesen står i ugnen, härligt det ska bli att äta en god lördags frukost i lugn och ro.

Det är skidskytte klockan 12 och eftersom att vädret är som det är (snö och slask) så ska det bli skönt att slappa i soffan med en kopp te och titta på skidskyttet.

Nu måste jag väcka Magnus och Mira (Ebba och jag har redan varit uppe ett tag) - det är frukost!


Av Anna L - 27 mars 2009 20:40

Herre gud vad fina Magdalena och Daniel var, vilket vackert par och vilka vackra kläder =) synd att de inte fick dansa live.

Av Anna L - 27 mars 2009 20:05

Nu är det dags för final i Let´s dance, tråkigt att serien tar slut.

Jag vet inte riktigt vem jag ska hålla på.....Laila tror jag för hon har varit så duktig under hela serien fast Magnus är ju också duktig hmmmm, kanske ska titta på danserna innan jag bestämmer mig.

Mira och Ebba sitter och äter chips, jag har laddat upp med avacado fylld med stenbits rom eller kul-kaviar som vi kallar det - yummi!


Av Anna L - 27 mars 2009 08:46

Har precis lämnat Mira och Ebba i skolan och herre gud vad kallt det var ute, det var så isiga vindar så det värkte i ansiktet efter en stund.

Såg på nyheterna på morgonen att det skall bli måttlig till hård vind här idag, det ska blåsa 12 sekund meter och det är väl ganska mycket antar jag.

Min mormor ska åka fram och tillb. till Åland idag från Kapellskär bara för att Larz Kristerz ska spela på båten och då kan jag tänka mig att det kommer att gunga en del :-( mormor hade köpt ett armband på apoteket som ska motverka sjösjuka sa hon så vi får hoppas att det fungerar.

Larz Kristerz, det är ju de som brukar vara på reklam på tv när de sjunger - jag måste ringa Carina, får inte glömma det lalala, hahaha Ebba älskar den låten (konstig unge ;-))

Ovido - Quiz & Flashcards