anna78

Alla inlägg under mars 2009

Av Anna L - 26 mars 2009 19:51

Nu har jag suttit och lockat Miras hår i 45 minuter, hon har ju så mycket hår, tjockt och långt.



Det var lite svårt att få ett bra kort på hur fint det blev, här är i alla fall en bild på det lockiga håret :D

Av Anna L - 25 mars 2009 21:08

Jag är så trött nu så mina ögon tittar i kors ;-) jag hade tänkt att titta på Grey´s anatomy men jag orkar inte så det får bli sängen snart.

Idag har det kliat så fruktansvärt mycket under bandaget så jag slet bort det, kanske lite tidigt men gud så skönt det var att få klia ordentligt på foten :D jag kunde tom. duscha på fulfoten ;-) den är verkligen ful, den är svullen, blå och gul.

Nej nu är jag så trött att jag mår illa så natti natti.

Av Anna L - 25 mars 2009 18:06

Självklart så vart det våfflor till middag idag med sylt och grädde!

Ebba och Mira tyckte att det var väldigt gott, Ebba åt tills hon sa att hon mådde illa, jag tycker att våfflor blir som en klump i magen och efter ett tag så är jag hungrig igen.

Foten känns mycket bättre idag, den är mindre svullen så jag fick tom på mig skor idag :-) det var väl tur eftersom det var så kallt imorse.

De här dagarna som jag har haft som mest ont och varit som mest svullen så har jag trampat omkring i Magnus slip in skor i storlek 43 (jag har 39) man måste ju liksom ha skor när man går utomhus.


Av Anna L - 25 mars 2009 07:31

Vad är det för fel!

Vaknade imorse och tyckte att det såg lite kallt ut ute så jag gick och kollade in termometern -9,9!!!!! det är ju inte klokt!

Höll ju på att frysa ihjäl i bilen när vi skulle till fritids.

Jag hörde i alla fall en låt på radion, Måns Zelmerlöws nya singel Impossible - den var riktigt bra (måste ju skriva något roligt också ;-))

Av Anna L - 24 mars 2009 17:04

Jag är trött i armarna, jag är trött i ryggen och jag är framför allt trött på kryckorna! (jag känner mig allmänt trött helt enkelt och vill bara vara hema och inte jobba)

Jag behövde bara ha kryckorna några dagar tills värsta svullnaden lagt sig i foten sa doktorn, nu har det väl gått några dagar ;-) eller???

När jag är hemma nu så går jag utan kryckor, jag går på hälen och det går ganska bra, gör inte så värst ont :D

Största problemet är att duscha för jag får inte duscha på tejpen/bandaget så jag får stå med ena benet ut genom duschen, vad äckligt det benet kommer att bli när det inte får vara med i duschen, uäck! jag får nog försöka tvätta ful benet ikväll med en tvättlapp.


Nyss när vi satt och åt middag så kom det värsta snöstormen eller om det var hagel, i vilket fall så känns det såååå onödigt med vitt från luften nu när jag bara vill ha gult i dikena (jag menar tussilago alltså)


Oj vilket glatt inlägg ;-)


Kan ju berätta att Mira och jag precis bakat en sockerkaka som står i ugnen, den ska vi äta av senare ikväll :D




Av Anna L - 23 mars 2009 19:28

När jag kom till jobbet imorse så gick jag till röntgen för att kolla min fot som gjorde ännu ondare idag.

De tog 3 röntgenplåtar från olika håll och de visade att det inte var några frakturer utan bara mjukskador :-)

När jag var färdig på röntgen så körde de in min i gipsrummet och då vart jag riktigt nervös, men det visade sig att jag fick det rummet bara för att alla andra rum var upptagna.

Foten är rejält svullen och blå så doktorn lindade foten med någon slags tejp och linda och så fick jag kryckor för att underlätta för foten som ska vila och vara i högläge så mycket som möjligt.

Skönt i alla fall att det inte var någon fraktur! men det är väldigt jobbigt med kryckor, jag har ont i armarna och ryggen (redan!)


Av Anna L - 23 mars 2009 10:26

De här blir mina kompisar ett tag framöver :-(

Av Anna L - 22 mars 2009 20:56

Kul att kolla på wipeout idag bara för att det är en som jag känner som är med.

Man blir deppig när man tittar ut genom fönstret, det snöar :-( otroligt onödigt med mer snö tycker jag!

Nu är det dags för duschen och sen sängen, är så trött och jag har så ont i foten, undra om jag måste ta en sväng till röntgen imorgon ?? kanske är lika bra att kolla upp foten så att jag inte går på den och förvärrar någontigt (men jag är ju lite rädd för doktorn)

Ovido - Quiz & Flashcards