anna78

Alla inlägg under mars 2009

Av Anna L - 21 mars 2009 06:50

Ebba och jag är vakna, vi tittat på Ebba och Didrik en tv serie som gick när jag var liten.

Vi ska snart väcka Magnus för han ska åka till Falun med min pappa Rolle och titta på skidspelen, de kommer nog att få det väldigt roligt!

Själv ska jag titta på skidspelen på tv idag, får väl trycka på Magnus någon udda mössa (precis som att vi har så många sånna) så vi ser honom på tv ;-)


Mammas och pappas hund har legat på sjukhus denna vecka några dagar för han hade svalt delar av en trasig hundleksak så de fick öppna buken på honom för att kunna hjälpa till att få ut delarna, igår kom han hem igen med en tratt på huvudet och det brukar ju inte var så kul för djuret (Bruce hade det ganska många gånger efter alla operationer han gick ienom) jag har inte ptatat med dem själv men Magnus pratade med pappa igår och hunden verkade i alla fall må bra som tur är. (Hunden fyllde 1 år igår, Grattis Zacke!)

Av Anna L - 20 mars 2009 20:02

Nu är det dags för semifinal :D jag håller på Laila, hon är så duktig.

Appropå Let´s dance så läste jag just på aftonbladet.se att Daniel da Silva skilja sig, det har ju varit ganska mycket skriverier om honom och

Maggan Graaf, de skulle ju vara ett väldigt vackert par :D

Jag tippar att Le´ts dance kommer att sluta såhär: plats 3 Laila, plats 2 Morgan och vinnaren blir Magnus - få se om jag får rätt ;-)

                                                  
                                      

Av Anna L - 20 mars 2009 14:24

Kom just på att det är 20 mars idag, vilket betyder att det är vårdagjämning idag :D härligt!

En till sak som inträffar 20 mars är att Jocke har namnsdag, måste komma ihåg att gratta honom, ska  nog gå och göra det på en gång så att jag inte glömmer det :D

Av Anna L - 20 mars 2009 12:16

Har precis ätit thai mat till lunch, riktigt gott! det var wookade nudlar med tigerräkor.

Ingen sol idag och det är kallt - tråkigt!

Ebba är lite risig idag, hoppas att det inte blir värre, fröken sa att det snurrar så mycket förkylningar och magsjukor i skolan så hon har aldrig varit med om liknande.

Av Anna L - 19 mars 2009 14:10

Vilket underbart väder! ska iväg på utvecklingssamtal med Ebba snart, håller tummarna för att det ska gå bra.

Tv

Av Anna L - 18 mars 2009 21:02

Nu är det dags för Grey´s Anatomy!

Av Anna L - 18 mars 2009 20:32

Jag jobbar ju på ett sjukhus som består av två delar, den nya och den gamla som är byggd någon gång på 1800-talet och i den delen finns bårhuset och även gymmet.


Idag så berättade min chef om ett samtal han haft med två kvinnor (kollegor) igår kväll.

Han kom till gymmet som finns på vårat jobb och där mötte han dessa kvinnor som tränade, de frågade om han kom ensam och det gjorde han- de kunde inte fatta hur han vågade gå dit helt ensam på kvällen????

Kvinnorna berättade att när de gick i kulverten fram till hissen så vart det helt plötsligt väldigt väldigt kallt runt dem och så kom det en fruktansvärd stank, när den ena kvinnan då försökte att gå därifrån så gick det inte, det var som att det var en vägg (som inte fanns) framför henne.......läskigt!

De berättade också att hissen alltid åker upp till en viss avdelning kockan 00.00 och så öppnas dörren men ingen kommer ut, det är sådana dörrar som bara öppnas om någon rör sig vid sensorn - också läskigt!

Det var inte så många på min avdelning som trodde på det där men jag tyckte att det lät väldigt kusligt! jag tänker i alla fall inte gå där ensam.

Av Anna L - 18 mars 2009 20:25

Idag är det segt! känner mig trött och sliten.

Har lite ont i huvudet, känner mig lite snorig - tyck synd om mig! ;-)

Fast det är ju snart fredag och helg igen :-) härligt och jag insåg att det inte är så långt kvar till påsk, vilket betyder lite extra ledighet, tror att det blir 5 dagar på rad som man är ledig yihooo.

Sitter och zappar lite nu och stannade till en stund vid rent hus, fy fan vad äckligt det var hemma hos den gubben, skulle aldrig gå in till honom frivilligt. Sen stannade jag till en stund på 3:an och där var det diagnos okänd, tycker att sådana program är lite intressanta men jag zappade vidare och nu har jag fastnat vid arga snickaren och där kommer jag nog att stanna en stund.

Skulle egentligen kunna gå och lägga mig nu och somna på en gång men klockan är ju bara 20.30 så jag får nog hålla ut lite till.



Skapa flashcards