anna78

Alla inlägg under mars 2009

Av Anna L - 11 mars 2009 10:18

Åkte hem från jobbet för en stund sedan, har så ont i halsen och huvudet känns trögt (har nog lite feber) jag har nog blivit smittad på jobbet eftersom det har varit så många som varit sjuka den sista tiden :-(

Nu ska jag vila och jobba lite hemifrån.


Av Anna L - 10 mars 2009 18:25

Vilken tv-kväll det var igår, först så tittade jag på Design Simon och Tomas men jag missade de sista 15 minutrarna för då kom en av våra grannar Åsa och ringde på och gav mig en paradis ask :-) som tack för att jag matade deras katter förra veckan och då missade jag hur resultatet blev i det sovrum som de fixade till - synd men det går säkert i repris.

Klockan 21 var det seriestart för Spårlöst, jag snyftade nästan hela programmet, jag blir så lycklig när de väl hittar sina släktingar så jag skrattar och bölar om vart annat.

Ikväll är det också en riktigt bra tv-kväll, först är det mästarnas mästare och sen Andra Avenyn/Desperate housewifes men det finns ett problem, ett stort problem! Andra Avenyn och Desperate housewifes är samtidigt hmmmm vilket problem va! men nu är det löst för Desperate h. går i repris på söndag :D


Av Anna L - 10 mars 2009 17:49

Var detta verkligen nödvändigt???, det kom 1 dm snö i natt och plogbilarna lyste med sin frånvaro när jag skulle åka till jobbet så det gick knappt att ta sig fram, det har fortsatt att snöa till och från hela dagen - jag vill ju ha vår och inte vinter nu.

Av Anna L - 10 mars 2009 17:45

Har fått en liten släng av Caroline af Ugglas feber så jag har målat mina naglar i samma färg som hennes :D

Alltså, vilken fin text det är i den låten, jag gillar verkligen den !

Av Anna L - 9 mars 2009 18:23

Jaha, då var det ny vecka igen!

Denna vecka kommer att bestå av jobb, jobb, jobb och så lite helg - kan det inte hända något roligt så att man slipper de här tråkiga vardagarna med att gå upp tidigt  - jag vill vinna pengar, massor av pengar så att jag bara kan njuta och ha roligt..........drömma går ju ;-)

Det är ju i alla fall lite roligt på tv ikväll, Design Simon och Tomas klockan 20.00, tänkte göra mig en smoothie till dess (eller när barnen har gått och lagt sig) fylld med massor av vitaminer (blåbär, banan och jordgubb) för nu är det flera på mitt jobb som är sjuka igen (de var på jobbet en stund idag) och jag vill hålla mig frisk så c-vitamin bombning blir det!

Av Anna L - 8 mars 2009 20:41

Har städat och målat idag, när Magnus byter golvlister så målar jag dörrfoder, de ser så slitna ut annars när listerna är helt nya.

Det första dörrfodret var väl ganska roligt att måla men sen vart det såååå himla tråkigt och då var det bara 11 kvar ;-) men nu är det nästan färdigt, bara lite i hallen kvar.

Jag fick en trevlig fikapaus mitt i målandet i alla fall för Mira bakade chokladmuffins, de är som kladdkaka fast i muffins formar - riktigt gott och så fanns det kvar lite tigerkaka som hon bakade igår :-) härligt när barnen är så stora så att de kan baka själva, man behöver bara hjälpa till med att ta ut plåten ur ugnen.

På em. var vi till Magnus syster och grattade barnens kusin som fyllde år tidigare i veckan men vi var upptagna just den dagen.

Nu sitter jag och Mira och tittar på Wipeout, Mira tycker att det är väldigt roligt med kommentarerna från Hans Wiklund och Felix Herngren (som är kommentatorer) de har sagt pung och snorre flera gånger och hon viker sig av skratt varje gång.

Jag känner en tjej som ska vara med i ett senare avsnitt av Wipeout, hon är med i samma lag som Linda Rosing men jag vet inte vilket avsnitt det är men det ska bli kul att se henne i alla fall.


Av Anna L - 7 mars 2009 12:12

Vad svamlar jag om, det är ju längdskidor på tv4 sport, fast det är inte alls lika roligt att se på som när det är på svt, det är mycket bättre kommentatorer på svt, men man ka ju inte få allt.



Av Anna L - 7 mars 2009 07:50

Ebba väckte mig 06.50, då var hon pigg och tyckte att det var dags att stiga upp, hon somnade väldigt tidigt igår så det kan väl vara förklaringen.

Jag satt på Canal+ för där är det Happy feet, så nu ligger vi i soffan och tittar på den oc jag surfar lite samtidigt.

Jag har tänkt mig att jag ska plantera om några blommor idag och putsa några fönster om det är + grader, har inte kollat än, sen hade jag tänkt att ligga i soffan och titta på längdskidor  - Men det är ju INGA längdskidor idag! hallå!! det har ju varit längdskidor varje helg men tydligen inte denna helg :-( booring! jag älskar ju att titta på det.

Ovido - Quiz & Flashcards