anna78

Direktlänk till inlägg 21 april 2009

Övningskörning

Av Anna L - 21 april 2009 19:35

Jag har bokat tid för mig och David på körskolan för utbildningen man måste gå för att få övningsköra och vara handledare, vi ska gå utbildningen i mitten av juni sen är det bara att ut och öva.

När David blir duktig på att köra bil så kan han övningsköra hem på eftermiddagarna eftersom jag jobbar väldigt nära hans skola, härligt för mig att få skjuts - skämt och sido, jag kommer att sitta på helspänn och kolla in allt han gör för att kunna hjälpa och ge råd så han lär sig så mycket som möjligt innan han ska börja köra på körskolan.

Jag minns min första körlektion hahaha jag fick inte ens köra utan bara sitta i bilen och lära mig att växla, min körlärare tyckte att jag behövde lära mig att växelspaken inte var farlig - men vilken bra förare jag blev sen då ;-) 


 
ANNONS
 
Yvonne

Yvonne

21 april 2009 20:16

Haha, När Renaldo öningskörde med mig (lämpet har gått ut) så somnade jag ibland. Fniss. Han kör minst lika bra som jag, så jag är aldrig orolig. Han har till och med lärt mig nya skyltar och sånt, som jag inte visste fanns! =)

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
GladaKatarina

GladaKatarina

21 april 2009 21:30

Låter både kul och spännande!! David ser väl fram emot det, kan jag tro. ;-)

Ugh, -7?? Vi hade frost igår och vinden är k-k-k-kaaaall. Men -7... Järnnätter!!

Vi har också tidvis kass luft där jag jobbar. :-( Inte kul alls. Men bebisar är desto mer kul. :-)

http://gladakatarina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna L - 12 juli 2012 11:32

Sitter hos frissan och Färgar min utväxt (grå) och ska tunna ur massor, skönt! Har haft semester sen i måndags och det har regnat varje dag......så ruttet! Men såklart härligt att vara ledig och slippa vara på jobbet och slippa gå upp tidigt på morgo...

Av Anna L - 19 juni 2012 17:38

Nästan att vi blåser bort tror jag. Den stora dottern är på vift igen och ska sova borta.....det börjar så sakteliga gå upp för mig att vi inte kommer att se henne så mycket den häm sommaren :-( vi duger inte längre, det är bara kompisar som gäller....

Av Anna L - 18 juni 2012 20:25

Shit, jag Vill ha och jag behöver ha semester snart eller nu vore inte fel :-) har precis varit och hämtat Mira på fotbollsträningen och det var flera "semesterfirare" där men jag är inte ett dugg bitter över att jag ska gå upp tidigt i morrn och åka...

Av Anna L - 25 oktober 2011 17:01

Det var en stolt mamma som gick från utvecklingssamtalet i skolan i dag :-) överträffade målen i flera ämnen!!!! mammas flicka ;-) Mira sa att hon tyckte att det var lite för lätt i vissa ämnen och att hon vill ha lite utmaningar i bla matten, på m...

Av Anna L - 24 oktober 2011 17:34

Höstdeppigt......jomenvisst! Nu när man vaknar så är det oftast minusgrader ute :-( ser verkligen inte fram emot snö och hala vägar när man måste ta sig till jobbet på morgonen.   I morgon är det dags igen för utvecklingssamtal för Mira i skola...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se