anna78

Alla inlägg under april 2009

Av Anna L - 14 april 2009 07:31

Bredbandsbolaget (vår internetleverantör) har haft problem hela helgen, en kabel som grävts av så vi har varit utan internet.

Abstinens!!!!! men jag hoppas att det ska fungera när jag kommer hem från jobbet idag :D


Av Anna L - 11 april 2009 10:09

Vi är ju barnfria idag tills på em. då vi ska åka till mina föräldrar (barnvakterna) och äta middag :-) och vad gör då vi när vi inte har några barn........hängt ut täcken och madrasser och håller på och tvättar sängkläder, ska städa bilarna, jag ska klippa Magnus.......vi ska alltså inte bara slappa och njuta av tystheten som råder i husetsom vi borde göra.

Vi är ju arnfria så sällan, max 2-3 ggr/år, jag hatar att lämna bort barnen, saknar dem såååå men jag tror att det samtidigt ar nyttigt att vi är ifrån varandra lite och får längta efter varandra fast Ebba längtar nog inte så mycket, hon tycker att hon kan stanna länge hos mormor och morfar eftersom att hon och Mira tom. har eget rum där, Ebbas citat "jag vill ju gå kvar i min skola men morfar kan säkert skjutsa mig dit varje dag"


Av Anna L - 11 april 2009 08:25

Igår eftermiddag så lämnade vi Mira och Ebba hos mina föräldrar och syster i Skebo, som vanligt så tycker jag att det är väldigt jobbigt att lämna bort barnen men det gick bra (jag grinade inte och jag ringde bara en gång på kvällen ;-))

Magnus och jag åkte till Norrtälje och åt middag och tittade på bio, middag åt vi på en restaurang som hete På G - till förrätt åt jag chilimarinerade tigerräkor och Magnus åt pilgrimsmusslor, båda var väldigt nöjda med förrätten. 

Till varmrätt så åt vi striploin biff men pommes, sparris och rövinssås, det var också otroligt gott och vi fick mycket! mat.

Sen var det dags för bio.......och jag lyckades göra bort mig som vanligt :D jag köpte en stor popcorn innan filmen började (det hör ju till) vi satt längst ut på rad 4 (det vara bara 5 rader) och framför oss satt det ett äldre par (måste berätta det eftersom att de vartinblandade) innan filmen började så skulle jag ta upp popcorn kartongen och snurra den framför mig (jag vet att det låter konstigt men Magnus och barnen brukar göra så mot varandra när de retas med den andra att de har något gott at äta) och vad händer........jo, naturlitvis så tappar jag kartongen så att det regnar popcorn på tanten framför och på HELA golvet.........pinsamt! och jag skulle lite smidigt bara låtsas som att inget hade hänt men tanten vände sig om och tittade på mig........sen brast jag ut i skratt (tyst skratt) och det var svårt att sluta, Magnus kommentar löd "måste det alltid hända saker när man är med dig"

Vi såg i alla fall Män som hatar kvinnor, den var bra tyckte jag, var orolig innan eftersom att den är 2,40 timmar men den var bra nästan hela tiden, eftersom att jag inte läst böckerna så hade jag ju ingen aning om handlingen.

Kan tillägga att vi var snabba ut när filmen var slut, pinsamt att se de andra vada ut i popcorn ;-)


Av Anna L - 9 april 2009 17:38

Nu är jag ledig i 4 dagar!!!! så underbart härligt!!!!

Magnus. Mira och Ebba leker kockar i köket ;-) de ska göra hemagjorda hamburgare (grillade) mums! det kommer att bli gott.

Jag kan lugnt sitta här vid datorn tills de ropar att maten är klar, lyxigt att slippa laga mat :D


Idag har det hänt en liten olycka här hemma (inget allvarligt) Ebba välte ut ett glas must över den bärbara datorn och den dog! tror inte att den kommer att fungera mer och det betyder att jag bara kommer att ha tillgång till dator varannan vecka from nu för de veckor som Jocke och David är här är alltid de andra datorerna upptagna :(  jag kommer att sörja en liten stund sen kommer jag att vara glad igen fast jag kommer att vara grymt irriterad då jag inte kan surfa och blogga när jag vill och Mira ska vi inte tala om hon kommer inte att klara sig utan msn! fasiken att det ska vara så dyrt med datorer annars hade jag åkt och köpt en ny direkt.


Av Anna L - 9 april 2009 06:51

Skärtorsdag = mimfestival i barnens skola, barnen mimar och dansar till olika låter och Mira ska vara med för tredje gången i rad.

Mira var väldigt nervös när hon gick och lá sig igår, hon hade ont i magen, stackarn men det kommer nog att gå bra.

Jag ska titta på uppträdandet och sen åka till jobbet, ångrar lite att jag inte tog ledigt hela dagen istället men nu är det som det är.

Skärtorsdag, betyder att det kommer att ringa på dörren hela dagen.....massa påskkärringar - roligare kan man ju ha (men då är det ju bra att jag är på jobbet) en kompis till Mira ringde igår och frågade om de skulle gå påskkärring och Mira sa ja men hon ångrade sig lite sen för hon tycker att det börjar bli lite pinsamt (skönt, då kanske det är sista året som hon vill gå) Ebba har inte sagt någonting men hon vill säkert också gå påskkärring.

Av Anna L - 8 april 2009 20:44

Jag är hungrig fast jag åt ordentligt till middag.....inte bra

Tänkte ge Magnus ett förslag snart när Mira ska gå och lägga sig - räkmacka? eller i alla fall någon god macka, hoppas att han också är sugen ;-)

Av Anna L - 8 april 2009 20:12

Kollar på Rent hus på 4:an nu, de är hos en familj som bor här i närheten - det var fasiken det äckligaste jag har sett!

När de kom in i ett av sovrummen så låg det en bajskorv på golvet, haja! en bajskorv, de (städtanterna) var osäkra på om det var hundbajs eller människobajs men man får väl nästan hoppas på att det är hunden för vilken människa skulle få för sig att sätta sig och bajsa på sovrumsgolvet!!!

Den här familjen bestod av en mamma och två tonårsdöttrar, pinsamt för döttrarna att gå till skolan imorgon eller de kanske inte tycker det eftersom att de tycker att det är ok att vara med i tv och visa sitt äckliga hem!

Av Anna L - 8 april 2009 20:05

Idag har jag träffat min svärson, han var här när jag kom hem från jobbet.

Han verkar vara väldigt snäll, han satt och lekte med Ebba en stund också så hos henne ligger han på plus och när de hade lekt färdigt så frågade han Mira om han skulle städa (ordentlig pojke) men Mira sa att han inte behövde det (kan ju inte behöva städa första gången han är här ;-))


Ovido - Quiz & Flashcards