anna78

Alla inlägg under april 2009

Av Anna L - 1 april 2009 21:27

Nu har jag gjort det!, sprang till tvättstugan i reklampausen så nu håller tvätten på att torkas:D


Av Anna L - 1 april 2009 20:45

Efter middagen så var jag så duktig att jag startade en maskin med tvätt, vitt 60 grader (har liksom inga trosor kvar i lådan) och nu några timmar senare har jag fortfarande inte hängt tvätten och har heller ingen lust att hänga den men gör jag inte det så kommer den att lukta blöt hund imorgon - jobbigt!

Fast det mesta ska nog in i tumlaren kom jag just på och att kasta in tvätten där orkar jag......kanske

Nu måste jag ju skynda mig att fixa med tvätten, snart dags för dr Mc dreamy.



Av Anna L - 1 april 2009 17:13

Vilket härligt vårväder, det är + 12 grader och solen skiner - härligt!

Ebba och jag har precis varit ut på en liten tripp för att leta efter tussilago men vi hittade inga, det kanske krävs mer än en dag med vårvärme för att de ska ploppa upp.

Idag är det ju första april och jag har naturligtvis blivit lurad av barnen flera gånger idag, det som är jobbigt är att lokaltidningen alltid brukar ha jätte simpla aprilskämt i tidningen och idag har jag inte hittat något - jag måste alltså ha gått på det skämtet som alla brukar skratta åt och ingen brukar gå på, inget man borde tala högt om ;-)


BB

Av Anna L - 1 april 2009 09:21

Har en kollega som åkte med sin sambo till BB imorse så vi alla krystar med här på jobbet idag :-) Vi har följt graviditeten med spänning hela tiden :D

Sambon är en klasskompis till mig så vi har känt varandra sedan gymnasietiden, Heja på Frida! hoppas lill killen kommer ut snabbt och mår bra.

Inte så kul att fylla år första april kanske men det kan man ju inte göra något åt.



Skapa flashcards