anna78

Alla inlägg under maj 2009

Av Anna L - 16 maj 2009 12:34

Klockan ringde 04.15 imorse, Magnus skulle skjutsa mamma, pappa och min syster till arlanda, han åkte vid 04.35 och var hemma igen vid 07.15 och då först så klev jag upp (väldigt tidigt för att vara lördag) solen sken redan då och det gör den fortfarande - härligt!!!

Magnus och Mira är och fikar hos Magnus mamma och jag håller på och ska fålla upp ett par vepor som ska få ta plats i vardagsrummet (nu blir nog Magnus glad när jag tar ner franspanelerna ;-)) Ebba spelar bollvägg mot garage väggen, David sover och Jocke spelar X-box 360.

Liten kort sammanfattning av nuläget ;-)

Av Anna L - 15 maj 2009 21:18

Har suttit och kollat på bilderna från musikalen och det var inte en enda bild som var ok, de var mörka, gryniga, det enda man såg var massor med röda ögon - måste ha ny kamera!


Av Anna L - 15 maj 2009 16:56

Vilket väder det är, solen skiner fast det kunde blåsa lite mindre så skulle det vara ännu härligare :D men det är FREDAG!!!! och helg! gud så härligt, jag ska kurera min bihåleinflammation ordentligt i helgen och jag ska redan idag åka och köpa dofilus (eller vad det heter) så kanske jag slipper ha ett smatterband i rumpan i helen, jag brukar bli så dålig i magen av penicillin.

Magnus ska jobba hela helgen men han jobbar hemma och han kommer nog ta lita pauser och göra lite annat också, imorgon ska han skjutsa mina föräldrar och syster och en kompis till henne till Arlanda de ska till Grekland en vecka - lyckos dom! mormor kommer att bo i deras hus den här veckan och ta hand om katterna och hunden bor på pensionat i Vallentuna och jag skahämta honom där på lördag fm så att han kan följa med mig till Arlanda och hämta matte och husse på em.

Idag fyller min galna moster R-M år Grattis!

Av Anna L - 15 maj 2009 12:35

Ebbas provsvar kom igår och det var ingen urinvärsinfektion, doktorn sa att hon kunde ha någon förkylning i kroppen (och hon är förkyld nu) som framkallar liknande symptom- tydligen inget ovanligt men det känns skönt att i alla fall ha kollat upp det.

Igår hade barnen sin efterlängtade disney musikal, alla var jätteduktiga fast mina barn var lite duktigare ;-) hihi, jag är grymt imponerad av mira som var "berättare" hon stod och pratade i en microfon innan varje sång och berättade en kort historia om varje disney film. Ska se om jag fick några bra bilder som jag kan lägga upp.

Jag har ju haft ont i huvudet i stort sett hela veckan, idag ringde jag till min doktor och fick komma dit på en gång och det visade sig att jag hade fått akut bihåleinflammation - inte så konstigt att jag har haft ont i huvudet, nu fick jag penicillin, kortisonspray och avsvällande tabletter som jag ska hämta senare idag så nu borde huvudvärken ge med sig :D

Av Anna L - 13 maj 2009 21:14

Jobbat , hem , laga mat, soffan - sammanfattning av dagen ;-)

Ska till frissan imorgon, härligt!  borde ha färgat håret idag men jag orkar inte,  för bara ett år sedan så kunde jag dra bort de grå med pincett men nu är de så många att jag skulle bli flintis om jag drog dem.

Bloggtorka har jag lyckats fått också.......ja,ja det släpper väl snart (hoppas)

Av Anna L - 12 maj 2009 19:35

Nu har jag fått min tv som jag vann, det är en Samsung 32" full HD tv. Mira är naturligtvis överlycklig eftersom vi ställt den i hennes rum och Ebba är ju då skitsur så jag måste hitta på något som Ebba ska få som hon tycker är kul, mobil kanske (hon kan få Miras gamla mobil, den är bara ett halvår och den är  ny för Ebba och då behöver jag bara fixa simkort och hon skulle bli väldigt glad)


Av Anna L - 12 maj 2009 12:23

Nu har jag levererat Ebbas kissprov och samtidigt varit till VC med Jocke, igår kväll så visade han att hans ena långfinger hade svullnat upp till dubbel storlek och var alldeles rött och varmt och eftersom att han hade feber i söndags och kände sig hängig igår så fick han också följa med på en liten besiktning på VC, han hade en kraftig inflammation i fingret pga ett nageltrång och för att förhindra blodförgiftning så fick han antibiotika.

Ebbas kiss är nu skickat till Karolisnska sjuh i Stockholm för vidare provtagning, doktorn kommer att ringa mig om svaret.

Puh! alltid är det något när man har barn och eftersom att vi har 4st. varannan vecka så är det väl inte så konstigt att det händer grejer men det känns lite jobbigt när de prickar in sjukdommar samtidigt ;-)

Av Anna L - 11 maj 2009 21:21

Jag har haft ont i huvudet till och från och mer eller mindre hela dagen igen och nu börjar det tillta igen så jag ska nog krypa ner i sängen nu och försöka sova bort huvudvärken.

Känns ibland som att det är bihålorna som gör ont för att det går ner i kinderna och runt ögonen men jag är inte förkyld så det kanske bara är vanlig huvudvärk - jobbigt är det i alla fall, har nog redan överskridit den rekommenderade dosen av ipren idag.


Måste komma ihåg att fånga upp Ebbas morgonkiss imorgon också, jag får nog ställa röret på mitt sängbord så att det är det första jag ser när jag vaknar

Skapa flashcards