anna78

Alla inlägg under maj 2009

Av Anna L - 11 maj 2009 20:00

De ringde från boxer idag och berättade att de skickat min tv idag!!! :D så då borde den komma på onsdag - hoppas, hoppas

Av Anna L - 11 maj 2009 19:41

Har varit till doktorn med Ebba nu för att kolla om hon har urinvägsinflammation.....läkarbesöket tog 1 h och 45 min!!!!! och det slutade i alla fall med att vi fick ett rör med oss hem för att kunna lämna morgonurin imorgon istället, dagens kiss var alldeles för nytt sa han.

Det tog en stund för Ebba att klämma ur sig lite kiss men när det väl kom så gick vi till sköterskan och sa att vi ställt provet där hon visat oss och så skulle jag lägga till en klatchig kommentar "den som väntar på något gott" och då fick jag värsta blicken av Ebba och sen började hon fnissa lite, jag fattade ingenting.......när vi satt oss i väntrummet igen så sa Ebba "mamma är det verkligen sant att doktorn tycker att kiss är gott"...........herregud! hon trodde att min klatchiga kommentar betydde att  doktorn tycker att kiss är gott och skulle dricka det ;-) och det värsta var att en kille i väntrummet hörde Ebbas och min konversation (han såg ut som att han skulle börja asgarva hela tiden)


Av Anna L - 10 maj 2009 20:59

Tack Yvonne och Nettis för goda råd!

Sitter i soffan nu fast jag borde gå och duscha eftersom att jag vet att jag inte kommer att orka det imorgon bitti och jag har så skitigt hår just nu så jag skulle skrämma mina arbetskamrater om jag åkte dit såhär (jag kladdade i vax imorse för att få fason på kalufsen och det hjälpte ju bra men nu känns håret bara flottigt)

Veckan som kommer ska Mira och Ebba vara med i en musikal som skolan ordnar varje år, detta året så at det en disney musikal. Mira ska vara berättare och så ska hon och två till sjunga en sång från lejonkungen (kommer inte ihåg vad den heter) , Ebba ska vara en av kattungarna i Aristocats och sjunga en sång från den filmen som heter alla snubbar vill ju vara katt (tror jag) det ska bli riktigt roligt att se på dem.


Av Anna L - 10 maj 2009 15:21

Oj, vad regnet öser ner! på framsidan i alla fall, när jag tittar ut på baksidan så skiner solen - skumt!

Mira är med en kompis och fiskar, hoppas att det inte vräker ner likadant där.

Ebba har varit på kalas idag hos en klasskompis, de hade haft roligt men mamman sa att Ebba sprang på toa hela tiden och det har hon fortsatt med här hemma, hon säger att hon blir kissnödig men när hon sätter sig på toan så har det gått över - undra om hon kan ha fått urinvägsinflammation??? måste man till dktorn då tro???


Hoppsan nu skiner solen igen på båda sidor av huset :D


Nu ska jag börja laga middagen, det kommer att bli sprödbakad torsk, klyftpotatis, romsås och så kladdkaka med vispgrädde till efterrätt.

Av Anna L - 10 maj 2009 08:24

Fasiken vad helgerna går frort, det är ju en hel dag kvar men det är ju liksom inte riktigt helg längre eftersom att man måste gå och lägga sig i tid idag för att orka upp till jobbet imorgon, argghhhh, jag vill vinna pengar så jag bara behövde jobba lite.

Idag måste vi röja ut garaget, eller måste och måste men det är grovsopshämtning nästa vecka så då är det väl lägligt att ställa ut allt skräp. Ebba ska på kalas idag hos en klasskompis som jag tror att jag vet vart hon bor ;-) alltså hennes föräldrar har flyttat ifrån varandra flera gånger och då bott på olika ställen (jag tyckte att det var pinsamt att fråga vart kalaset är när jag ringde och tackade ja) men nu säger Ebba att de bor tillsammans igen i det huset som de bodde i från början, hoppas att vi kommer rätt!


Känner mig lite negga idag, vet inte varför men det går förhoppningsvis över för det ser ut att bli ett strålande väder idag i alla fall :D

Av Anna L - 9 maj 2009 16:11

Vi skippar grillning idag, det blåser så otroligt mycket så det känns lite läskigt att tända grillen.

Har precis slängt in en potatisgratäng i ugnen och ska steka fläskfilé och kantareller (som vi plockade förra sommaren) om en stund.

Magnus och Ebba är hemma hos Magnus mamma och kollar i hennes taxfree katalog på cigarrer (och whiskey antar jag ;-)), hon ska åka utomlands snart och ringde imorse och sa att det fanns massa olika cigarrer i katalogen så Magnus ska kolla om hon ska handla något :D

 Mira är hos en kompis och ringde nyss och frågade om jag och Magnus kunde gå med dem och fiska.....när jag förklarade att jag håller på med maten och att magnus är hos farmor så blev hon skit sur.....hon har sånt fruktansvärt humör just nu - undra om det är någon slags fas man går igenom när man är snart 10 ??? har hört av andra mammor att deras döttrar är likadana.


Av Anna L - 9 maj 2009 13:41

Solen är som bortblåst igen :( herregud vad det blåser!

Av Anna L - 9 maj 2009 12:52

Nu har Ebba ch jag varit en sväng i Täby centrum, Ebba hatar att gå i affärer så det vart inte så många som jag hade önskat ;-)

Vi jandlade två par jeans och två t-shirtar till Ebba, en tunika till Mira och två t-shirtar till Jocke.

När vi kom hem hade Magnus fixat lunch, köttsoppa och knäckebröd med ost mmm det satt riktigt bra efter vår shoppingrunda :D

Efter att det har regnat hela natten och förmiddagen så börjar det skina upp nu så förhoppningsvis kan vi grilla något gott till middag och vara ute på tomten och mysa men nu ska jag ligga i soffan och slappa en stund först, Ebba är på sitt rum och leker, Mira är hos en kompis och Magnus är ute och går elljusspåret.

Skapa flashcards