anna78

Alla inlägg under maj 2009

Av Anna L - 3 maj 2009 18:22

Det känns som att det här är första gången som jag slår ner rumpan på väldigt länge, har städat hela dagen.

Jag har städat badrummet och hela övervåningen, putsat 5 fönster, dragit fram kyl, frys och spis och städat bakom, tömt all köksskåp och lådor och torkat ur och ställt in allt igen, tvättat, vikt tvät, lagat mat, bäddat rent i sängarna och duschat blommorna.......nu är jag helt slut!

Magnus var så snäll och lag om däcken på min bil idag :D och så har han rivit upp gamla plattor och jämnat till och lagt markduk och lagt tillb. plattorna - det vart väldigt fint! Magnus och tjejerna har även planterat frön i våra pallkragar, lök, dill, gräslök och persilja.

Vi har alltså haft en ganska effektiv dag :D

De sa på nyheterna att det skulle komma regn i natt och det är verkligen välkommet, det är så torrt överallt och pallkragarna vill ha mycket vatten nu!

Av Anna L - 3 maj 2009 10:17

Helgerna går alldeles för fort! denna helg var det ju tom en extra dag ledigt med den gick så fort ändå.

Nästa vecka så jobbar jag halv dag på måndag och är ledig på tisdag :D på tisdag ska jag med Ebbas klass till Naturhistoriska riksmuséet och två klasser till tror jag.......hua vad mycket barn det kommer att bli, vi är 3 mammor från Ebbas klass som ska med och vi kommer nog att vara helt slut efter en dagen, fröknarna brukar vara kolugna och vi mammor brukar vara ganska uppstressade när barnen börjar springa omkring :D


Det är lite sämre väder idag, känns ganska skönt faktiskt att det inte är så varmt för jag ska städa och tvätta hela dagen.

Av Anna L - 2 maj 2009 20:57

Jag köpte en ny trådlös telefon förra veckan som jag kopplade in idag.......intenet slutade fungera igen! så Magnus ringde till bredbandsbolaget och de sa att det var något fel på vår telefon och det var orsaken till att internet inte fungerade .......fasiken! det var bara att sätta tillb. den gamla telefonen igen - hur roligt var det då!

Det kan väl tyckas vara enklast i världen, vips! nu fungerar ju allt igen men jag ville ju så gärna ha den där nya telefonen  :-(

Jag har i alla fall kvittot kvar så jag borde ju få lämna tillb. den igen *hoppas* för den var inte så billig.


Nu ska jag kolla på Robinson igen :D

Av Anna L - 2 maj 2009 14:35

Fick ett tips av supermamman för ett tag sedan att putsa fönstrena med T-röd, idag har jag putsat 3 fönster med just T-röd och jag har aldrig sett finare fönster förut :-)

Jösses vad fint det blev, det luktar lite illa när man håller på men det är det värt, härligt med såna bra tips!

Det är superduper fint vädet så jag städar en stund inne sen springer jag ut en stund igen, min bror var här nyss och fikade så då fick jag en liten paus igen ;-) han var ute och åkte hoj idag i värmen med alla dessa kläder men han säger att det inte är varmt alls.


Lite städning igen.....kanske ;-)

Av Anna L - 2 maj 2009 08:13

Idag ska jag byta däck! klockan 10.00 ska jag vara där (om jag inte har tagit fel på tiden också ;-))

From 1 maj så får man ju inte köra med vinterdäck och jag kan avslöja att jag gjorde något olagligt igår!........jag körde till ICA med vinterdäck - förlåt!


Ser ut att bli strålande väder idag med :D

Av Anna L - 1 maj 2009 22:08

Vi kollar på singing bee just nu och sjunger och dansar för fullt (Mira står mest för dansandet, Magnus och jag sitter i soffan och sjunger)

Man skrattar åt dem son sjunger på tv för att de ibland inte låter så  himla bra.....det är ju tur att vi sjunger så fint ;-)

Av Anna L - 1 maj 2009 21:49

Har bestämt mig för att göra en plus och minus lista på fördelar och nackdelar med att ha katt.

Vi funderar ju på att skaffa en igen, denna katt som vi har funderat på heter James (efter James Bond) och är drygt ett år, han är blandning mellan norsk skogskatt och maine coon, han väger 8 kg - alltså en riktig bjässe ;-) han är väldigt sällskapssjuk och kelig, James bor just nu hos en jobbarkompis till mig.




Av Anna L - 1 maj 2009 21:46

Hoppserie med Mira! jag testade att hoppa hopprep idag när ingen såg mig ;-) fasiken vad jobbigt det var, fattar inte hur barnen orkar stå och hoppa såååå länge ;-)

Skapa flashcards