anna78

Alla inlägg under juni 2009

Av Anna L - 27 juni 2009 14:27

Hua, vad det är varmt idag, skönast i skuggan eller inne än så länge för snart blir det bastu där med.

I mataffären var det ganska trivsamt svalt men när jag kom ut med min överfulla vagn i hettan så trodde jag att jag skulle smälla av ;-) nu är i alla fall alla kyl och frysvaror inpackade i kyl och frys, skafferiet fyller jag på lite senare.

Mira och Ebba har badat ända sedan jag kom hem men nu får de vara uppe ett tag och vila lite från solen, Ebba är redan så himla brun, hon är redan brunare än vad jag blir på hela sommaren. Jag har febrilt försökt att få lite färg på mina ben idag med men det händer ingenting, det ser ut som att jag har ett par vita strumpbyxor på mig, snyggt? - nej inte alls!

Ska nog börja göra grillspett snart som vi ska grilla till middag, är hungrig redan nu, kan ju bero på att jag inte ätit lunch.

Vinlotteri idag måste komma ihåg att åka till Rosie och lämna en vinflaska sen är det bara att hoppas att jag vinner många flaskor, kanske alla 10 :D

Av Anna L - 27 juni 2009 08:28

Det är lördag morgon och fint väder - härligt, men jag ska åka och storhandla mat, vill ju vara hemma och njuta av vädret!

Av Anna L - 27 juni 2009 00:58

Jag sitter i tv-rummet nu och det är ganska skönt för det är svalt här nu, myggdörren är i.

Jag funderar på att hämta kudde och täcke och ligga här och sova i natt - guuud vad skönt det skulle vara, eller det skulle det väl inte för soffan är inte så skön att sova i men det skulle vara svalt!

Det är en bil som är ute och "buskör" här utanför, har nästan lust att gå ut och lägga mig i diket och rulla ut en boll när han kommer och skrämma honom lite fast då kanske han skulle bromsa och fara in i ett träd och skada sig och det vore ju inte så bra (jag vet ju vem det är, det är en granne och jag är så jävla trött på honom) det är liksom 30 på den gatan men han kör i 130!

Det är bara ett under att han inte kört på någon än, han har fått nitat så däcken skriker flera gånger vid övergångsstället.

Nu är det nog dags för sängen, natti natti


Tv

Av Anna L - 26 juni 2009 22:03

Fotbollen gick ju åt fanders men det var ohyggligt spännande, när Sverige sköt den sista straffen så gick jag på toa, klarase inte av spänningen ;-)

Nu ska jag titta på det extrainsatta programmet om Michael Jackson han har ju gjort så många bra låtar, jag har aldrig varit något fan men har alltid haft med någon M J låt på mina "blandband" som jag spelade in när jag var liten.


Av Anna L - 26 juni 2009 19:38

Vad roligt det är med U21 fotboll, Marcus Berg gjorde just sitt andra mål, 3-3 så nu är det alltså bara ett mål till som behövs så vinner Sverige.


Av Anna L - 26 juni 2009 17:43

Rubriken sammanfattar dagen ganska bra!

Har varit härligt att vara ledig idag, så fint väder och jag solar och solar men mina ben blir inte bruna, jag fattar inte vad det är för fel, har nog inget annat val än all kladda in benen med kokosolja (jag vet att man inte ska göra så men.....) det värsta är bara att man kan ju inte gå in i huset när man sprayat på sig oljan för då kommer det att lukta  sololja i flera dagar.

Måsta åka till ICA snart, toapappret är slut oh det blir så besvärligt när man bajsar och inte har något papper hemma ;-)

Nu är det fotboll, ska bli spännande! får åka till ICA i pausen.

Av Anna L - 25 juni 2009 15:48

Herregud vad det är varmt, det är ju nästan 30 grader i solen men idag fläktar det lite i alla fall :D

Har varit till frissan idag och tunnat ur massor, så skönt att slippa ha en tjock vintermössa på skallen nu när det är så varmt, måste färga i helgen så att silverslingorna försvinner också.

Min kompis SP var till frissan i veckan och hon vart så jäkla snygg i håret, hon har liksom en liten underlugg och sen lugg, det går inte att förklara men det vart så snyggt, jag vågade dock inte klippa lugg idag men kanske nästa gång, funderar på att göra lite slingor så att det blir lite annorlunda och ljusare till sommaren i alla fall.

Nu ska jag laga mat, grillkorv, pommes och räksallad - David gick upp nu så det blir hans frukost.

Av Anna L - 24 juni 2009 22:23

Nu har jag badat, filat och fixat mina fötter och målat tånaglarna svarta, kommer inte att lägga ut någon bild för jag har verkligen de fulaste fötterna man kan tänka sig, spretiga långa tår ;-)

Känns i alla fall skönt att ha tagit hand om dem, de blir ju lätt bortglömda där nere.

Svart nagelack är ju ganska praktiskt, det syns ju inte om man blir skitig ;-) usch vad äckligt, jag låter som värsta torparkärringen, jag tycker att det är fint med svart nagelack på tånaglarn det var därför jag valde den färgen inte för att slippa duscha! 

Nu ska jag bara ta en dusch innan jag ska gå och lägga mig och jag är ju lika dum idag som igå, väntar till sent på kvällen innan jag går och duschar så att jag får gå och lägga mig med blött hår IGEN!

Ovido - Quiz & Flashcards