anna78

Alla inlägg under juni 2009

Av Anna L - 24 juni 2009 19:34

mmmmmm vad god colan är :D

Av Anna L - 24 juni 2009 19:04

Herregud så varmt det är idag, på jobbet är det ju så svalt för vi har varsin luftpump och det är ju tur för annars orkar man inte jobba men här hemma är det lite för varmt och min familj är så himla rädda för myggor så jag får inte öppna fönstren hur jag vill, vi har myggdörr i tv-rummet så där är det öppet i alla fall puh!.


Vi har varit och grattat en av barnens kusiner som fyller 8 idag - Grattis till

henne! :D


Måste fixa mina fötter och tånaglar nu så att jag kan gå i sandaler utan att skämmas, tror att det får bli svarta tånaglar nu ett tag, har ju haft frans manikyr i några veckor nu men detn börjar flagna.

Det är ju så mycket skönare att gå till salong och fixa fötter och tånaglar men det blir ju lite dyrt att gå dit hela tiden så jag får ha min egen salong här hemma idag.


Ska nog göra ett stort glas med cola och is snart, yummi vad gott och svalkande det ska bli att sippa på det medans fötterna får sig ett bad :D



Ren

Av Anna L - 23 juni 2009 23:20

Nu är håret rent igen, hatar ju att gå och lägga mig med blött hår och orkar absolut inte ta fram hårfönen nu och då skulle jag ju väcka Mira och Ebba och det vore ju inte heller bra.

Om jag inte ska vara en zombie imorgon så måste jag försöka sova nu.

Natti natti

Av Anna L - 23 juni 2009 22:01

Nu är alltså första allsången på Skensen avklarad, den var jättebra (såklart) den slog ju gårdagens allsång från Liseberg med hästlängder:D

Sjöng gjorde jag ju också såklart, jag sjöng med i varenda allsång.

Glassbilen har varit på vår gata för en liten stund sedan och jag handlade lite pinnglass, bra att ha i frysen nu när det är så varmt.

Glassbilen eller Hemglass heter den ju hade slut på flera sorter, nu när det blivit varmt så handlar alla som galningar ;-) dubbernougat som är min favorit var slut, det har varit min favorit (från hemglass alltså) sedan jag var 6-7 år.

Känner mig seg nu men jag måste verkligen duscha innan jag går och lägger mig för jag har nog skitigast hår i hela Sverige just nu, fullt med vax och spray, äckligt va! ja fy vad äckligt, nu måste jag gå och tvätta håret!

Nu går jag (snart ;-))

Av Anna L - 23 juni 2009 07:48

Puh! klockan är bara 8 (snart) och jag är redan svettig, det kommer att bli varmt idag.

Skulle vilja ligga vid havet istället för att sitta på ett kontor, 8 arbetsdagar och 6 timmar kvar till semester :D

Av Anna L - 22 juni 2009 20:30

Ja men det går ju riktigt bra att sjunga med i allsången från Liseberg också, just nu så sjunger jag lalala vila i värmländska jorden lalala, Christer Sjögren är det som leder allsången just nu.


Av Anna L - 22 juni 2009 19:30

Såg att det är allsång från Liseberg idag, jag älskar allsång på Skansen så jag måste titta ikväll och se om det här är lika bra.

Det är ju så roligt att sitta och sjunga med i soffan - då är det riktig sommar!

Jag skulle vilja åka till Skansen någon tisdag och kolla på allsången live, i sista allsången den 4 augusti är Miras fiollärare Peter Gardemar (lyxorkestern) med då skulle det vara roligt att åka dit och titta :D

Han spelade i nyhetsmorgon på Tv4 på midsommaraftonen, då satt vi bänkade och tittade, Mira tycker att det är väldigt roligt att se sin lärare på tv - han är ju kändis ;-)

 

Av Anna L - 22 juni 2009 18:25

9 arbetsdagar kvar till semester :D, det kommer att gå fort *hoppas* , jag funderar på att ta någon dag ledigt innan semestern också för att kunna njuta av det fina vädret men vi får se.

Har inte mycket roligt att skriva om just nu, undra om det är solen som lockar fram bloggtorkan?? kanske är så.

Nu ska jag till ICA och handla lite mat, så roligt har jag det ;-)

Återkommer när jag kommer på något vettigt eller när jag har lust att skriva bara.


Ovido - Quiz & Flashcards