anna78

Alla inlägg under juni 2009

Av Anna L - 20 juni 2009 09:21

Itorsdags fick jag en riktgt roligt start på dagen, som vanligt när klockan ringer 05.00 så puttade jag på Magnus och sa att han ska gå upp, han gick upp ganska snabbt faktiskt (det var ju hans sista arbetsdag innan semestern så det kan jag ju förstå) han gick fram till byrån för att ta fram ett par strumpor, jag tittade på honom i mörkret och tyckte att han såg så annorlunda ut så jag tände lampan för att kolla...........han hade på sig mitt ljusrosa spagettilinne!!!! jag fullkomligt exploderade ut i skratt och frågade "vad fan har du på dig" han svarade att han skulle ta på sig en t-shirt efter att han duschat igår och han hittade ingen i sin garderderob så han tänkte ta en ur min och eftersom att han vet att jag blir galen om han river runt massa i min garderob så tog han det som låg överst - ett rosa spagettilinne - jag började skratta flera gånger under dagen när jag tänkte på hur han såg ut :D

På kvällen berättade jag för barnen vad pappa hade haft på sig och för att barnen skulle fatta hur roligt det såg ut så fick Magnus ta på sig linnet igen och visa, de tyckte också att det var väldigt roligt  ;-)


Midsommaraftonen vart lugn och mysig, efter sillunch så var vi iväg och tittade på midsommarstång och dans och sen hade vi lite tävlingar här hemma som barnen fixat (liten femkamp) sen vart det grillad entreconte, färskpotatis och grillad majs till middag.

Magnus mamma och sambo var här och fikade på kvällen sen tittade vi på en film - lugn och skön midsommar alltså!


Av Anna L - 18 juni 2009 06:06

Vad härligt att det är sista arbetsdagen för denna veckan idag :D imorgon är vi lediga, yippieee.

Jag ska flexa och åka hem ganska tidigt idag för att slippa sitta i bilköer i flera timmar, idag brukar det vara den värsta dagen på året i Norrtälje med bilköer, många firar midsommar i Norrtälje eller i skärgården runt omkring.

Det är Ebbas sista dag på fritids, sen ska hon vara ledig i 6 veckor så vi måste rensa hennes hylla och alla extrakläder idag.

Det ska regna hela dagen idag med men det känns helt ok (just nu i alla fall)

See  U


Av Anna L - 17 juni 2009 21:20

Imorgon är den sista arbetsdagen på denna underbara korta arbetsvecka ;-) det är så härligt att med en extra dag ledigt!

Ska nog gå och sussa snart så att jag är pigg när jag ska vara ledig ;-) Ebba var helt slut ikväll för hon har varit ute på cykelutflyk med fritids, de har nog cyklat en mil och så har de varit ute hela dagen och pysslat med olika aktiviteter, de hade ju i alla fall tur med vädret för idag har solen lyst hela dagen :D

Hmmmm, skulle ju gå och lägga mig hade jag tänkt men Magnus ligger i sovrummet och tittar på fotboll, kan ju vara sövande iofs men hade hellre velat ha mörkt och tyst.


Av Anna L - 17 juni 2009 20:36

Vår diskmaskin har krånglat lite de senaste dagarna, den undre armen har inte snurrat så bara det i övre korgen har blivit rent, visst är det ett lyxproblem men är man van med diskmaskin så är det otroligt jobbigt när den inte fungerar.

Idag åkte jag till Hemma butiken där den är köpt och fick lite råd om vad jag kunde göra och så fick jag ett avkalkningsmedel som jag har kört i maskinen men inget hjälpte, nu har jag suttit och googlat i någon timme och så hittade jag en sak som jag inte provat.........nu har jag testat och nu snurrar armen igen!!!!! jag vågar inte riktigt hoppas på att den fungerar igen utan jag vill testa den några gånger till först - skam den som ger sig ;-) (visst är det så man säger?)det vore ju underbart att slippa köpa en ny diskmaskin, de är ju inte billiga direkt.

Av Anna L - 16 juni 2009 21:36

Har precis kommit hem från Norrtälje, David och jag har varit på handledarutbildning på körskolan.

Utbildningen var i 4 timmar, det vart faktiskt lite träligt när de tog upp sånt som att man måste vara nykter för att övningsköra.........det är väl en självklarhet!!!! men man fick lära sig väldigt mycket bra saker också som vad man ska tänka på när man lär ut och hur viktigt det är med eco-driving som är en punkt man måste klara på uppkörningen nu för tiden mm.

Nu har David och jag fått alla papper och intyg som behövs för att ansöka om övningskörningstillstånd och handledartillstånd, han sa att det kunde ta mellan 2-8 veckor innan man får intygen.


Av Anna L - 16 juni 2009 06:03

Tisdag morgon och solen skiner :D härligt! men det kommer säkert regn senare idag men nu skiner den i alla fall.

Lika trött som vanligt, Magnus bara skuttar (nästan) upp på mornarna nu, han jobbar bara 3 dagar till innan han får semester.


Av Anna L - 15 juni 2009 20:56

Det har nog regnat hela dagen idag med!, nu får det liksom vara nog.

Ebba har varit och klippt sig idag, hon klippte av en rejäl bit, liten bit under öronen, en kort uppklipt page och så fick hon naturligtvis lite röda (knallröda) slingor som är urtvättbara såklart ;-) behöver jag skriva att hon vart jätte jätte fin :D (det tycker väl alltid vi mammor) Hon sover så jag kan inte knäppa kort på nya frillan just nu i alla fall.

Mira ska klippa sig på måndag och jag på torsdag eller fredag (Magnus klippte jag förra helgen) sen är hela familjen ny frissade.

Knäppte just på tv3 och fick se att det är sista avsnittet av Cityakuten, shit vad länge den serien har "gått" på tv, jag har inte följt den så noga den senaste tiden (åren) men är det sista avsnittet så måste jag nog titta. neeeeej jag är ingen tv-nörd ;-)



Av Anna L - 15 juni 2009 06:01

Jag skulle göra vad som helst för att få stanna kvar i sängen idag, vill inte jobba, vill inte gå ut i regnet, vill bara ligga i min varma säng :D

Jag vart väckt 111 gånger i natt, Ebba hostade och Jocke och David var uppe ända till 04.00 och de var inte så tysta men jag orkade inte gå ner för trappen och säga till dem.

Sitter i soffan med armarna i luften (en i taget så jag kan skriva) och försöker att få deodoranten att torka innan jag klär på mig.

Magnus jobbar bara 4 dagar innan han får semester, ja har 14 arbetsdagar kvar så det är väl bara att sätta fart så är det snart bara 13 kvar ;-)

Men vad fan ska jag ha på mig idag???? det är ju askallt ute aaaaaaahhhhhh vad jobbigt det blev.


Skapa flashcards