anna78

Alla inlägg under juni 2009

Av Anna L - 14 juni 2009 08:17

Vaknade av att det dundrade i hela huset, det stormar och regnar så det känns som att huset ska lyfta.

Vad hände med sommaren??? nu känns det ju som höst.

Jag spelade in veckans avsnitta av sjukhuset igår när de gick i repris så jag tänkte lägga mig i soffan nu och titta på det i lugn och ro nu när alla andra sover.


Av Anna L - 13 juni 2009 21:49

Nu har vi tittatpå sommarkrysset, idag var Lasse Berghagen med och sjöng.......han tog av sig sin kavaj lalalala - då är det sommar!

Känner mig väldigt trött, det är jobbigt att gå på konsert ;-) skulle vilja sova nu men först måste jag bädda rent i vår säng för jag var så duktig och kastade in sängkläderna i maskinen innan vi åkte till Norrtälje.


Det vart hämtmat till middag idag, Magnus, jag och Jocke åt kinamat och Mira, Ebba och David åt pizza - alla fick vad de ville :D och så skönt att slippa laga mat!


Av Anna L - 13 juni 2009 19:10





















 







Av Anna L - 13 juni 2009 18:50

Eftersom att Ebba hellre ville vara hemma idag (hon är nog lite krasslig fortfarande) så åkte Mira och jag själva till Norrtälje och tittadepå EMD.

Det var så mycket bilar så vi fick stå och köa i 40 minuter innan vi kom intill stan och vi hade en sån tur att vi hittade en ledig ruta precis intill socitetsparken där konserten var, det vart en till ruta ledig precis intill och där ställde jag mig och försökte fylla upp rutan ;-) jag passade den till Miras kompis med familj som var påväg precis efter oss.....det var några griniga gubbar som undrade varför jag inte flyttade på mig när de ville parkera där, stackars Mira gömde sig och tyckte att jag var "fett med pinsam".

Det var sååååå mycket folk och sååååå mycket regn men det var ändå värt det, att få se Miras min när de kom ut på scenen var oslagbart! (ok, jag tyckte också att det var skitbra!)

De sjöng, Baby goodbye, all for one, Jennie let me love you och alone (och en låt till som jag inte vet vad den heter)

Alone är ju så bra!

Lite suddigt, som vanligt ;-)

Efter konserten så fick vi autografer på både en EMD T-shirt och en plansch.

Snygg Erik

Här skriver Erik på Miras T-shirt, när hon kom fram så sa han "Hej sötnos, vilka fina ögon du har" Mira höll på att svimma :D

Nu sitter planschen på hennes väg och T-shirten hänger också på väggen och här bredvid mig sitter en mycket nöjd och trött liten lycklig tjej :D



EMD

Av Anna L - 13 juni 2009 10:39

Idag ska vi gå och titta på EMD!

Regnet öser ner men hoppas att det hinner bli bättre tills vi ska dit, det börjar 14.30 så det är ännu många timmar kvar.

Mira kommer att vara helt i exstas när EMD kommer ut på scenen, hennes kompis har sagt att hon kommer att ta emot Mira om hon svimmar ;-)

Ebba verkar lite piggare idag så hoppas att det håller i sig så hon orkar åka med på EMD, annars får Magnus vara hemma med henne för jag vill inte missa EMD (snygg Erik) ;-)  jag skojade med Mira igår och sa att jag skulle tränga mig längst fram, putta undan alla små barn, ställa mig längst fram och dansa och skrika och försöka nudda killarna i EMD haha Mira vart nog lite orolig :D

Av Anna L - 13 juni 2009 10:33

Ganska nyligen så började jag läsa musikfrökens blogg , en otroligt gripande blogg om en småbarns mammas kamp mot cancern.

Imorse när jag skulle läsa henne blogg så möttes jag av:

Musiken har tystnat . . . . . . ....... Alla ni trogna läsare, medmänniskor, vänner, vänner vi inte mött än, Anna är död!




 


Av Anna L - 12 juni 2009 13:38

När Ebba var hos doktorn så konstaterade han ganska snabbt vad som var fel, hon har öroninflammation så hon fick också penicillin.

Ebba har som jag lite svårt att hålla tyst ibland ;-) när vi satt i väntrummet så var det en kvinna och Ebba och jag som satt och väntade, det kom en man som sprang in på toa och lättade på trycket kan man säga ;-) det skvalade ganska rejält och Ebba tittade på mig med tefats stora ögon och sa "kissar han" (hon lät verkligen imponerad) jag nickade och försökte hålla mig för gapskratt tills jag tittade på den andra kvinnan som inte kunde hålla sig för gapskratt  då hon både hörde Ebba och såg hennes ansiktsutryck, då kunde jag inte heller hålla mig.........efter en stund sa kvinnan "gud så roligt, vilken kommentar"

Av Anna L - 12 juni 2009 10:31

Solen skiner just nu :D härligt, känns som att det var länge sedan som vi hade fint väder.

Ebba har fått tid hos doktorn klockan 11.40 idag.

Det är mindre härligt att vara hemma idag, vår granne har hantverkare hemma (igen) som borrar och sågar för fullt, ibland så hör vi inte när vi pratar med varandra här inne, de är kanske klara snart, undra vad han ska rusta/bygga om nu, är ju lite nyfiken ;-)

Ovido - Quiz & Flashcards