anna78

Alla inlägg under juni 2009

Av Anna L - 7 juni 2009 19:29

Vilken härlig dag det varit, lagom varmt, lagom soligt och lagom blåsigt :D vi har hunnit gjort massor av saker i trädgården som skulle göras så nu ser det helt ok ut.

Det finns bara en sak som har varit tråkig den här dagen och det är att Mira förmodligen har fått öroninflammation, hon vaknade och var väldigt förkyld igår och var ganska risig igår kväll och när hon vaknade imorse så värkte ena örat, vi har lyckats dämpa det värsta med alvedon idag men imorgon får vi nog uppsöka en doktor - har aldrig varit med om ett liknande år, vi har varit sjuka så många gånger, nu får det vara nog!

Vi grillade till middag, kycklingfilé, lök, tigerräkor och foliepaket med morötter, smör och salt i, måste säga att foliepaketen var riktigt goda.

Av Anna L - 6 juni 2009 16:34

Vi har varit på en liten shoppingrunda idag i Barkaby, vi var på Mio, Mediamarkt, Ikea (självklart ;-)), NetonNet och Donken :D Ebba var less redan innan vi kommit fram till första affären så hon var inget roligt sällskap idag men vi andra tyckte att det var roligt.

På Mio så såg jag den snyggaste ljusstake jag någonsin sett men jag köpte inte den för jag är osäker på om den skulle platsa där jag vill ha den, ska kolla lite här hemma först och Magnus tyckte att det var skitful så vi får se hur det blir men han kanske inte märker om jag helt plötsligt bara ställer den i köksfönstret ;-) han märker ju aldrig när jag byter gardiner, blommor och sånt.


Nu håller Magnus och Mira på och gör hemmagjorda hamburgare till middag, ska bli gott!

Av Anna L - 5 juni 2009 17:39

Fredag!!!!! älskar fredagar :D

Har varit så himla trött idag efter att vi var på Springsteen igår, vi var hemma till 00-tiden och det är ju inte riktigt samma sak att gå på konsert som att sitta hemma i soffan och slöa som jag är van vid ;-).

Jag körde, enda anledningen var att jag vill öva på att köra i Stockholm, jag gör det inte så ofta så jag tyckte att det var ett bra tillfälle för mig att köra och så kunde de andra ta sig en varsin öl. Pappa Rolle som är en fena på att hitta överallt bestämde att vi skulle åka genom Liljansskogen mot Lidingö och parkera bakom stadion och vi fick jätte bra plats och det var lätt att komma därifrån sen (ingen trafik).

Det var så kallt när vi satt på stadion fast att jag hade flera lager med kläder, regnbyxor, regnjacka och mössa.

Det småregnade till och från hela kvällen men vi satt under tak så vi klarade oss bra men Bruce han halkade i regnet på scenen och slog på rumpan.

Konserten höll på i nästan 3 timmar och ska jag vara ärlig så ville jag gå hem efter en timme för då frös jag och han spelade bara låtar som jag inte kände igen men de sista 1,5 timmarna var bra, då stod jag upp och dansade loss (eller rörde lite på mig i alla fall) och fick upp värmen och så kom det även låtar som jag kände igen :D

Mamma, pappa Rolle och Magnus tyckte i alla fall att det var en bra konsert, de gillar ju den typen av musik och det gör ju inte riktigt jag, men det är alltid roligt att se konserter live oavsett vilken artist det är och Springsteen är ju The Boss, måste erkänna att han är lite cool.


Av Anna L - 3 juni 2009 22:29

Nu ska jag vara duktig och gå och lägga mig i skaplig tid idag (vuxenpoäng igen!) så att jag kommer upp imorgon och orkar ta mig till jobbet  och inte somnar på konserten imorgon kväll ;-)

Sov så gott!, det ska jag göra har jag tänkt :D

Av Anna L - 3 juni 2009 22:19

Vilken rubrik va!

Pizza vart det till middag, irriterad är jag för att vårat trådlösa internet har pajat (men jag är glad att vi har internet på de stationära datorerna :D) och trött är jag för att det är kväll och jag borde gå och lägga mig snart.


Magnus mamma kom hem från Samos idag så vi har varit där och hämtat lite som hon handlat till Magnus på planet och fikade lite, de hade blivit så bruna och fina under semestern.


Imorgon smäller det ;-) Springsteen på Stockholms stadion! hoppas att vädergudarna vill ge oss lite fint väder eller i alla fall uppehåll.

Av Anna L - 2 juni 2009 20:57

Vi har precis ätit scones (nybakade)  och druckit juice, det smakade underbart!

Nu tänkte jag kolla på Desperate housewives :D om jag inte somnar i soffan som jag brukar, vi kanske har sömnmedel i vår soffa??? ;-)


Regn och rusk har det varit hela dagen så det är nästan lite kyligt inne, ska bli riktigt skönt att krypa ner under mitt sköna varma täcke sen, i natt vaknade jag klockan 04.00 och var helt svettig och kunde inte somna om igen, eller det gjorde jag nog men inte så djup sömn som man blir utvilad av.


 Min underbara vän Sanna som även är min kollega har tittat på min brors dator som har pajat, han hade sparat massor med kort på den från någon resa mm. och Sanna som är data geni skulle kolla om hon kunde ladda ur innehållet från hårddisken men det gick tyvärr inte, den var helt paj.

Det jag vill komma fram till är att vad sårbart det är, tänk om alla våra kort skulle försvinna bara sådär........jag skulle bli så ledsen.

Nu har vi faktiskt (vi?...snarare  Magnus) gjort kopior på alla våra kort, några har vi (Magnus) sparat på usb-minnen och lite är bränt på skivor så om datorn skulle gå sönder så har vi i alla fall korten kvar.

Korten är väldigt värdefulla för mig , särskilt dem som är från när barnen var små.

Av Anna L - 2 juni 2009 17:10

Jaha, idag var jag tillb. på jobbet igen efter att ha varit hemma fredag och måndag och som vanligt när man varit borta ett tag så var postfacket och mailkorgen proppfulla, man är ju så poppis ;-) hihihi

Kändes ju som måndag morgon imorse, alltså onaturlig trötthet och en stor vilja att vilja ligga kvar i sängen men jag kom upp och kom tom. iväg riktigt tidigt, eftersom att Magnus jobbade hemma så hade jag inga tider att passa på fritids så det var bara att åka direkt till jobbet - skönt!

Har varit på ett riktigt roligt möte idag ang. det nya intranätet på jobbet, det kommer att bli såååå bra och jag är redaktör så jag kommer att ha jätte mycket jobb med det en tid och det är riktigt kul! och framför allt så är det roliga människor som jag kommer att jobba med :D (shit! man kan tro att jag ätit lyckopiller idag va? ;-))

Nu är jag så mätt efter middagen (wook med kyckling och tigerräkor) så jag ligger och fiser i soffan och bara myser och bloggar lite då förstås och så ska jag kika runt bland lite bloggar också och kolla vad som hänt idag :D


Av Anna L - 1 juni 2009 21:00

Det vart en Billys pizza i micron till lunch :D det duger det med.

När jag hämtat Ebba i skolan så badade hon och mira i poolen och jag satt i en solstol bredvid i en timme ungefär och det fläktade såååå skönt så jag kände inte att jag brände mig så nu ser jag ut som en tomat ;-)

När Magnus kom hem å pkte vi och köpte gräsfrön som Magnus ska kasta ut imorgon för sen ska det regna resten av veckan enligt vädret på tv4 så blir det riktigt ruskväder :-( och gräsfrön ska ha det riktigt blött så det blir ju passande.

På torsdag ska vi gå och se Springsteen på Stockholm stadion och som det ser ut så kommer vädret inte att vara det bästa för en utomhuskonsert men det är inget att göra åt.

Ovido - Quiz & Flashcards