anna78

Alla inlägg under juli 2009

Av Anna L - 28 juli 2009 09:13

Jag har börjat att försöka vänja mig att gå och lägga mig tidigare och också gå upp tidigare på morgonen - jobbigt! att gå upp på morgonen alltså.

Tråkvädret fortsätter, bara moln och dis, såååååå tråkigt - kommer att bli en lång höst och vinter om det ska fortsätta såhär.

Har bakat stompa till frukost till Mira och Ebba, de tycker att det är så gott (och det är ju så enkelt att göra :-))

Bla bla bla har inget att skriva..................................

Av Anna L - 26 juli 2009 18:53

Nu först slog jag ner rumpan i soffan, har städat hela dagen, har bara pausat för att laga och äta mat och hänga lite tvätt - såååå skönt nu när det är klart.

Ska göra en peeling i ansiktet nu och sen ta en dusch, måste ju städa mig själv lite också ;-)

Av Anna L - 26 juli 2009 14:45

Nu är det färdigstädat på övervåningen och alltså bara nedre våningen kvar :D det tar sin lilla tid när man storstädar.

Skall börja grilla korv snart, det blir grillad korv med bröd till middag och milkshake till efterrätt sen ska Jocke och David till sin mamma och kommer hit nästa söndag igen. 

Märkte nyss att en kran i tvättstugan, den som är vid hon står och läcker vatten, det droppar så sakta men det droppar :-( jag vred på kranen och lät det spola en stund och då såg jag att det läcker vid vreden (det är en sån äldre kran med en röd och en blå kran som man skruvar på) jag vred åt riktigt hårt så hoppas att det slutar läcka, har ingen lust med en rörmockar räkning just nu eller man kanske kan byta en kran själv???? fast det kanske är bäst att en som kan det gör det.


Av Anna L - 26 juli 2009 11:21

Fy farao vad jag hatar sladdar! när man ska städa så är sladdar det värsta jag vet och de är så jävla svåra att dölja!

Så, nu ska jag fortsätta städa :D

Av Anna L - 26 juli 2009 11:02

Idag är det Magnus sista lediga dag innan han börjar jobba igen, han har haft 5

veckors semester - det går så fort! jag ska vara ledig en vecka till och den kommer också att gå fort.

Igår var vi ute en liten sväng i skogen och letade efter kantareller som vi har hört att det ska finnas så gott om, vi hittade i alla fall inte en enda en, fast det stället som vi gick på igår brukar det växa mycket höstkantareller och de är lite för tidigt för dem än.

Det är mulet och disigt idag med! så det passar väl bra att bädda rent i sängarna, duscha blommor och dammsuga idag, vill ju ändå inte vara ute.

Ser just nu på tv 4 vädret och det ser inte så lovande ut med vädret kommande vecka heller :-(

Av Anna L - 25 juli 2009 23:24

Här är valvet som vi (hmmm, harkel Magnus) har byggt i veckan (jag åkte och handlade och målade lite i alla fall ;-))

 

Det är svårt att förklara förändringen, men vi tycker i alla fall att det vart mycket snyggare än förut, nu är hålen efter dörren borta och det är en ny platt tröskel istället för en  "vanlig" tröskel.

Av Anna L - 24 juli 2009 19:56

Vi har varit och storhandlat mat idag, puh! vad jobbigt det var, sååååå mycket folk!

Det är inte roligt att handla mat men det är såååå skönt när man är hemma igen och allt är inplockat :D 

Jag är kattvakt över helgen till Sture och Fabian som är två birmakillar som aldrig verkar få nog av kel, de vill att man ska gosa med dem hela tiden, när jag kommer och går på gatan och närmar mig deras hus så kommer de och springer (det vankas ju mat!) och sen kan jg knappt gå sista biten eftresom de lägger sig på mina fötter.


Pratade med min mamma idag, hon hade pratat med min morbror och han var sjuk i svininfluensa, fast han var inte så dålig så han har väl fått en lättare släng - hoppas i alla fall att han blir frisk snart och att hans familj inte blir dåliga.

Av Anna L - 23 juli 2009 00:53

Mira och en kompis till henne ska sova i tältet på balkongen inatt, sitter just nu och lyssnar på dem, de ligger och pratar för fullt fast klockan är så mycket, de låter inte alls trötta :D

Få se om de kommer att ligga i tältet hela natten eller om de kommer att gå in till Miras säng, det är inte så varmt ute men de säger att de inte fryser just nu i alla fall.

Magnus och jag har precis målat sockeln som är under köksbänken, kommer att bli så fint och fräscht :D, imorgon ska valvet målas 2ggr med vit täckfärg sen är nog alla påbörjade projektfärdiga :D

Jocke kom precis och sa att hans dator lagt av och behöver installeras om IGEN! Magnus vart måttligt glad för då vet han vad han måste göra imorgon.


Nu är det dags för sängen, natti natti


Ovido - Quiz & Flashcards