anna78

Alla inlägg under juli 2009

Av Anna L - 22 juli 2009 11:07

Gårdagen gick åt till att handla virke och färg, spika, såga och spackla (det var magnus son stod för spikandet och sågandet :D

Vi har tagit bort ett dörrhål och gjort ett fyrkantigt valv (hmmm kan valv vara fyrkantiga??) och tagit bort en ful tröskel och satt dit en platt ektröskel, ska bara måla valvet vitt - sen är det klart!

Idag håller Magnus på med att fixa sladdarna till projektorn, dvd´n mm, jag har spacklat och målat väggen i vardagsrummet där den förra projektorduken satt, senare ska jag grunda valvet - jobbigt med alla torktider tycker jag.

Mira och Ebba leker med kompisar och Jocke och David sover fortfarande - så är läget just nu :D


See U

Av Anna L - 20 juli 2009 20:54

Jaha, nu har vi alltså någon slags mokajäng i taket, en projektorduk som kommer ner från taket när man trycker på en knapp, den är stor, tror att den är något med 100 tum, ganska onödig grej tycker jag men Magnus tycker tydligen att det är väldigt viktigt att ha en sån ;-)....... jaja, den är väl lite cool då ;-) den är i alla fall bättre än den förra som satt på väggen jämt.

Just nu tittar jag på allsång och trallar med :D

Av Anna L - 20 juli 2009 11:41

Magnus kunde inte sova inatt så han traskade runt och tittade på hela natten, jag vaknade flera gånger av att jag hörde ljud så jag känner mig ganska trött idag.

Hahaha, när jag kom ner i köket imorse så såg jag att han tydligen har sågat lister inatt :D

Magnus somnade vid 9 imorse och sover fortfarande, tänkte låta honom sova till 12 - 12.30 så att han kan orka vara vaken hela dagen sen.

Ska alldeles strax gå ut och spraya vår klätterros med såpvatten, det bara kryllar av löss på den, jag stod en bit ifrån och tyckte att stjälkarna såg så tjocka ut och det visade sig vara löss! men nu skall de bort!

Av Anna L - 19 juli 2009 21:22

Idag har min pappa och hans fru varit här och grattat Mira då de inte var hemma när hon fyllde år, Ebba fick också paket fast det var Mira som fyllt år så båda barnen vär väldigt nöjda :D

Precis när min pappa med fru åkte hem så kom Magnus mamma och sambo och fikade så det har blivit mycket fika idag.

Den senaste timmen eller timmarna har Magnus varit i sitt drömland ;-) han surfar för fullt om projektordukar mm, min prylgalna sambo har en idé om att vi ska ha en projektorduk som kommer ner från taket (eldriven såklart ;-)) iställer för den som vi har nu som är ramspänd och sitter på väggen - jag bara håller med ;-)


Te

Av Anna L - 19 juli 2009 21:20

Måste bara visa ett te som jag köpte förra veckan med lakrits smak - måste vara det godaste jag någonsin smakat :D

 

Av Anna L - 19 juli 2009 21:18

Vi åt jättegoda landgångar igår kväll :D oj! vad tallriken blänker - den måste vara väldigt bra diskad ;-)

 

Av Anna L - 18 juli 2009 21:01

Vi sitter och kollar på sommarkrysset just nu och på första raden sitter en av fröknarna i Miras och Ebbas skola och det gör det hela väldigt mycket roligare tycker Mira och Ebba "mamma kolla Lisbeth rockar" sa Ebba nyss :D

Efter en riktigt god grillad middag som bestod av kycklingspett, grillad haloumi, potatis kroketter och sallad så tog vi en liten prommis sen vart det bråttom in i duschen för alla så att vi skulle vara färdiga tills krysset började :D och nu sitter vi alltså här.

Vi skall strax äta landgång med räkor, kräftor, ost, skinka, skagenröra och sallad, jag ska göra dem själv men som vanligt så har jag inte skalat räkorna innan så det måste jag göra nu.....booooooring!

Av Anna L - 18 juli 2009 15:39

Jaha, nu när jag gått in så skiner solen igen NATURLIGTVIS! inte för att det är så svårt att gå ut igen men nu har jag börjat med saken inne som jag vill gör färdigt, jag bäddar rent i sängarna och viket tvätt - nödvändigt ont.

Har även gjort grillspett med kycklingfilé på som vi ska grilla senare :D

När Magnus och Mira kommer hem igen ska jag åka och handla en sväng, M&M har varit i Barkaby och tittat på tv-apparater, Magnus är tydligen sugen på en ny tv i vardagsrummet (igen!) jag bryr mig inte alls mycket om sånt men M blir eld och lågor när det kommit något nytt, för mig räcker det att den går att titta på det spelar ingen roll om det är HD eller om det är LED-tv (eller vad det nu heter)

Nu, fortsätta bädda!

Ovido - Quiz & Flashcards