anna78

Alla inlägg under juli 2009

Av Anna L - 18 juli 2009 14:23

Jag som hade tänkt att få lite bränna idag men det är moln som stör hela tiden :-( så nu har Jag gått in igen, ingen vits att sitta där när solen ändå inte tar.

Av Anna L - 18 juli 2009 09:02

Ser ut att bli ganska fint väder idag med:D solen skiner i alla fall nu på morgonen.

Nu startade grannen sin motorcykel IGEN! och så backar han 1,5 m låter den gå 5 min för att sedan stänga av den och gå in igen - fattar han inte att den låter ganska mycket och klockan är 9 på morgonen!

Jag kanske ska gå ut och klippa gräset nu då ;-) det låter ju ungefär lika mycket.

Det har varit grymt varmt i sovrummet i natt, vaknat flera gånger och varit svettig (fräscht *not*) ska bädda rent i sängen idag och hoppas på att jag slipper svettas i natt igen :D 

Nu är det dags att väsnas lite så att familjen vaknar så vi kan äta frulle :D

Av Anna L - 17 juli 2009 17:10

Hittade en så fin ljusstake på Indiska när vi var på en av våra shoppingrundor innan semestern, den har fått plats i köksfönstret :D

 

Av Anna L - 17 juli 2009 17:06

Här kommer lite bilder på hur det blev med det nya golvet i köket :D det är svårt att fota så att golvet ska synas bra men såhär blev det:


 

Av Anna L - 17 juli 2009 13:41

Kom just på att jag spelade in allsång på Skansen i tisdags eftersom vi var på bio då och jag har glömt att titta på det - måste jag göra omgående! hmmm, eller i alla fall idag :D

Njuta lite av vädret först och vara duktig och köra till tippen.

Av Anna L - 17 juli 2009 13:32

Njuter at det fina vädret med lider av att det är så mycket bromsar, vart jag än går på tomten så kommer de små äckliga bromsarna eller små och små, vissa är riktigt stora och det gör ju så ont när de biter!

Mira och Ebba är inte alls sugna på att vara ute idag, de sitter inne och bygger lego och tittar på film och de bråkar inte med varandra! skönt :D de senaste dagarna så har de munhuggits hela tiden tycker jag.

funderar på att ta en tripp till soptippen och bli av med lite kartonger, tidningar och gamla kläder, just nu står allt bara och tar plats i garaget och det ser inte snyggt ut och då får jag ju samtidigt paus från alla bromsar :D


Av Anna L - 15 juli 2009 22:02

Oj vad tiden går fort, redan onsdag!

Mira har varit frberfri sen i måndags så nu känns det som att hon börjar bli frisk igen men man ska tydligen vara väldigt försiktig i början så att hon inte får urinvägsinfektion igen.

 Igår fick Mira och Ebba välja vad vi skulle göra och då vart det bio, Ice Age 3 och massa popcorn såklart :D och jag hällde inte popcorn över någon på bion den här gången ;-)

Idag ska Mira och Ebba tälta ute på balkongen, de har bäddat och laddat ficklampan så att de kan ha mysbelysning:D

 

Av Anna L - 15 juli 2009 12:41

Har inte lust eller orkar inte blogga just nu, återkommer sensre ikväll :D

Idag är första dagen med sol på 100 år känns det som så jag njuter!

Ovido - Quiz & Flashcards