anna78

Alla inlägg under juli 2009

Av Anna L - 11 juli 2009 08:29

Solen skiner och mina små sjuklingar ligger och sover, Mira har pratat så mycket i sömnen så jag kunde inte sova inatt, hon hade långa utlägg om massor med saker. I vanliga fall när Mira sover i sitt rum så hör jag inte vad hon säger på nätterna, hör bara att hon pratar för fullt men inatt så svarade jag varenda gång hon sa någonting och då vaknade hon till och blängde surt på mig.

Golvet i lilla hallen la Magnus igår och det vart riktigt snyggt, valnötsgolv vart det och det är väldigt mörkt men också väldigt snyggt!

Idag ska det bli golvläggning i köket, kommer också att bli fint :D


Av Anna L - 10 juli 2009 20:56

Har varit på Ikea med en kompis och handlat nytt golv till lilla hallen på övervåningen och till köket och Magnus har redan börjat lägga golvet i lilla hallen :D det kommer att bli såååååå snyggt!

Jag köpte även ny matta, filtar och kuddar till Jockes och Ebbas sängar, och det vart hämtpizza på vägen hem eftersom att jag var hemma 19.30 så var det inte läge att ställa sig och laga mat.

Magnus hade ju redan fullt upp eftersom även Ebba nu blivit sjuk, hon hade 39,1 i feber och är väldigt hängig hon med så nu är båda små prinsessorna sjuka - återstår att se om Ebba också har urinvägsinfektion, det smittar väl inte????

Av Anna L - 10 juli 2009 12:13

Nu har Mira 39,1, alltså så har febern gått upp IGEN!

Doktorn ringde imorse och då hade hon 37,4 och det tyckte han lät jättebra och sa att vi skulle fortsätta att ge henne mycket att dricka och fortsätta med samma penicillin vi fick.

Det blåser som bara sjutton idag men jag tänkte försöka att putsa fönster ändå i Ebbas och mitt och Magnus rum, de är så skitiga att jag inte står ut längre ;-) och så tänkte jag sätta upp andra gardiner så det blir lite nytt :D 

Håller på och tvättar Ebbas täcke, madrass och kudde såhon kommer att få riktigt rent och härligt i sitt rum efter att jag putsat fönstret alltså :D

Hmmmm, fast det var ganska skönt att sitta här i soffan med Mira och titta på tv istället.......


Av Anna L - 10 juli 2009 08:02

Tog febern på Mira nyss 37,2 :D hoppas att det vänder nu!

Av Anna L - 9 juli 2009 22:47

Kollar på grannfejden på tv3, hahaha vilka galna gubbar/män.

Av Anna L - 9 juli 2009 22:35

Känns som att mitt liv kretsar kring feber, feber och feber Mira har just nu 39,6 och då har hon tagit alvedon.

Jag ringde sjukvårdsupplysningen för en stund sedan och det tyckte inte att det var så konstigt att hon fortfarande har så hög feber fortfarande, skönt att prata med kunnigt folk, jag var ju så dum och började surfa och läsa om njurbäckeniflammation och jagade upp mig riktigt men känner mig lite lugnare.

Jag ska ringa VC imorgon och prata med doktorn och se om han vill kolla lite nya prover.


Av Anna L - 9 juli 2009 17:39

Mira är ju dålig och nyss så ringde en granne som även är mamma till Ebbas kompis Emmie.

Emmie har fått borelia med ansiktsförlamning så de måste åka till sjukhuset varje dag och få antibiotika via dropp, stackars liten och hoppas verkligen att förlamningen släpper - vi kunde i alla all konstatera att det var mycket elände på vår gata just nu, borelia, urin/njur infektion, och en som har väldigt ont i ryggen - hoppas att alla blir pigga snart igen :D

Av Anna L - 9 juli 2009 13:56

Nu har jag städat hela klädkammaren och rensat ur 2 säckar med kläder :D inget roligt jobb men det är ju lättare i fratmiden när inte finns så mycket onödigt som aldrig används.

Just nu sitter Ebba och jag och tittar på Glamour :D riktigt spännande :D

Har inte lagat någon lunch ifag så jag börjar bli hungrig, blir nog tidig middag idag, undra bara var jag ska laga??? blir nog något med kyckling, får fundera ett tag till.

Miras feber var nere på37,6 för ett tag sedan men nyss när hon tog tempen var den på 39 igen :D så jag klagar verkligen inte på vädret just nu för om det vore så varmt som förra veckan så skulle det vara svårare att få ner hennes feber.

Ovido - Quiz & Flashcards