anna78

Alla inlägg under juli 2009

Av Anna L - 5 juli 2009 20:33

Sitter och virkar som en gammal kärring ;-) jag älskar att virka jag tycker att det är avslappnande att virka när jag tittar på tv.

Jag virkar gardinkappor, tycker att det är roligast, vill inte ha dem i fönstret utan jag lägger dem bara på hög, har några stycken nu så är det någon som vill ha en virkad gardinkappa så är det bara att säga till hahaha, kanske borde starta affär ;-) Annas virkbod, Annas virkaffär eller varför inte Annas hantverk - gud så husligt det låter ;-)

Har suttit vid tv´n flera timmat och kollat (och virkat) på Wimbledon finalen, den var ganska spännande, det var väl kul att Federer vann för nu är han tydligen historisk efter att ha vunnit sin 15:e grand slam-titel.

Usch vad seg jag blir av det här vädret, kanske måste dansa soldansen ikväll ;-)


Har rensat mobilen på bilder, här kommer några:

Ebba var med mig på jobbet i torsdags en stund, visst ser hon ut att ha roligt ;-)

 

Jag älskar funkior, den här rabatten finns utanför huvudentren på mitt jobb, tror ni att någon skulle märka om jag grävde upp några plantor ;-)

Bruce Springsteen på stadion i juni, ser ni honom?? den lilla pricken på scenen?? det såg faktiskt mycket bättre ut i verkligheten men mobilen har ingen zoom så det går inte att se mycket.

Har gjort lite manikyr :D

Av Anna L - 5 juli 2009 14:44

Ebba är just nu på kalas hos sin kompis Elvira, de har inte träffats på ganska länge så det var verkligen ett kärt återseende när jag lämnade Ebba där.

Har en bröddeg på jäsning som jag tänkte hinna knåda lite på innan jag ska åka och hämta Ebba..............Hjälp! vad tiden går får nog strunta i att knåda nu och åka och hämta Ebba

Av Anna L - 5 juli 2009 14:34

Jag var så trött i slutet av förra veckan, jag verkligen längtade efter semester och nu är den här :D semester i 4 veckor :D

Torsdag  kväll tillbringade vi i Täby centrum, jag handlade en kofta och en klänning, Magnus handlade jeans, skjorta och t-shirtar och så köpte jag en ursnygg ljusstake på Indiska :D

Två kvälla i rad i köpcentrum, inte undra på att jag var trött i fredags ;-) när jag kom hem från jobbet i fredags så grillade vi karré, majs och hade kroketter till , smakade helt underbart

Efter maten så tog vi en badminton match, jag och Mira mot Magnus och Ebba, det vart nog oavgjort tror jag :D

Senare på kvällen så åt vi kräftor, jag är helt galen i kräftor, skulle kunna äta upp allihop själv men så ego får man väl inte vara när ens barn är med ;-) hihihi men jag åt nog mest i alla fall :D

Var ganska trött och somnade i soffan (som jag aldrig annars gör ;-)) mätt och belåten efter alla kräftor och en urusel film som vi hyrde, kommer inte ens ihåg vad den heter.

Synd att vädret blev så pruttigt när jag fick semester, det har regnat både lördag och söndag till och från - jag vill ha sol!

Av Anna L - 1 juli 2009 19:48

Idag har vi varit i Gränby centrum och shoppat lite och ätit middag på Burger King, centrumet är under ombyggnad så den affären som jag helst ville titta i var inte öppen :-( men jag hittade en tunika på Gina Tricot, byxor på kappahl och ett linne på H&M.

Magnus köpte 3 t-shirtar och en skjorta så vi var ganska nöja ändå men vi kom fram till att Täby centrum är mycket bättre (just nu i alla fall, när ombyggnaden/utbyggnaden är klar så blir det nog bra)

Just nu sitter vi och dricker smoothie med ananas och jordgubbar - mums är det! och mycket vitaminer :D

Ovido - Quiz & Flashcards