anna78

Alla inlägg under oktober 2009

Lat

Av Anna L - 24 oktober 2009 15:53

Snacka om att jag inte har gjort någonting idag, eller jag har ju dammsugit och bäddat rent i sängarna men annars ingenting :D

Mira och Magnus var ute i skogen i ett par timmar och plockade svamp så nu har jag suttit och rensat men jag har ännu inte kommit halvvägs :-( sååååååå jäklla tråkigt att rensa avamp men så gott att äta svamp så det är bara att bita ihop.

Har varit och hyrt en film också, The haunting som är en rysare och verkar verkligen läskig (har tittat på trailern) få se om jag vågar se den Obestämd




Av Anna L - 24 oktober 2009 09:33

Härligt med lördag!!!

Det är mörkt och höstigt ute och alltså skönt att vara inne och mysa idag :D

Mira och Ebba har precis vaknat så det börjar väl bli dax att plocka fram frukosten före snart kommer någon att ropa "mamma jag är hungrig, håller nästan på att svälta ihjäl" Ebba är alltid grymt hungrig när hon vaknar.

Jag hörde iofs att Ebba tassade ut i tv-rummet och hämtade skålen med chips som är kvar från igår och så smög hon in på sitt rum igen, känner att jag borde reagera men jag orkar inte utan ignorerade det hela så nu äter hon sig väl mätt på chips.

Kanske borde gå och väcka Magnus nu eller inte, ska peta lite på honom och se om han är redo att vakna annars är det bäst att han sover.

Av Anna L - 23 oktober 2009 09:42

Mira ringde precis efter att skolan hade börjat och grinade så jag knappt hörde vad hon sa, förstod i alla fall att någon hade hoppat in i henne och slagit sitt huvud i Miras mun så nu hade hon väldigt ont och ena framtanden kändes lös.

Det var bara att hoppa i skorna och skynda till skolan (tur att vi bor nära ibland) Mira följde med mig hem för hon hade så ont men jag tyckte inte att tanden verkade lös.

Hon fick en alvedon och så fick hon ligga i sängen och vila en stund men efter en timme så ville hon gå tillbaka till skolan igen för hon ville inte  missa förhöret på engelskan (hon är så ambitiös) så nu är hon i skolan igen, de har kort dag idag eftersom att det är fredag så hon kommer hem vid 1 igen.

Mammas lilla goseunge!, usch vad det gör ont i en när ens barn gör illa sig.

Av Anna L - 23 oktober 2009 08:08

Idag ska mina föräldrar och syster komma hit på middag, pappa Rolle fyllde år förra lördagen och då var de inte hemma så då bestämde vi att de kommer till oss idag så firara vi hans födelsedag här :D

Jag ska laga kycklingfilé med bacon och god sås och till det så blir det nog klyftpotatis och så måste jag hitta på någon smarrig efterrätt istället för tårta, det lutar åt att det blir en vanlig kladdkaka med grädde till.


Mira gick just till skolan och Ebba ligger i sängen och tittar på en film, ska nog gå upp och gosa med henne nu.

Av Anna L - 23 oktober 2009 07:55

Var hemma med Ebba igår och vi ska vara hemma idag med, hon har ont i halsen, när jag pratade med fröken så sa hon att lektioner är tom inställda för att det är så många som är sjuka både lärare och elever så lovet som kommer nästa vecka är nog behövligt så att alla får vara hemma och kurera sig :D

Grannen var här och lämnade sin nyckel igår för de åker till Thailand idag och ska vara borta i 2,5 veckor och jag ska mata deras katter och hon var så förkyld och dålig, hon hade tagit massor av ipren för att ens orka vara uppe - stackarn och idag ska hon sitta på ett flygplan i många många timmar, hoppas att de får njuta lite av semestern i alla fall.


Av Anna L - 21 oktober 2009 17:22

Av Anna L - 21 oktober 2009 17:14

Jösses vad veckan går fort, det är redan onsdag!

Jag var och tränade cirkelfys igår, var helt slut när jag kom hem så det tog nog nästan en timme innan jag kunde känna att det var skönt att ha tränat.

Idag känns det ganska mycket i viss muskler tycker jag men träningsvärk ska ju vara bra ;-)


Idag har jag varit och besiktat Magnus bil, det gick jätte bra besiktningsmannen sa att Toyota är den bästa bilen man kan ha, det är aldrig fel på dom, han sa att reklamen stämmer verkligen "My Toyota is fantastic"

Det var bara ett krux att jag hade visst glömt bort att man måste böja sig ner när man ska stiga ur bilen så jag slog i huvudet i dörrhålet (så säger man nog inte på bilar men ni fattar) när jag skulle ur bilen, det gjorde så fruktansvärt ont!!!!! och jag har fortfarande ont i huvudet - stackars mig ;-)



Av Anna L - 19 oktober 2009 18:00

Vad länge sedan det var som jag bloggade! eller länge och länge men i alla fall några dagar.

Helgen bara susade förbi (som vanligt) men vi hann i alla fall höststäda lite i trädgården och få in utemöblerna i garaget vilket var på tiden :D sen vart det med slappa resten av helgen.


David och jag övningskörde en sväng i söndags och jag ville att Magnus skulle följa med för att se hur duktig David är och för att ge mig lite tips på vad David måste öva på, David körde väl i 3 minuter i alla fall innan Magnus skrek "BROMSA!!" när bilen var ca 10 meter från en soptunna ;-) (jag överdriver kanske lite, det var kanske 4-5 meter till soptunnan) hmmmmm, det är väl just av den anledningen som det är jag som övningskör med David och inte Magnus, han har lite svårt att behålla lugnet.


Nu har jag svabbat alla golv på nedre våningen så alla mattor ska tillbaka igen sen ska jag åka och hämta Ebba som är hos sin kompis Elvira :D


Återkommer väl lite senare ikväll om jag inte somnar samma sekund som jag slår ner häcken i soffan ;-)


Skapa flashcards