anna78

Alla inlägg under oktober 2009

Av Anna L - 5 oktober 2009 18:43

För ungefär 17 minuter sedan satt jag på toa och gjorde nummer 2 (väldigt intressant information, jag vet ;-))och när jag skulle ta toarullen som någon utav någon anledning ställt på tvättkorgen så tappade jag den så den rullade iväg, jobbigt att sitta på toan med låst dörr och se toapappret rulla långt långt bort och verkligen behöva det där jädrans pappret............iblad är det tur att man har en slarvig sambo som hade slängt ett par byxor på golvet............jag tog alltså byxorna och kastade dem (fast jag höll i ena benet) mot toarullen och försökte fiska tillbaka rullen igen - kan säga att jag lyckades till slut Skrattande


Nu måste jag till ICA och handla bröd det är helt slut här hemma!

Av Anna L - 5 oktober 2009 17:23

Idag har jag pratat med elektrikern som skall installera våra nya element :D nästa vecka så kommer han och installerar dem, ska bli skönt att få lite jämn värme i huset.


Annars så känns det här som en ganska värdelös dag, inget särskilt roligt har hänt eller kommer att hända - måndag alltså!


Trodde att jag skulle på jympa ikväll men det var visst imorgon, idag var det stavgång i grupp och det är ingenting för mig.

Imorgon är det cirkelfys, vet inte riktigt vad det är men styrketräning i gupp kombinerat med lite konditionsträning har jag tolkat det som, ska bli roligt att testa och så vet jag vem instruktören är och hon är sjukgymnast på mitt jobb och väldigt trevlig och rolig så det kommer nog att bli toppen :D


Håller på och städar och bäddar rent i sängar så jag får väl fortsätta med det nu då.


Just det! fick ett samtal från en kompis igår och tydligen så har jag vunnit 5 vinflaskor i vinlotteriet som jag ska hämta någon kväll :D det var 4 röda och ett vitt.

Av Anna L - 4 oktober 2009 13:24

Nu står bullarna och jäser och under tiden ska jag torka golvet på övervåningen.


Vi har fått en ny filmkanal som heter canal+SF som bara sänder svenska filmer, Mira är just nu i himmelriket för hon älskar svenska filmer hmmmmm, kan hon ha fått det från mig tro ;-) hon tittar på Adam och Eva just nu.


Tänkte övningsköra med David idag igen men det regnar så mycket hela tiden och jag tänker att det såhär i början är störande med vindrutetorkare som viftar framför ögonen och vill därför vänta tills det slutar regna.


Av Anna L - 4 oktober 2009 08:46

Det regnar och är väldigt mörkt och trist ute, skönt att inte behöva gå ut idag.

Det är ju kanelbullensdag dag så jag ska baka kanelbullar någon gång under dagen, det blir ingen söndagsefterrätt idag utan vi ska smaska på stora kanelbullar efter maten istället :D

Annars så är det ju vanlig söndag vilket betyder städning, efter frukosten är det bara att dra igång!

Av Anna L - 4 oktober 2009 00:51

Ebba stod helt klart för det roligaste citatet idag, en bit in i matchen med Barcelona sa hon "pappa heter de verkligen bajselona"hahaha, hon tyckte att kommentatorn sa så hela tiden Glad


Nu är det dags att lägga huvudet på kudden och sova, Natti natti Tungan ute

Av Anna L - 3 oktober 2009 18:50

Regnet öser ner och det blåser och är ganska kallt alltså perfekt väder för att ligga i soffan och slappa :D

Hörde att det är fotboll klockan 20.00, Zlatans Barcelona mot något lag som jag inte kommer ihåg, jag kommer nog att titta lite mellan varven.


Nu, tillbaka till soffan :D

Av Anna L - 3 oktober 2009 16:04

Idag har David och jag övningskört för första gången, det gick över förväntan!

Han körde många varv på en asfalterad stor plan som ligger ganska öde och så körde han till elljusspåret och backade och vände, stannade i en backe och övade dragläge och så körde han hem till oss igen - en liten mjukstart på ca 20 min bara för att få testa hur det är att starta en bil, växla och köra lite, om det inte blir alltför ruggigt väder imorgon så tar vi en tur då med :D

När vi kom tillb. från övningskörningen så fick vi fika för Mira hade bakat sockerkaka :D


Just det! kom just på att jag måste ta bort övningskörningsskylten från min bil så att jag inte sitter och åker runt med den.

Av Anna L - 3 oktober 2009 16:00

Mira har de senaste fiollektionerna övat på Fairytales med Alexander Rybak och nu har hon lärt sig hela låten :D

Det blir väldigt ljud när man filmar med vår kamera men såhär blev det:


Skapa flashcards