anna78

Alla inlägg under oktober 2009

Av Anna L - 3 oktober 2009 08:39

Vilket fynd jag gjorde på marknaden i torsdags, 14 strumpor för 100 kr (köper ju iofs strumpor på marknaden varje år)

 

Här är några av dem, snygga va!

Av Anna L - 3 oktober 2009 08:33

Gick och kollade på termometern nyss när jag såg att det är vitt ute, frost alltså - det är -3,7 grader aaaaahhhhhhh det är ju vinter!

Av Anna L - 3 oktober 2009 08:03

Vaknade väldigt tidigt imorse av att jag var helt igentäppt i en näsborre så det gick inte att ligga ner längre så nu sitter jag här och andas genom en borre.

Jag har ju precis varit förkyld och tycker att det verkar grymt onödigt att behöva bli det igen men jag vet ju att man är extra mottaglig när man ätit penicillin och det har varit folk runt omkring mig som snorat och snörvlat.


Igår efterjobbet så åkte jag och Helena (Jockes och Davids mamma) till Ikea och shoppade loss lite, jag skulle köpa två täcken och hon 4 stolsdynor men som n i kanske förstår så kom vi hem med lite mer ;-) det är ju stört omöjligt att inte hitta en massa fynd på Ikea, jag köpte  en ljusstake, påslakan och lite kvistar och ett par cerisa tofflor :D Magnus var väl inte direkt förvånad när jag kom hem med mer än täckena ;-)


Nu har jag sju ton tvätt att ta hand om :-(

Av Anna L - 1 oktober 2009 12:26

Har varit på en väldigt givande kurs idag på jobbet på fm, har lärt mig mycket nyttiga saker, kände mig på så bra humör när jag gick därifrån, det är ju så roligt med kurser som är så givande som denna var.


Snart ska vi gå ner till marknaden Tungan ute Både jocke, David och Magnus vill att jag ska köpa munkar till dem 10st var så jag kommer alltså hembärandes med 30 munkar snart och så kanske jag och tjejerna vill ha några så 40 st munkar kan det sluta med - hjälp jag saknar verkligen tiden då jag hade barn i barnvagn, så smidigt att kunna lasta på vagnen.


Ovido - Quiz & Flashcards