anna78

Alla inlägg under december 2009

Av Anna L - 11 december 2009 19:24

Snart dags att hämta mina små änglar från discot   

Det blir raka vägen hem till idolfinalen på tv, Magnus ska tydligen se på spåret så det blir bara vi tjejer som kollar på idol, minns att på finalen förra året så var det massor med gamla idoldeltagare med bla. Danny och skulle han vara med idag igen så skulle Mira bli överlycklig   


Jag tycker att de nya smileysarna som finns på bloggplatsen är väldigt roliga (barnsligt!, jag vet men jag är barnslig ibland   )

Av Anna L - 11 december 2009 15:56

Äntligen fredag, min favoritdag på veckan :D


Igår var jag och Mira och tittade på när Ebba lussade, luciatåget var utomhus i ösregn tyvärr så det var inte så många lucialinnen som var vita efter ett tag i slänten där de stod och sjöng.

Försökte knppa några kort men det var för mörkt så det vart bara suddigt.


Idag ska Mira och Ebba på disco i skolan och sen är det bråttom hem till idolfinalen, få se hur det går för Ebba som är så kvällstrött, discot håller på till 20 och hon brukar somna runt 19-tiden på fredagar.

Antar att vi ska hålla på Erik i finalen ikväll   eller Mira håller på Erik så då gör jag det med för jag har inte alls följt idol.

Av Anna L - 9 december 2009 16:06

Har varit och kollat blodtrycket idag igen, idag var det 130/80 vilket var bra sa sköterskan, jag vet inte riktigt vad man ska ha, enda problemet nu är min huvudvärk som fortfarande sitter i.

Jag hade inte ont i huvudet på hela söndagen men annars så är det väl 5:e veckan med migrän/huvudvärk nu och det är fruktansvärt tröttsamt och jobbigt!

Håller på och lagar pastasallad med kyckling och fetaost nu   yummi!

Av Anna L - 8 december 2009 16:00

Idag har Mira fiolkonsert, det är musikcafé så vi som sitter och tittar får god fika under tiden :D

Idag kommer även Mira mormor, morfar och moster och tittar det var ett tag sen som de var på en konsert så det tyker de ska bli kul.

Nu måste jag tillb. till grytorna så att vi hinner få i oss middag innan vi ska åka :D

Av Anna L - 7 december 2009 16:03

Undra vad lärarna tycker om oss som föräldrar idag............Ebba kom hem från skolan i dag i en kort sommarklänning, skor och jacka - bara ben alltså!!!!

Hon hade blivit blöt på lunchrasten och hade inge extrabyxor på hyllan (jag har glömt att lägga dit ett par) så hon tog på sig en sommarklänning som slutar på halva låren istället   

Ebba tyckte i alla fall inte alls att det var kallt att gå hem med bara ben när det bara är +4 grader ute.

Måste lägga fram ett par extrabyxor redan nu så att jag inte glömmer det tills imorgon!

Av Anna L - 6 december 2009 12:37

Började morgonen idag med att titta på nyhetsmorgon med en överlycklig Mira, det var EMD som var gäster där idag :D

Nu ska vi kalasa lite igen, alla kunde inte komma i tisdags när Ebba fyllde år så de kommer nu.

Orkar inte baka någonting idag men vi har en glasstårta i frysen som kommer att åka fram :D

Har kollat på herrarnas stafett i skidskytte precis, gick väl ändå ganska ok för svenskarna men jag tror att damerna kommer att ha större chans till medalj i eftermiddag, dags att bänka igen i soffan igen lite senare alltså ;-)


Jag är så less på det här gråvädret som har hållit på i flera veckor (känns det som i alla fall) det blir aldrig ens riktigt ljust på dagarna - nu vill jag ha snö!

Av Anna L - 5 december 2009 15:38

Nu är mina små älsklingar hemma igen :D mamma, pappa Rolle och min syster skulle till Stockholm och handla så skjutsade de hem Mira och Ebba idag på dagen.

Saknar alltid tjejerna så mycket så fort de är borta men det är väl nyttigt att få sakna varandra ibland och de älskar ju verkligen att vara hos mormor, morfar och moster, om tjejerna fick välja själva så skulle de vara där mycet oftare.

Mira ska iväg på party hus en klasskompis idag så hon håller på och gör sig i ordning   vi andra ska vara hemma och kolla på Robinson på tv.

Av Anna L - 5 december 2009 11:09

Igår så sov Mira och Ebba hos mina föräldrar, de är så lyckliga när de får åka till mormor och morfar, de vinkade inte ens när vi åkte därifrån.

Mamma ringde imorse och berättade att de hade lekt på deras rum hela kvällen, de tycker att rummet som de har där är så mysigt så de vill mest vara där hela tiden (mitt gamla rum   )

Magnus och jag åkte till Norrtälje direkt efter att vi lämnat barnen hos mormor och morfar och åt middag på restaurang G, vi åt tre toaster till förrätt och till varmrätt åt jag striploinbiff och Magnus åt oxfilé, det är inte så ofta som vi kommer ivg själva och äter middag så det känndes lyxigt!

Skapa flashcards