anna78

Alla inlägg under januari 2010

Av Anna L - 7 januari 2010 17:02

Vad skönt det var med en ledig dag mitt i veckan (igår alltså) jag rensade bort all julbelysning i fönstren och duschade alla blommor och tittade på en massa skidor på tv såklart ;-) det var ca -20 hela dagen så jag hade ingen lust alls att gå ut.

Idag var det dags för jobb igen, upp tidigt och ut i kylan och halkan ska vi inte tala om (fy f-n vad halt det är) men nu är det ju bara en dag kvar tills det är lite ledigt igen :D

Mira, Ebba och Jocke började skolan idag igen efter lovet och det var tre trötta barn imorse, de har vänt lite på dygnet när de varit lediga så de tycker nog också att det är skönt med helg snart, David har det bra som börjar skolan först på måndag.


Håller på och bakar tekakor just nu, eller degen jäser och jag sitter och väntar på att den ska bakas ut.

Av Anna L - 3 januari 2010 17:10

Sitter och kollar på skidorna på vår nya tv i köket :D efter att ha lagat två middagar, först dagens middag som bestod av sallad (sallad, majs, tomat, paprika, purjo) med strimlad lövbiff och stekta champinjoner och så har jag gjort morgondagens middag som är pastasallad med kyckling.

Mycket sallad blir det ;-) och eftersom vi ska fira Jocke imorgon så är det skönt att ha middagen färdig för Magnus mamma och sambo kommer ganska tidigt och grattar dessutom så älskar alla barn pastasallad så det blir perfekt!

Av Anna L - 3 januari 2010 13:52

Imorgon är det vardag igen vilket innebär jobb :( känner inte alls för det just nu men det brukar gå ganska fort att komma in i vardagslunken igen.....men det är ju en kort arbetsvecka med ledigt på onsdag :D


Magnus och jag har precis tittat på svt play på det senaste avsnittet av stjärnorna på slottet, tycker att det var ett intressant avsnitt.

Jag har egentligen inte haft någon uppfattning alls om Björn Ranelid innan mer än att han verkar var väldigt fåfäng vilket visade sig vara väldigt fel, tycker att han verkar vara en  väldigt modig och fascinerande människa och jag hoppas verkligen att den mobbningen han blivit utsatt för har slutat.


Nu funderar jag på om jag ska kolla på ännu en sak på svt play, Olycksfågeln som gick någon dag i helgen...........jag såsar på och tar det lugnt! fast jag har hängt och vikt tvätt också ;-)

Av Anna L - 2 januari 2010 13:57

Har bakat bullar, de ligger på bänken just nu och ska svalna :D det är väl det enda vettiga jag har gjort idag.

Det doftar sååååå gott just nu :D

Av Anna L - 2 januari 2010 09:02

Vi har haft det underbart härligt under nyår, vi firade här hemma med bara familjen.

Vi åt otroligt god mat, till förrätt var det en räkcoctail och till varmrätt vart det grillat, vi tritsade snön och drog fram grillen och det var så gott med grillad mat - verkligen värt mödan!

Efterrätten bestod av panacotta med jordgubbar på :D

På kvällen så hade vi en massa snacks att äta av, halluomi, räkröra i krustader, vitlökskorvar, chips och godis, kan säga att vi var mer än mätta när vi gick och la´oss.

Tolvslaget tillbringade vi inne för Ebba är så rädd för raketer så vi spanade i fönstrena iställlet fast Ebba höll sig på lagom avstånd från fönstrena hela tiden, kämdes tryggast så tyckte hon.


Gårdagen bara försvann, vi såsade runt här hemma, var ute och gick en promenad, tittade på film och åt mat sen hände det inte så mycket mer än så, det är härligt att vara ledig och kunna såsa runt en hel dag :D

Ovido - Quiz & Flashcards