anna78

Direktlänk till inlägg 17 februari 2010

Spräckta brallor

Av Anna L - 17 februari 2010 19:14

Igår när jag gick från personalavdelningen tillbaka till min avdelning så skulle jag vara lite smart och ta den snabbaste vägen över en snödriva, och vad händer då.................ritchhhhh mina brallor sprack hela vägen från grenen och bak, alltså så visade jag hela röven!!!! eller jag visade väl trosorna.

Som tur var så hade jag en ganska lång kofta som jag gick och drog i resten av dagen för att försöka dölja min lilla olycka.

När jag kom hem så var Ebbas reaktion "mamma, vad har du för trosor?" jag frågade henne varför hon undrade det, då svarade hon "jag bara undra om du hade såna där pinsamma trosor på dig" hmmmmm, jag brukar alltså ha pinsamma trosor enligt min åtta åriga dotter ;-)

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

17 februari 2010 19:24

Hahaha, vilken kommentar!! =)
Ja, olyckor händer oss alla ibland, stora som små, men jag tyckte att du handlade i ro trots situationen! =) Kikade bara in via en länk, och tänkte lämna några rader efter mig, innan jag försvinner igen!
Trevlig bloggsida du har!!
Ha en fortsatt trevlig kväll!!
Mvh Ingrid

http://iddeh.bloggplatsen.se

 
Yvonne

Yvonne

17 februari 2010 20:02

Hahaha! Ja, VEM skulle detta hända om inte just DIG!
Hihihi! Du är för härlig! =D

Kramis!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna L - 12 juli 2012 11:32

Sitter hos frissan och Färgar min utväxt (grå) och ska tunna ur massor, skönt! Har haft semester sen i måndags och det har regnat varje dag......så ruttet! Men såklart härligt att vara ledig och slippa vara på jobbet och slippa gå upp tidigt på morgo...

Av Anna L - 19 juni 2012 17:38

Nästan att vi blåser bort tror jag. Den stora dottern är på vift igen och ska sova borta.....det börjar så sakteliga gå upp för mig att vi inte kommer att se henne så mycket den häm sommaren :-( vi duger inte längre, det är bara kompisar som gäller....

Av Anna L - 18 juni 2012 20:25

Shit, jag Vill ha och jag behöver ha semester snart eller nu vore inte fel :-) har precis varit och hämtat Mira på fotbollsträningen och det var flera "semesterfirare" där men jag är inte ett dugg bitter över att jag ska gå upp tidigt i morrn och åka...

Av Anna L - 25 oktober 2011 17:01

Det var en stolt mamma som gick från utvecklingssamtalet i skolan i dag :-) överträffade målen i flera ämnen!!!! mammas flicka ;-) Mira sa att hon tyckte att det var lite för lätt i vissa ämnen och att hon vill ha lite utmaningar i bla matten, på m...

Av Anna L - 24 oktober 2011 17:34

Höstdeppigt......jomenvisst! Nu när man vaknar så är det oftast minusgrader ute :-( ser verkligen inte fram emot snö och hala vägar när man måste ta sig till jobbet på morgonen.   I morgon är det dags igen för utvecklingssamtal för Mira i skola...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se