anna78

Direktlänk till inlägg 17 februari 2010

Semleria

Av Anna L - 17 februari 2010 19:30

Eftersom vi har stegtävling på jobbet just nu så går vi promenader varje dag på lunchen (hmmm, nästan varje dag i alla fall) en dag den här veckan så gick vi till semlerian i stan för att kolla vilka sorer det fanns.......det fanns många roliga sorter bla. banan-semla, dumle-semla, wiener-semla, lakrits och citron-semla, punch-semla, skogsbärs-semla, kaspader-semla och så vanliga semlor såklart och så har jag säkert glömt några sorter till - rolig idé med semleria tycker jag   

 
ANNONS
 
Yvonne

Yvonne

17 februari 2010 20:03

Va coolt! Men VAR ÄR BILDERNA??? Vi vill ju givetvis SE alla semlor ju! =)

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

17 februari 2010 20:31

JA! Va kul! Hoppas att du får vägarna förbi igen då! =)

Kramis!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna L - 12 juli 2012 11:32

Sitter hos frissan och Färgar min utväxt (grå) och ska tunna ur massor, skönt! Har haft semester sen i måndags och det har regnat varje dag......så ruttet! Men såklart härligt att vara ledig och slippa vara på jobbet och slippa gå upp tidigt på morgo...

Av Anna L - 19 juni 2012 17:38

Nästan att vi blåser bort tror jag. Den stora dottern är på vift igen och ska sova borta.....det börjar så sakteliga gå upp för mig att vi inte kommer att se henne så mycket den häm sommaren :-( vi duger inte längre, det är bara kompisar som gäller....

Av Anna L - 18 juni 2012 20:25

Shit, jag Vill ha och jag behöver ha semester snart eller nu vore inte fel :-) har precis varit och hämtat Mira på fotbollsträningen och det var flera "semesterfirare" där men jag är inte ett dugg bitter över att jag ska gå upp tidigt i morrn och åka...

Av Anna L - 25 oktober 2011 17:01

Det var en stolt mamma som gick från utvecklingssamtalet i skolan i dag :-) överträffade målen i flera ämnen!!!! mammas flicka ;-) Mira sa att hon tyckte att det var lite för lätt i vissa ämnen och att hon vill ha lite utmaningar i bla matten, på m...

Av Anna L - 24 oktober 2011 17:34

Höstdeppigt......jomenvisst! Nu när man vaknar så är det oftast minusgrader ute :-( ser verkligen inte fram emot snö och hala vägar när man måste ta sig till jobbet på morgonen.   I morgon är det dags igen för utvecklingssamtal för Mira i skola...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se