anna78

Alla inlägg under februari 2010

Av Anna L - 9 februari 2010 05:44

Shit vad jag har sovit, jag märkte inte ens när Magnus åkte till jobbet utan jag bara snarkade på.

shit vad jag känner mig förkyld! hoppas att det bara är på morgonen, orkar inte med att bli sjuk nu.


Gårdagen, den första dagen i stegtävlingen slutade på 11438 steg, inte impinerande men jag nådde i alla fall målet, nu ny dag och nya steg :D

Av Anna L - 8 februari 2010 18:41

Idag har det startat en stegtävling på jobbet igen, vi är två lag, vi har delat upp det på ålder så de som är 40+ är i ett lag och vi som är yngre i ett lag.

Just nu står min stegräknare på 10960 och målet är att komma upp i

10000 steg/dag så jag har i alla fall nått målet den första dagen ;-)

 

Har just kommit på att det går att ändra typsnitt på bloggen, vilket geni va!  det har förmodligen gått att ändra hela tiden men jag har bara inte fattat det ;-)

Hmmmmm....jag lyckas inte ändra på rubriken

 

 

 

 




Av Anna L - 7 februari 2010 12:00

Bäddar rent i sängar, torkar golv, duschar blommor, njuter av att det blir rent!

Mira och Ebba är ute och bygger snökoja, Magnus jobbar, Jocke spelar X-box 360, David sover..........ungefär så ser det ut hos oss idag.

Av Anna L - 7 februari 2010 07:58

Har lite bloggtorka just nu, har liksom ingen lust att skriva om nå´t.

Igår fick jag ett ryck och torkade alla kakelplattor i badrummet! jag klättrade på en pall för att nå upp i taket och jag låg på golvet för att nå in under badkaret ;-) och jäklar vad det blänker nu :D

Jag tvingade Magnus att gå in och titta på blänket ;-) han såg inte överväldigad ut direkt (han märkte säkert ingen skillnad men det gör jag)


Vi tittade på filmen Philadelphia igår, den var precis lika bra som för 10 år sedan, sorglig men bra!

Och så tittade vi naturligtvis på melodifestivalen, tyckte tyvärr inte att någon artist var så bra, ska jag vara ärlig så tittade jag mest bara för att få se hur Dolph skulle klara att vara rolig...........tyckte att han var rolig!, Mira tyckte att han hade rolig röst ;-)


Saknar längdskidor såhär på helgen :-( men nästa vecka börjar OS, får vänta på det.

Av Anna L - 2 februari 2010 19:21

Snart halva arbetsveckan avklarad :D

Vi håller på och renoverar på jobbet så jag har varit och handlat gardiner och gardinstång och så lite blommor och imorgon ska jag nog handla lite blommor till, det blir jättefint! vi är ju så många timmar på jobbet varje dag så det är kul om det är fint.


Kommer precis in från en liten promenad, det är bara -5 grader men det kändes som -15 (minst!!!) det värker fortfarande i kinderna.

Det snöade lite också, vill faktiskt inte ha mer snö nu - det räcker! visst är det fint men det är liksom nog nu.


Jag är så glad för min kompis SP´s skull, hon och hennes sambo köpte hus igår i Vallentuna och det är ett jättefint hus (har visserligen bara sett bilderna på hemnet men det ser urmysigt ut)

Skapa flashcards