anna78

Direktlänk till inlägg 26 juni 2010

Midsommardagen

Av Anna L - 26 juni 2010 19:55

Jag var till Vallentuna imorse och hämtade mammas hund Zacke som har bott på pensionat där i en vecka, mamma, pappa Rolle och min syster har varit i Italien i en vecka men de kommer hem snart igen och då hämtar de upp Zacke här hos oss.

Zacke och jag var och hälsade på Sylvia, Lars, Lisa och Maria i Vallentuna innan vi for hem, det var väldigt trevligt! förutom att Zacke passade på att lägga en korv i myrstacken på deras tomt som jag naturligtvis tog upp, har förreseten fått in snitsen på att ta upp hundskit med sån där påse nu efter några promenader med hund idag.

Det är väldigt ovant att ha hund när man inte är van, men just nu så ligger han här bredvid mig och sover så sött :-) och då är det lugnt!


Jag har köpt alla fyra boxar med Svenska hjärtan som jag tittar på varje kväll nu när det anars bara är fotboll på tv´n, har redan hunnit se 19 avsnitt :-) och det är riktigt kul!


Måste berätta en lite udda händelse, jag vaknade imorse av att grannen stod utanför och pratade i telefonen och av det jag kunde uppfatta tyckte jag lät som att han larmade 112........jag klädde på mig och gick ut (nyfiken som jag är) det visade sig att han gått ut på en promenad och fick se att kartongerna som grannen lagt ut till grovsoporna låg huller om buller så han skulle plocka ihop dem igen.............den ena kartongen var så tung så han öppnade den och i den låg det en aspackad kille som nästan var medvetslös........haha, vilken chock va! han försökte väcka killen men det gick inte så polisen kom och hämtade honom (för säkerhets skull så kollade vi våra soptunnor också så att det inte låg någon där också ;-))

Ganska tragiskt att bli så full när man är så ung som han var men nu i efterhand så har vi skrattat åt händelsen och undrat lite över hur han kunde komma in i kartongen (kartongen till en 32" platt tv)

 
 
Stort och smått

Stort och smått

26 juni 2010 22:13

Det kan ju vara rätt tragiskt, men förhoppningsvis är det bara vanlig ungdomsfylla (som kanske ballat ur lite) - då kan det ju hända både det ena och det andra.
: )

http://stortosmatt.blogspot.com

 
Yvonne

Yvonne

27 juni 2010 08:19

Men herregud, va otäckt! Hade han placerat sig där själv då? Det låter ju nästan som att några har busat med honom!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Nettis

Nettis

27 juni 2010 09:04

Hihihi, han måste väl ha frusit nåt bedrövligt, eftersom han tryckte sig ner i en kartong ;D ! Men visst är det tragiskt att dricka så mycket när man är så ung :( .

Haha, det var väl bra att Zacke bajsade i myrstacken ;D ! Myrorna kanske packar sina väskor och tar sina ägg under armen, och flyttar... hehe ;D .

Jag har oxå Svenska hjärtan :) !
Kram!

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

irre

27 juni 2010 19:44

Vilken historia. Hur hamnade killen i lådan kan man
undra. Vilken semester Zacks matte o husse får.
Kramar från oss i Södern.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna L - 12 juli 2012 11:32

Sitter hos frissan och Färgar min utväxt (grå) och ska tunna ur massor, skönt! Har haft semester sen i måndags och det har regnat varje dag......så ruttet! Men såklart härligt att vara ledig och slippa vara på jobbet och slippa gå upp tidigt på morgo...

Av Anna L - 19 juni 2012 17:38

Nästan att vi blåser bort tror jag. Den stora dottern är på vift igen och ska sova borta.....det börjar så sakteliga gå upp för mig att vi inte kommer att se henne så mycket den häm sommaren :-( vi duger inte längre, det är bara kompisar som gäller....

Av Anna L - 18 juni 2012 20:25

Shit, jag Vill ha och jag behöver ha semester snart eller nu vore inte fel :-) har precis varit och hämtat Mira på fotbollsträningen och det var flera "semesterfirare" där men jag är inte ett dugg bitter över att jag ska gå upp tidigt i morrn och åka...

Av Anna L - 25 oktober 2011 17:01

Det var en stolt mamma som gick från utvecklingssamtalet i skolan i dag :-) överträffade målen i flera ämnen!!!! mammas flicka ;-) Mira sa att hon tyckte att det var lite för lätt i vissa ämnen och att hon vill ha lite utmaningar i bla matten, på m...

Av Anna L - 24 oktober 2011 17:34

Höstdeppigt......jomenvisst! Nu när man vaknar så är det oftast minusgrader ute :-( ser verkligen inte fram emot snö och hala vägar när man måste ta sig till jobbet på morgonen.   I morgon är det dags igen för utvecklingssamtal för Mira i skola...

Skapa flashcards