anna78

Alla inlägg under juni 2010

Av Anna L - 12 juni 2010 09:22

Idag har Mira match, den är på hemmaplan mot Långhundra.

Det är inget bra matchväder direkt, blåsigt som sjutton och det kommer väldigt kraftiga regnskurar mellan varven, Mira tycker att det är skönt att spela fotboll i regn säger hon så det är väl mest vi som tittar som lider av att bli blöta ;-)


Fick information vid frukostbordet om att det visst är 3 VM matcher på tv idag hahaha, vad roligt *not*

Igår när jag var på ICA så hade de erbjudande på dvd filmer bla Svenska hjärtan för bara 79 kr - har varit väldigt sugen på att kolla på den gamla serien igen och idag hade det ju varit perfekt att göra det idag när Magnus ändå bara ska kolla på fotboll......ångrar alltså att jag var snål (eller ekonomisk ;-)) igår och inte köpte den :-(


Nu måste vi göra oss klara för match, regnkläder som gäller!

Av Anna L - 11 juni 2010 17:04

Gud så skönt med fredag och helg igen!

Det har regnat hela dagen och ska tydligen fortsätta hela helgen, det är ju tråkigt såklart men det är helg och vi är lediga :-)


VM har börjat idag så Magnus och Mira till viss del kommer att sitta bänkade vid tv´n i en månad framöver, jag tycker inte att det är så kul att titta när inte Sverige är med men någon match ska jag väl se.


Fredag tralalalalala   

Av Anna L - 10 juni 2010 18:45

Som vanligt så tog jag det årliga kortet på tjejerna efter skolavslutningen igår :-)

Igår var de inte lika förtjusta i att posera framför kameran som de har varit tidigare år men efter några försök så såg de inte sura ut i alla fall, men skratta det gör man inte på beställning ;-)



Avslutningsdagen 2010





Avslutningsdagen 2009


 



Avslutningsdagen 2008


 

Av Anna L - 9 juni 2010 20:18

Har varit med Mira på fotbollsträning nu ikväll, myggen har ätit upp mina fötter under tiden som jag stod och tittade - fy sjutton vad det kliar!


När vi kom hem så gjorde jag scones som vi smaskade i oss, man ska ju äta när man tränat........alltså så sympati åt vi andra tillsammans med Mira ;-) när jag skulle ställa in smöret i kylen så såg jag att vi hade 15 ägg som går ut imorgon så nu har jag vispat ihop smet och håller på och gräddar 2st plåtar med ugnspannkaka - morgondagens middag redan klar (eller den är klar om 40 min) tyckte att det vore synd att behöva kasta äggen.


Imorgon är det jobb igen och då ska jag byta kontor, ett helt nyrenoverat rum men jag skulle hellre sitta kvar där jag sitter nu men det är andra som behöver den platsen bättre så jag och min chef ska flytta upp en våning.......försöker tänka positivt ;-) det kommer att bli bra i det nya rummet med :-)

Av Anna L - 9 juni 2010 15:00

Idag har det varit skolavslutning i kyrkan :-) så många finklädda barn som sjöng fint!

Jag fick tillbringa 4 timmar i kyrkan, Ebbas avslutning var klockan 08.00, Miras klockan 09.30 och Jockes klockan 10.15 - lite träligt vart det att höra samma tal av rektor och präst 3 ggr men nu är det SOMMARLOV!


Av Anna L - 6 juni 2010 08:17

Jag fattar inte varför helgerna ska gå så fort, den här är ju inte slut än men nästan och jag vill ha ledigt minst ett par dagar till.


Idag har Mira fotbollsmatch mot Sigtuna (borta) ska bli spännande att titta :-) hoppas att de vinner så att vi tokiga fotbolls-mammor och pappor får skrika lite ;-)


Sol ute just nu i alla fall, måste ju hinna få lite färg på benen idag, de är likbleka! och fulla med knottbett - sexigt värre

Har köpt Hawaiian tropics tan intenser som jag hade tänkt att kladda på benen, den är inte alls lika kladdig och stinkande som cocosolja som jag har haft förut så imorgon kommer jag att ha super duper bruna ben då........säkert!

Av Anna L - 5 juni 2010 08:12

Nu är magen återställd :-), det är lördag, vi är lediga och det är fint väder!

Igår jobbade jag, det var en ganska bra dag på jobbet.

Vi tackade av en kollega som jobbade sista dagen igår, nu ska hon vara hemma och vila innan förlossningen som är beräknad till midsommarhelgen.


Jag hittade en ny korv på ICA igår, en sk. korvsnurra :-)

  Den var lite rolig............smakade dock som vilken korv som helst men hade lite roligare form ;-)

Kollade på två filmer igår kväll, först tittade jag och tjejerna på Göta kanal 3 - ingen höjdarrulle direkt.

Senare på kvällen så kollade vi på Vägen - seg, lång och tråkig.

Ibland blir det så när man hyr film, tråkrullar ;-)


På söndag klockan 15 är finalen i Tennis med Södeling, om jag inte minns helt fel så är det samling klockan 14.45 för avfärd till Miras bortamatch, får väl bli sportradio i bilen då.


Äppelträdet blommar så otroligt fint just nu, hela trädet är verkligen knökfullt med blommor

 

Ovido - Quiz & Flashcards