anna78

Direktlänk till inlägg 7 september 2010

Skolkort

Av Anna L - 7 september 2010 18:12

Jag har kryssat i att jag vill ha barnens skolkort som mms och igår kom det två mms............jättefint!

Det var bara det att det var ett kort på Mira och så ett kort på en annan unge - alltså inte på Ebba, lite snopet kan jag säga.

Tror att Svenska klasskort har lite problem för att idag ringde de och frågade vad Ebba hade på sig när hon fotades och vad hon hade för hårfärg mm - de hade helt enkelt blandat ihop kort men efter en stunds funderande så kom jag på vad Ebba hade haft för kläder och då kunde de hitta rätt kort.

Det kort som jag hade fått var en annan Ebba i samma skola (Mira kände igen henne)

Nu är det bara att vänta på de "riktiga" korten =)

 
ANNONS
 
Ingen bild

svärfar

8 september 2010 20:54

Ja tack.

 
Stort och smått

Stort och smått

16 september 2010 18:46

Åh, trist att få på fel barn! Så får de ju bara inte göra.... Lätt hänt iof med tanke på hur otroligt många barn de fotar.

http://stortosmatt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna L - 12 juli 2012 11:32

Sitter hos frissan och Färgar min utväxt (grå) och ska tunna ur massor, skönt! Har haft semester sen i måndags och det har regnat varje dag......så ruttet! Men såklart härligt att vara ledig och slippa vara på jobbet och slippa gå upp tidigt på morgo...

Av Anna L - 19 juni 2012 17:38

Nästan att vi blåser bort tror jag. Den stora dottern är på vift igen och ska sova borta.....det börjar så sakteliga gå upp för mig att vi inte kommer att se henne så mycket den häm sommaren :-( vi duger inte längre, det är bara kompisar som gäller....

Av Anna L - 18 juni 2012 20:25

Shit, jag Vill ha och jag behöver ha semester snart eller nu vore inte fel :-) har precis varit och hämtat Mira på fotbollsträningen och det var flera "semesterfirare" där men jag är inte ett dugg bitter över att jag ska gå upp tidigt i morrn och åka...

Av Anna L - 25 oktober 2011 17:01

Det var en stolt mamma som gick från utvecklingssamtalet i skolan i dag :-) överträffade målen i flera ämnen!!!! mammas flicka ;-) Mira sa att hon tyckte att det var lite för lätt i vissa ämnen och att hon vill ha lite utmaningar i bla matten, på m...

Av Anna L - 24 oktober 2011 17:34

Höstdeppigt......jomenvisst! Nu när man vaknar så är det oftast minusgrader ute :-( ser verkligen inte fram emot snö och hala vägar när man måste ta sig till jobbet på morgonen.   I morgon är det dags igen för utvecklingssamtal för Mira i skola...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se