anna78

Direktlänk till inlägg 6 oktober 2010

Bloggtorka

Av Anna L - 6 oktober 2010 09:53

Har inte haft lust att skriva på väldigt länge.....så blir det ibland.


Ebba har varit sjuk sedan i fredags, hon har haft feber och varit hängig. På kvällarna så har febern varit uppe i nästan 40 grader :-( så i måndags var jag med henne till VC och de tog urin och blodprov men det visade inget - virus alltså.

Idag är första dagen som hon vaknar pigg och feberfri (tror jag, jag har inte tagit febern på henne men hon känns inget varm)

Det värsta är att jag vaknade och kände mig som en rutten potatis idag så nu är det väl min tur antar jag och det passar verkligen inte just nu......det är ju Rimbo marknad imorgon och jag bara måste orka gå på den, om Ebba hade varit dålig så hade det inte funnits någon annat val än att stanna hemma men nu när det är jag som är risig så får det nog bli några ipren, mössa och halsduk och några timmar på marknaden i alla fall =)

 
ANNONS
 
Ingen bild

irre

8 oktober 2010 17:08

krya på dig kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna L - 12 juli 2012 11:32

Sitter hos frissan och Färgar min utväxt (grå) och ska tunna ur massor, skönt! Har haft semester sen i måndags och det har regnat varje dag......så ruttet! Men såklart härligt att vara ledig och slippa vara på jobbet och slippa gå upp tidigt på morgo...

Av Anna L - 19 juni 2012 17:38

Nästan att vi blåser bort tror jag. Den stora dottern är på vift igen och ska sova borta.....det börjar så sakteliga gå upp för mig att vi inte kommer att se henne så mycket den häm sommaren :-( vi duger inte längre, det är bara kompisar som gäller....

Av Anna L - 18 juni 2012 20:25

Shit, jag Vill ha och jag behöver ha semester snart eller nu vore inte fel :-) har precis varit och hämtat Mira på fotbollsträningen och det var flera "semesterfirare" där men jag är inte ett dugg bitter över att jag ska gå upp tidigt i morrn och åka...

Av Anna L - 25 oktober 2011 17:01

Det var en stolt mamma som gick från utvecklingssamtalet i skolan i dag :-) överträffade målen i flera ämnen!!!! mammas flicka ;-) Mira sa att hon tyckte att det var lite för lätt i vissa ämnen och att hon vill ha lite utmaningar i bla matten, på m...

Av Anna L - 24 oktober 2011 17:34

Höstdeppigt......jomenvisst! Nu när man vaknar så är det oftast minusgrader ute :-( ser verkligen inte fram emot snö och hala vägar när man måste ta sig till jobbet på morgonen.   I morgon är det dags igen för utvecklingssamtal för Mira i skola...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se