anna78

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2010

Elände

Av Anna L - 20 oktober 2010 17:53

Bloggar visst bara när det är sjukdom och elände här hemma.....kanske är enda gången som jag har tid att sitta vid datorn.

I går morse så vaknade jag klockan 4 med vidriga smärtor i bröstet vid hjärtat ungefär, men efter en stund så lättade det lite.

Magnus åkte till jobbet och jag och Ebba gick upp och skulle åka till fritids men när jag backade ut bilen så fick jag så ont i bröstet igen så jag körde hem i gen och det var med nöd och näppe som jag kom ur bilen men för att inte göra Ebba orolig så försökte jag att inte visa något.

Jag gick in och skickade ett meddelande till Magnus att jag måste till akuten pga smärtan i bröstet så han åkte hem på en gång men han har ca 50 min resväg så jag fick vänta lite.

När vi kom till akuten och jag sa att jag har smärtor i bröstet så gick allt ganska fort, de kopplade på EKG, blodtryck och syreupptagning mättes och så kom doktorn..........EKG såg normalt ut! PUH! vilken lättnad kan jag säga, syreupptagning och blodtryck var bra men jag hade feber sa han så jag vart skickad på lungröntgen............den var också bra, inget vatten i lungorna som han misstänkte.

Efter blodprov och olika undersökningar så sa doktorn att jag troligen har ett virus i bröstkorgsväggen som har kommit efter att jag har varit småförlyld under en längre tid och då inte tagit det lugnt och lyssnat på kroppens signaler.

När vi kom hem igen efter ett par timmar på akuten så stannade Magnus hemma vilket var otroligt skönt för det är grymt jobbigt att ha ont hela tiden, visserligen i varierande skala.

Idag hade jag också feber när jag vaknade och har varit väldigt orkeslös så jag har mest leget i sängen hela dagen, men jag ska ju ta det lugnt så det var väl bra kanske.

Imorgon ska jag eller skulle jag (vet inte hur jag ska göra ännu) på konferens, får se hur jag mår när jag vaknar imorgon. 
ANNONS
 
Stort och smått

Stort och smått

24 oktober 2010 21:38

Vad läskigt med smärta i bröstet! Jag hade blivit livrädd och börjat skriva mitt testamente tror jag.

http://stortosmatt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna L - 12 juli 2012 11:32

Sitter hos frissan och Färgar min utväxt (grå) och ska tunna ur massor, skönt! Har haft semester sen i måndags och det har regnat varje dag......så ruttet! Men såklart härligt att vara ledig och slippa vara på jobbet och slippa gå upp tidigt på morgo...

Av Anna L - 19 juni 2012 17:38

Nästan att vi blåser bort tror jag. Den stora dottern är på vift igen och ska sova borta.....det börjar så sakteliga gå upp för mig att vi inte kommer att se henne så mycket den häm sommaren :-( vi duger inte längre, det är bara kompisar som gäller....

Av Anna L - 18 juni 2012 20:25

Shit, jag Vill ha och jag behöver ha semester snart eller nu vore inte fel :-) har precis varit och hämtat Mira på fotbollsträningen och det var flera "semesterfirare" där men jag är inte ett dugg bitter över att jag ska gå upp tidigt i morrn och åka...

Av Anna L - 25 oktober 2011 17:01

Det var en stolt mamma som gick från utvecklingssamtalet i skolan i dag :-) överträffade målen i flera ämnen!!!! mammas flicka ;-) Mira sa att hon tyckte att det var lite för lätt i vissa ämnen och att hon vill ha lite utmaningar i bla matten, på m...

Av Anna L - 24 oktober 2011 17:34

Höstdeppigt......jomenvisst! Nu när man vaknar så är det oftast minusgrader ute :-( ser verkligen inte fram emot snö och hala vägar när man måste ta sig till jobbet på morgonen.   I morgon är det dags igen för utvecklingssamtal för Mira i skola...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se