anna78

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2010

Väldigt kall onsdag

Av Anna L - 27 oktober 2010 08:25

Det är -5 ute, brrrr och allt är vitt (av frost alltså)

Jag har fått order att ta det lugnt av doktorn, hade väldigt ont i bröstkorgen och hade feber i tisdags......tydligen ett tecken på att jag inte tagit det tillräckligt lungt!

Jag var på utvecklingssamtal med Mira i fredags, hennes fröken sa att hon är så otroligt duktig i alla ämnen, trevlig, snäll mot alla och ordningssam, mammas flicka alltså ;-)

Hon har alla rätt på alla prov och förhör och jag är så stolt!

Fröken sa att det är nytt för i år att man måste skriva vad eleven ska träna och bli bättre på men hon sa att hon måste bryta mot det för hon kan inte skriva något sådant om Mira........hon sa att hon möjligen kunde skriva att Mira inte ska ha så höga krav på sig själv för det är ok att ha lite fel på proven ibland :-)

Idag är det dags att ha utvecklingssamtal med Ebbas fröken, hoppas att det också går bra!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna L - 12 juli 2012 11:32

Sitter hos frissan och Färgar min utväxt (grå) och ska tunna ur massor, skönt! Har haft semester sen i måndags och det har regnat varje dag......så ruttet! Men såklart härligt att vara ledig och slippa vara på jobbet och slippa gå upp tidigt på morgo...

Av Anna L - 19 juni 2012 17:38

Nästan att vi blåser bort tror jag. Den stora dottern är på vift igen och ska sova borta.....det börjar så sakteliga gå upp för mig att vi inte kommer att se henne så mycket den häm sommaren :-( vi duger inte längre, det är bara kompisar som gäller....

Av Anna L - 18 juni 2012 20:25

Shit, jag Vill ha och jag behöver ha semester snart eller nu vore inte fel :-) har precis varit och hämtat Mira på fotbollsträningen och det var flera "semesterfirare" där men jag är inte ett dugg bitter över att jag ska gå upp tidigt i morrn och åka...

Av Anna L - 25 oktober 2011 17:01

Det var en stolt mamma som gick från utvecklingssamtalet i skolan i dag :-) överträffade målen i flera ämnen!!!! mammas flicka ;-) Mira sa att hon tyckte att det var lite för lätt i vissa ämnen och att hon vill ha lite utmaningar i bla matten, på m...

Av Anna L - 24 oktober 2011 17:34

Höstdeppigt......jomenvisst! Nu när man vaknar så är det oftast minusgrader ute :-( ser verkligen inte fram emot snö och hala vägar när man måste ta sig till jobbet på morgonen.   I morgon är det dags igen för utvecklingssamtal för Mira i skola...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se